הפוך
זכרונותי מלאים באהבות מייסרות, יותר משאי פעם תדמיין לך, והן באמת היו מרגשות, אין שום סתירה בכך. אני עדיין מתייסרת מכמה מהן, לעיתים קרובות. ויש גם אהבות שמייסרות אותי היום... אדם שחוזר על הסיצואציה "יוצאת הדופן" ,הוא אדם שחוזר על סיטואציה יוצאת דופן. מי ששערו ג'ינג'י, סימן שיש לו שיער ג'ינג'י. מה הטעם לשאול "למה"? אם זו העובדה. אם נניח סבל מחסך ריגשי, או היה ילד מוכה, או אבא שלו נטש אותו אל כל סיבה שהיא שנעלה אותה, ישנו את העובדה שהוא "יוצא דופן".?.. הרי כל דבר שיעלה, יעיד על איזה שהיא פגיעה רגישית כי בסופו של דבר בכל מה שניגע, מדובר באהבה... דווקא בגלל זה היא כל כך חסרה. אין חוקים, יש דפוסים, והעבודה היא על קבלת העובדה שהם קיימים ושגם ניתן לפרוץ אותם, בכל זמן ודרך שרוצים. בדידות וחוסר אונים הן שתי חברות קבועות שלי. אנחנו שותות קפה לפחות פעמיים ביום, שלושתינו. אין לך מושג על מה אתה מדבר לגבי. אמרתי לך כבר שהתמונה שיצרת בראש שלך לגבי אינה נכונה... ה"מחזיק חזק", לא כוון כלפיך, זה נאמר באופן כללי לחלוטין, כך שגם לא היתה שום דיאגנוזה. אני סוגרת את השיחה איתך על נושא זה, מכיוון שאין סיכוי שאגיע לשום מסקנה שאתה חושב שאני צריכה להגיע כי... אני כבר לא שם.הייתי, פעם, לא רוצה יותר. אתה מוזמן לפרש את מה שאמרתי כראות עיניך, אתה רחוק ממה שאני אומרת, וזה בסדר גמור, וגם... לא התכוונתי ללמד או להדריך או להביא אותך לשום מקום, שאתה לא רוצה להגיע איליו. מה שהיה, איננו, מה שיהיה לא ידוע, לא מוצאת טעם לדון בשניהם, אלא רק במה שנמצא או קיים. הנושא הכי משמעותי בחיים בכלל הוא האהבה, זה לא קשור רק לנעורים או ילדות ואולי עוד יותר בבגרות, דווקא. אני מקווה שלעולם לא "אסגור" את הנושא הזה. להיפך. משתדלת לא להגיע לשום מסקנה, אף פעם. אני כבר יודעת שבכל פעם שאני עושה את זה, באופן "מקרי" לגמרי, מגיעה משום מקום הוכחה ברורה שה"מסקנה" היא שטות גמורה. מזמינה אותך להנות ולהיות עם החוקים האישיים או עם כל מה שתרצה. אין שום ויכוח. אני מגישה רק כוס מים או כיבוד קל אצלי בבית. מי שרוצה יטעם, מי שלא, יכול להביא מהבית, או אפילו לקום ולזרוק לפח. לילה טוב זהו.