איך אתה ישן

גועל נפש

אני לא יכול למצוא דוגמא טובה יותר לאישיות הגרועה של ג'ון מאשר זה. הוא החבר הכי טוב שלך במשך 10 שנים! ולאוהבי ג'ורג' בפורום... הוא גם לא נשמה טהורה וטלית שכולה תכלת.

ובקיצור... ../images/Emo110.gif

ג'ון רב עם פול, פול רב עם ג'ורג'... מה יוצא מכל זה? רינגו נשאר נשמה טהורה אף אחד לא שונא את רינגו, אף אחד לא רב איתו והוא לא מתלונן על זה שהוא מקופח. הידד לרינגו

מאור 87

New member
שאלה.. ../images/Emo32.gif

וסליחה על הבורות.. אבל למה בשירים של לנון הרבה פעמים נאמר you was במקום you were

דהאנית

New member
שאלתי את NORWEE

יש את זה גם אצל פול: MAN WE WAS LONELY וג'ורג': WHEN WE WAS FAB נכון שדקדוקית נכון לומר WERE אבל זה פשוט נשמע קול יותר. כמו להגיד YEAH כשנכון לומר YES

Miss CB

New member
YEAH!

חחח... אגב, דהאנית, האם עלינו לומר "ברוכה השבה"? לא ראיתי (יותר נכון - קראתי...) אותך כבר הרבה זמן

אם כבר מדברים על שגיאות...

יש לביטלס המון שגיאות בשירים שלהם. למשל (ותקנו אותי אם אני טועה): here there and everywhere: Each one BELIEVING that love never dies. אם אני לא טועה אין מילה כזאת believing אלא believes. ויש להם עוד... אני פשוט לא זוכר עכשיו. אבל כנראה שדקדוק לא היה הדבר שהכי מעניין אותם, וטוב שכך.

דהאנית

New member
ו- YESTERDAY

why she had to go במקום: WHY'D SHE HAVE TO GO אולי אפשר להבין את זה: מדוע הלכה, זאת אינני יודע. . חח

מאור 87

New member
רגע אחד..

אתם מנסים לומר לי שהביטלס עשו שגיאות דקדוקיות בשירים שלהם רק כי הם לא שמו לב, או כי זה קול??? משהו פה לא הגיוני.. בטח יש כאן איזו מחאה או משהו, לא?

ל י מ ו ן

New member
לא הוא לא.....

אין כזה דבר believing.... אגב.....למה בכלל ג'ון ופול היו בסכסוך..מישו מוכן להסביר לי......?

ערןלוי

New member
כן הוא כן

זה תלוי בהקשר. זה נכון שאי אפשר להגיד i am believing, למשל. אבל בהחלט אפשר ונכון להגיד each one believing... המילה believing קיימת. (כלומר המילה believing קיימת כתיאור מצב, ולא כפועל בהווה).

דהאנית

New member
למה רשע??? כל הכבוד לו

אפילו שהוא נפגע קשות הוא עדיין הולך לקראת ג'ון. זה מה שנקרא חבר טוב ובחור חכם. ומי שמלכלך- בסופו של דבר מלכלך על עצמו. מישהי שהכירה טיפה את הביטלס אמרה: מה? פול לא כתב הרבה שירים ואני לא הבנתי מאיפה זה בא עד שהיא הסבירה - לפי השיר HOW DO YOU SLEEP פול כתב רק את YESTERDAY אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות

tin ker bell

New member
מישהו מוכן להגיד לי...

שמעתי המון פעמים את המילים "הוויכוח הגדול בין ג'ורג' לפול"... אבל אף פעם לא ידעתי במה היה מדובר. מישהו מוכן לתת פרטים? תאריכים? סיבות?

דהאנית

New member
לא מול מצלמות

הדבר הכי קרוב למצלמות היה כשחבר של ג'ון שהוא גם כתב במקצועו, שאל אותו מה יהיה אי פעם על איחוד, וג'ון אמר- משהו כמו: זה לא משנה מה הכתבים והפרשנים חושבים שאני מרגיש כלפי פול, פול ואני בסדר גמור, היה בי כעס והבנתי שאני בעצם כעסתי על עצמי. אבל אין לי רגשות טינה..

מאור 87

New member
זאת לא הייתה השאלה..

הויכוח בין פול לג'ון היה מסוקר היטב וכבר כולם כנראה מבינים מה היה שם.. אבל שאלו מהו הויכוח בין ג'ורג' לפול.. מהו באמת??

למעלה