איך ארביקה ..

Daniel1988

New member
נכון אין על הגאטרו...

אבל מבאס שבזמן האחרון באמת התחילו להתלהב ממנו והתורים שם ענקיים.. וגם שלא נותנים נרגילה מתחת לגיל 18

מושמושה

New member
חחחחחחחחח עלק

שש זה סוד אבל אני בת 17.. עדיין לא ואני מקבל משקאות ונרגילה.. בלי ת.ז! =] טוב נו זה כי ו אני נכון עלמה חחחח

Superdror

New member
ברור שאין על הגאטרו....

באיזה עוד מקום תחכה חצי שעה בשביל טוסט ואחרי זה עוד תמצא קונדום משומש על המזרנים לצידך ? אבל אכן, המקום זול.

חחחח דרור

כן אתה צודק קצת ג'יפה שם אבל בהרבה מקומות מחכים זמן רב שיגיע האוכל וזה מן הסתם כי יש עומס. אבל המקום באוירה באמת כייפית המחירים לפי דעתי זולים וסבבה. ופשוט התאהבתי במקום :). חגגתי שם את היום הולדת שלי חודש שעבר. אין לי את התמונות עדיין אבל כשיהיו לי אני בהחלט יפרסם.

Daniel1988

New member
גמני חשבתי לעשות שם משו...

השכרת תמקום? או שסתם באת עם אנשים?

Superdror

New member
קונדום משומש על המזגן שאני אמור

לשבת עליו בטוח לא מרצה אותי - ואולי בגלל המקרה הזה זו הייתה הפעם האחרונה שרגליי יגיעו אל המקום הזה, גועל נפש.

Chaos In Heaven

New member
המקופ הכי שכונה שיש בבאר שבע

אולי זאת רק דעתי אבל זה מקום מגעיל רצח - מה זה זה אתה יושב על הרצפה איפה שהיה אוכל והם לא ניקו , אשכרה ג'יפה !והרגשה שהם בכלל לא מנקים אחרי מי שישב , איך שנכנסתי לשם , נגעלתי וברחתי ! עכשיו משהו לא קשור לנושא : יש לכם המלצות לפאבים טובים על רמה בבאר שבע?? פאבים עם מחירים סבירים לאלכוהול ! תודה מראש !

יש המון מקומות....

אם אתה רוצה רשימה תאמר לי ואני אכתוב לך הכל... וגם מאיזה גיל....

Chaos In Heaven

New member
אהמממ

כן , אני רוצה רשימה ארוכה ותכתבי לי הכל וגם מאיזה גיל ! סתם רציני אם לא אכפת לך אז תרשמי רשימה של פאבים שמתאימים לגיל ה-18 , אני עוד פחות מחודש אהיה חוקי ולא כיף לי לשבת בפאבים איפ שנמצאים ילדים בגיל ה-15 כמו השנאפס לדוגמא , לפעמים יש שם ילדודס :] תודה מראש !

מה תאריך המומולדת שלך? ../images/Emo2.gif

גם לי יש עוד חודש בדיוקקקקקקקקק בתאריך 26.09
אני אהיה בת 18

Chaos In Heaven

New member
המומולדת ב16 ל-9

היו שמועות שהאייס דרים נסגר - או שאני טועה ?!
זיגי - לא ממש מתלהב מהמקום הזה כנ"ל , רועש וצפוף. נצטרך לברר על הג'יד פאלאס - נשמע טוב ! תודה רבה

אין לע מה מותק

יאאא גם אחי נולד בתאריך הזה
אבל הוא יהיה רק בן 17... הוא צוציק
תנסה... ואם תמצא משהו תדווח כי גם אני צריכה לצאת קצת אחרי שחוזרים משבוע של טירטורים וזיונים בשכל, לא ?
ואייס דרים לא נסגר עד כמה שאני יודעת... הייתי שם לפני חודש והכל נראה סבבה לגמריי אני אברר אם אתה רוצה מבן דוד שלי אם חבר שלו סגר...

Chaos In Heaven

New member
../images/Emo9.gif תודה !!

16/09/1987 תאריך טוב, אגב נזכרתי עכשיו שנסעתי לפאב בשם "איזי" אבל כשגענו הוא היה סגור - בסוף שילמתי למונית 40 ש"ח ונסעתי לאיזה פאב אחר כוסעמק עם הנהגי מוניות האלו ! יאללה לילה טוב מחר עבודה !

הנה כמה פאבים שביררתי בשבילך

ג'ייד פאלאס-נמצא בהסתדרות 79, זה באר חמוד כזה... על מחירים אני לא יודעת כי הזמינו אותי לשם
אייס דרים-זה הפאב של חבר של בן דוד שלי, הייתי שם מספר פעמים, מקום מאוד מאוד זול
זה נמצא ליד הדואר בעיר העתיקה, סמוך לבנק דיסקונט יש גם את בראשית ליד מרכז הצעירים אבל אני אישית לא ממש אהבתי את המקום יש את זיגי אבל המקום מורעש כזה... לא אוהבת את המקום
אם אני אשמע על משהו, לא אשכח אותך
תהנה

למעלה