איך אפשר

Deerest

New member
סדרת ה...

למה אני אוהב מישהו/משהו? וזה יכול להיות אדם, חיה או חפץ. כי אני מקבל ממנו משהו. ולמה זו שאלת מליון הדולר? כי: לפעמים אני לא מזהה שאני מקבל. לפעמים אני לא מזהה שזה ממנו. ולרוב אני לא מזהה מה אני מקבל. ולמה זה קורה? לא יודע. אבל אני כן יודע כשהמשהו הזה הולך ממך... אבל גם נשאר. בשלב זה יש הרבה קלישאות שנאמרות, אבל אני רוצה את זה באותו מינון מאותו אדם ... ואני עוד יודע שזה לא יקרה יותר לא כמו שזה היה זה שונה זה פחות זה אחר זה גווע טוווווווווווווווווווווווווו.............................

המשהו

הזה זה כל היופי שמור אותו בלב ובזכרון הוא לעולם לא ילך ממך

Deerest

New member
איך אפשר

לשמור אויר לנשימה בלב ובזכרון? האויר הזה, שמשמש כח לפרוץ את הטבעת.

צודק

אויר לנשימה אי אפשר לשמור ובמיוחד שהוא גם נותן כוח וואו....כמה כנות ואומץ אני מתחילה להבין כתבת כל כך יפה

Deerest

New member
טוב, נסחפתי קצת

אבל יש דברים שאת צורכת ויש דברים שאת רוצה (מכל מיני סיבות) את אלה שאת רוצה את יכולה לשים בלב, בזכרון ועל המדף בסלון. את אלה שאת צורכת את לא יכולה.

או קיי,עכשיו הבנתי אביבה,

דירסט כתב,שהמשהו הזה,כבר לא יהיה מה שהיה,אז מה זה כבר יכול להיות? אולי אהבה,אני יודע? אני מסכים איתו... הוא צדק כשהוא אמר לי פעם,"קרא לאט"....

רוצה לשאול../images/Emo92.gif

האם זה דווקא קורה בגלל שהלב והראש שלה אצל מישהו אחר? ואם הלב והראש היה אצלך זה היה הופך להיות מובן מאליו? איך זה שהלב והראש במקום אחר והיא מעניקה אויר? אויר לעוד כמה? הרבה שאלות יש לי הבוקר
אני רק מתחילה להגיב חחחח

לילך,מה שלומך? יש מצ'ר? הכי חשוב!

זה ממש לא בגלל שהלב והראש שלה אצל מישהו אחר,זה בגלל שזו היא! ואם הלב והראש היו אצל המאוהב,הוא היה כנראה מאושר,ואולי גם היא... האויר שהיא מעניקה הוא ההשראה שהיא מספקת,התקווה שהיא מפיחה,והזמן שהיא מעבירה,זמן של חוויה נעימה.... זה כמו לאכול ארוחה טובה,שלא נגמרת צ'יק צ'אק! אצלי האויר נשאר: 4 שנים!

לקח

יום עד שהבנתי מה זה מצ'ר חחחחחח נחמד שהסברת לי
רציתי להגיב לך שם(לא שכחתי) פעם אחרת
יש מצ'ר מעורב הבכור היום התקבל לעבודה באילת הגוזלים שלי עוזבים את הקן השיר עוף גוזל שהזמנתי בבר המצווה שלו מתנגן לי בראש ובמיוחד את הבית אני יודע שככה זה בטבע וגם אני עזבתי קן אבל עכשו כשבא הרגע אז מחניק קצת בגרון... יחד עם זאת אני הכי מאושרת בשבילו

וואוו,אישה,מזל טוב!

בבית מלון? העיקר שיהיה לו טוב,הכל שטויות,כשמתגעגעים יש לזה טעם מיוחד... מהרגע שאני שומר מקום של כבוד לתחושת הרעב הקלילה,אין מאושר ממני כשאני נוגס בלחם השיפון,שמיד אני מרגיש את הפחממה המתוקה מתחלקת לי אל הבטן המתכווצת...אוך...אני מתחיל לרייר,ואפילו לא מסטייק... כשתתגעגעי זה יהיה דומה,רק יותר כיפי. אני חוזר ל 4 שנים הכי מרגשות שהיו לי בחיים... שיהיה להם רק כיף לגוזלים שלך

כן

עבודה מועדפת נחיתה רכה לחיים עצמאיים ספר לי בהזדמנות על השנים(4) האלו....מה היה בהם מיוחד? ותודה על הברכות לילה טוב אין סיכוי שאני ישנה הלילה

spectacular

New member
היי אשה יפה,

איזה שלב מרגש, מאחלת לך המון הנאה במצב החדש , והרבה הרבה נחת. בשעה טובה ומוצלחת.

../images/Emo51.gifטל

זהו עוזרת לו לארוז את הפריטים האחרונים עוד כמה שעות הוא טס ושוב תודה על הברכות

למעלה