איך אפשר להצביע עבודה

haemek11

New member
ומעבר לקללות אישיות?

אין לך עם מה להתמודד בשטפון התשקורת.

ואיך אפשר לקחת אותך ברצינות?

אתה טוען ש"ההצעה להפסקת האש הייתה על השולחן בימים שלפני המבצע. חמאס כבר קיבל אותה, ישראל התעלמה". מה זה בדיוק אומר ש"חמאס כבר קיבל אותה"? מדוע לא שמענו הצהרה רשמית של אחמד ג'עברי, בעל הבית האמיתי בחמאס, שהוא מקבל הצעה כלשהי להפסקת אש? איך נדע שאינך מציג את משאת נפשך כעובדה היסטורית?

ולמי אתה הולך להצביע, אגב?
מי שמותח ביקורת על אחרים בלי להציע חלופה, אי אפשר לקחת אותו ברצינות.

לא שמענו

"מדוע לא שמענו הצהרה רשמית של אחמד ג'עברי, בעל הבית האמיתי בחמאס, שהוא מקבל הצעה כלשהי להפסקת אש?"

תגיד לי, לפני שנחתמה הפסקת האש אתה שמעת הכרזה פומבית של ביבי שהוא מקבל את הפסקת האש?
הדברים האלה, למיטב הבנתי המועטה, לא נחתמים מעל דפי העיתונים.

איך אפשר לקחת אותי ברצינות? קודם כל אפשר לשאול אותי מאיפה המידע הזה, במקום אוטומטית להטיל בי דופי.

http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.1865456

ואני מצביע לחד"ש.

את כותרת הודעתי לקחתי מהסיפא של הודעתך

לפיכך, אם הטלתי בך דופי, זה רק במדה שאתה הטלת דופי בנו, חברי מפלגת העבודה.

ולגופם של דברים, עכשיו כשפרטת מהם מקורותיך: כל אחד מאיתנו חופשי להחליט על מי הוא סומך יותר. אם על המוסד\השב"כ\אמ"ן, או על גרשון בסקין. אני, למשל, עם כל הכבוד לגרשון בסקין (ויש כבוד), סומך יותר על גופי המודיעין של ישראל. לכן, עמדת מפלגת העבודה ביחס למבצע "עמוד ענן" אינה מקוממת אותי, אף שכפי שכבר כתבתי, מוטב היה לנקוט טון אחר בהבעת עמדה זו.

והלוואי וכל מתנגדי מפלגת העבודה משמאל יצביעו למפלגות שמשמאל לה, במקום לעקם את האף באנינות ולהימנע מהצבעה.

למעלה