איך אפשר לזכות להצגה בראשי?

פנומן 72

New member
בוא נחשוב יחד.

נראה לך שיש מישהו שכל מה שהוא כותב הוא עדיף על פני אלפי מאמרים אחרים ? או שזה חדש לך שמנהלי הבלוגיה הם אינטרסנטים ?

goldy

New member
אולי עמוד מועדפים אישי לכל גולש?

במקום "מידה אחת לכולם"?

Bezalel P

New member
לא הבנתי את השאלה

זה כולל כל מקור תוכן בתפוז שמעניין אותך ותבחר לעקוב אחריו.

goldy

New member
איך אני יכול לבחור את כל העמוד?

נאמר ויש תוכן שאני לא רוצה לקראו כשיקודם, ובמקומו יוצג תוכן אחר. איך אני יכול לבחור את זה?

Bezalel P

New member
אתה בוחר

פורומים, קומונות ובלוגים שמעניינים אותך. והתפוז אישי מראה לך את העדכונים האחרונים בהם. אתה יכול גם לבדוק תכנים לפי נושאים באמצעות "תחומי עניין" שיש בעולמות.

לשונאי10

New member
עצה ממני:

אם כל המטרה שלך היא להגיע לעמוד הראשי ורק למענה אתה כותב - אל תכתוב! כי תגיע לעמוד הראשי אולי ואחרי יום ישכחו אותך. אבל - וזה החלק הֶחשוב - אם תכתוב על מה שמעיק עליך, על מה שמציק ומעצבן - ללא שיקולי מִדרוג (רייטינג) או תחרותיות, ובשפה בהירה, תקינה וקולחת - תגיע לא פעם ולא פעמיים לעמוד הראשי.

Hilelr9

New member
למה זה סותר

אני כותב גם להנאתי וגם רוצה שיקראו את דעתי וסיפוריי, אחרת הייתי כותב במחברת

seymore butts

New member
מסכים ../images/Emo45.gif ומוסיף - ביום בו אני אגיע לעמוד

הראשי, אני ותפוז נצטרך לעשות חשבון נפש...

פנומן 72

New member
חמוד, ביום שאתה תגיע לעמוד הראשי

כל הפמיניסטיות יצביעו בעכבר ולא יכתבו פה יותר, והרי מדובר על לפחות 30% מהגולשים...

אני מגדירה את עצמי פמינסטית (ברמה זו או אחרת)

ואני גם קוראת קבועה של סימור זו סתירה כל-כך גדולה? (אני יודעת שאני הולכת להתחרט על ששלחתי את ההודעה הזו)

seymore butts

New member
זו כלל לא סתירה

ואני שמח וגאה על כך שאת קוראת קבועה שלי. ומיד אגיב גם לאדון...

seymore butts

New member
אני מחשיב את עצמי ואת בלוגי לפמיניסטיים

הבלוג שלי מוקדש ברובו לנשים אמיצות שנשארו נאמנות לאמת שלהן בבחירת הקריירה שלהן ולא נרתעו בגלל נורמות צבועות ומתחסדות. לא כל הפמיניסטיות רואות בפורנו באשר הוא "מוקצה". ידוע לי על שני אירועים שנתיים בעולם של חלוקת פרסים ליוצרות בתחום הפורנו הפמיניסטי - בברלין ובטורונטו, כך שאין בהכרח סתירה בין פורנו לפמיניזם. ומי שתחרים את הפורום או את "תפוז" רק בגלל שהוא נותן פתחון פה למי שדעתו שונה משלה - אני באמת מרחם עליה.

למעלה