איך אתם הכרתם את אינקיובס?

Nitzanyo

New member
איך אתם הכרתם את אינקיובס?

לדעתי הפורום הזה קצת מת בערך שבוע אחרי ההופעה אז בואו קצת נחייה אותו לפני שתפוז יסגרו אותו אז אני שואל אתכם, איך אתם הכרתם את אינקיובס תכלס הלהקה הזאת לא ממש מוכרת, הרבה אנשים ששומעים את השם אינקיובס, חושים שאתה שואל אותם על השיעורי בית בכימיה או משהו קיצר אני אתחיל בבצפר איזה חברה אמרה לי בהתלהבות "אינקיובס באים לארץ" וזה היה לפני מלא זמן ואני כמובן שאלתי אותה "מה?" כי אפילו לא הבנתי מה היא רוצה להגיד אז היא אמרה אינקיובס, וממש לא הבנתי מה היא רוצה מהחיים שלי אחרי כמה חודשים אורנג' פירסמו את ההופעה והתחילו למכור כרטיסים להופעה אני כמובן ישר הראתי לחברה הזאת את המכירה והיא ישר קנתה כרטיס אני שמעתי שירים שלהם [DRIVE> MEGALOMANIAC וWARNING] והחלטתי שאני הולך להופעה הזמנתי 2 כרטיסים [לי ולחבר שבסופו של דבר ביטל] וזהו, ככה הכרתי אותם, חודשיים לפני הופעה ואני רק שמח שהכרתי אותם לפני ההופעה ולא אחרי, כי עכשיו מלא אנשים מכירים אותם ומתבאסים שלא היו בהופעה

Incubus Creep

New member
עונה:)

בסביבות דצמבר זאת הייתה תקופה כזאת שכל מה ששמעתי לפני זה כבר נמאס עלי ולא היה לי מה לשמוע.. ראיתי mtv ופתאום אני רואה שיר של להקה שבחיים שלי לא ראיתי או שמעתי עליה קודם. ללהקה היה סגנון מיוחד שבחיים שלי לא שמעתי.. ניסיתי להבין מה הסולן אומר אבל משום מה זה לא יכולתי להבין וגם זה נשמע כאילו הוא שר בצרפתיתXD ראיתי שלשיר קוראים Anna Molly אבל לא הספקתי לראות את השם של הלהקה, אבל עדיין לא ממש התלהבתי מהשיר הזה.. אחרי יום יומיים ראיתי שוב את הקליפ וחשבתי, זה דיי טוב ואז ראיתי שקוראים להם Incubus אבל עדיין לא הורדתי את השיר.. שכחתי איך קוראים לשיר והלהקה בכללXD ואז ראיתי את הקליפ שוב והפעם כבר ממש התאהבתי בשיר והלכתי להוריד אותוXD ועד שזה הוריד חרשתי על הקליפ בyoutube אחרי שחרשתי על השיר הזה מכל הכיוונים ואפילו כשקנו לי את הדיסק החדש של אוונסנס לא פתחתי אותו כי הייתי מכורה מידי לanna molly.. אחר כך חשבתי לבדוק מה עוד יש לIncubus להציע אז נכנסתי לאתר הרשמי שלהם ושמעתי חלקים משירים בLight Grenades ואמרתי "וואו, הלהקה הזאת ממש מוזרה"XD אהבתי רק ממש מעט שירים משם.. אחרי זה חיפשתי בYouTube קליפים והראשון ששמעתי זה Megalomeniac או שזה היה Make a Move ואז שמעתי עוד מלא שירים שכבר לא זכרתי מה אני אוהבת ומה לא אז הורדתי כל שיר שלהם שיכולתי למצוא (וזה נדיר אצלי כי אני די נגד הורדות של יותר משיר אחד או שניים של להקה.. אם אני אוהבת יותר אז אני בדר"כ פשוט קונה את האלבום) ואז התאהבתי בPardon Me ובעוד כל מיני שירים וחרשתי עליהםXD ואז כבר קניתי את Make Yourself ולפני ההופעה גם את Light Grenades שאגב, דווקא ממש אהבתי, פשוט כששמעתי רק חלקים כשעוד לא הייתי מורגלת ל"סגנון אינקיובס" אז לא אהבתי את זה.. בכל מקרה, כששמעתי על ההופעה השתגעתי לגמרי! הייתי בהופעה והיה מדהים ושמחה שהכרתי אותם:) עדיין הלהקה האהובה עלי ומקווה שימשיכו להיות.. יואו, חפרתי.

dikla99

New member
נראה לי שאני מהוותיקים יותר...

אני מכירה ושומעת אותם כבר כמה שנים. נראה לי איזה 6 בערך. זה התחיל ששמעתי במקרה את anti gravity love song אני לא זוכרת איפה. אולי ברדיו. וכשמישהו שלמד איתי גילה שאני אוהבת את השיר הזה הוא נתן לי לשמוע את כל הדיסק והתמכרתי! נראה לי שזה היה באיזה שנת 2000 ככה.. וואו 7 שנים! מערכת היחסים הכי ארוכה שמעולם היתה לי עם משהו. לפני כמה שנים גנבו לי 2 דיסקים שלהם אז משום מה היתה לי איזו שנת נתק וכשיצא a crow left חזרתי לשמוע. וזה כל הסיפור! האלבומים היותר טובים שלהם היו בהתחלה לדעתי. בשניים האחרונים נראה כאילו הם נכנעו ללחצים של מפיקים והתחילו לעשות מוזיקה יותר מסחרית ופחות "אינקובוסית". אולי הם סתם כבר הזדקנו :) אגב- בהופעה שלהם לא הייתי (לא השגתי כרטיס כי גיליתי שהם באים מאוחר מידי). אבל בסוף זה היה במזל כי בכלל לא הייתי בארץ. בכל מקרה יותר מידי אנשים אמרו לי שהיה מבאס עם כל הילדות שצווחו ובכלל לא שמעו את ברנדון שר והוא התבאס על זה גם. אבל זה כבר לדיון אחר...

L A D Y B U G 2

New member
עונה גם כן...

וגם אני מכירה את אינקויובאס כבר משנת 2000 (7 שנים) וממש אוהבת את השירים שלהם... זה התחיל כשראיתי את הוידיואים של Drive ושל Pardon me וממש רהבתי את הסיגנון של המוזיקה, שירה (וגם קצת את ברנדון
)... ממש חרשתי על השירי שלהם ושידעתי את אחיות שלי שנדבקו בהם גם כן קצת... אח"כ... אין מושג איך אז הם נעלמו לכמה זמן, נכון? והמשכתי עם מיוז שאיתם אני כמובן מההתחלה!!! וככה אינקיובאס קצת נעלמו לי והיו בשירים האהובים עלי... ואז כשיצא Anna Molly אחותי הראתה לי את הקליפ וראיתי שאלה הם שוב!!! שמעתי את כל האלבום, קניתי בין הראשונים כרטיסים להופעה כמובן!!! ועכשיו לא עובר יום בלי השירים שלהם. אורטל
נ.ב: שוב אינקיובאס באלופה!!! השיר הנבחר הפעם: Wish you were here

noGz

New member
הסיפור השטחי שלי

אגב, אולי אני לא מבינה כל כך, אבל אני לא חושבת שהפורום מת...יש לנו כמה פינות שמתחדשות פעם בכמה זמן (אהמ, לחדש פינות), ואנשים נחמדים=] אז מה אם אין שרשורי ענק שלוש פעמים ביום, אנחנו כותבים ומדברים על מה שיש לכתוב ולדבר. השרשור הזה למשל. מגניב ביותר=] עכשיו הסיפור השטחי: ישבנו כמה אנשים אצל מישהי בבית, וניסינו לראות בוראט צרוב, והאיכות הייתה פשוט זוועת עולם, אז חברה שלי שמה MTV ושמה על מיוט, וסתם הרצנו צחוקים. אז אנחנו יושבים, אוכלים, צוחקים, לא משהו בלתי שגרתי. ואז, הסתכלתי לרגע על המסך, וראיתי אותו. בראנדון בויד. פשוט בהיתי בטלויזיה במשך כל הקליפ. כל פעם שהופיעה הבחורה המתה קיללתי אותה וביקשתי שתעוף בשביל שאוכל לראות את בראנדון. רק בסוף גיליתי שללהקה קוראים INCUBUS. את השיר אפילו לא שמעתי. חיש מהר רצתי את המחשב של אותה החברה המארחת, וחיפשתי את שמו של הסולן של incubus, וחיפשתי תמונות שלו. אחרי שעה של צפיה בתמונות, הכרזתי לכולם שאנחנו מתחתנים. אחרי איזה יומיים יצא לי לראות את הקליפ שוב. הפעם התלהבתי גם מהשיר (הבחורה המתה עדיין תפסה יותר מידי זמן מסך). הלכתי לחמור והורדתי כמה שירים (warning, NTKY, anna molly, talks shows on mute, pardon me...דברים שראיתי שיש להם ביקוש). קראתי עליהם טיפה אבל עדיין לא נשבתי בקסם. ביום השלישי מאז גילויו של בראנדון, אני מקבלת מייל מאמא שיש הופעות כאלה של אורנג', וששווה לקנות כרטיסים עכשיו (זה היה איזה חודשיים לפני). אני עוברת על הופעות, ומגלה להפתעתי האדירה ש- incubus באים לארץ!! בהתחלה לא האמנתי. נכנסץי לאתר הרשמי שלהם, הסתכלתי על ה"תור", ורק כשראיתי את ישראל ברשימה ההיא, הייתי מוכנה להאמין. אמרתי לעצמי שזה לא יכול להיות צירוף מקרים. אני נועדתי לשמוע על הלהקה יומיים קודם. אני נועדתי להיות בהופעה. אני נועדתי להתחתן עם בראנדון. עד לפני ההופעה שמעתי רק את הדיסק החדש וקצת שירים מאלבומים אחרים. אחרי ההופעה -שהייתה חוויה אמיתית למרות הפאקים- כשבאמת התמכרתי, עדכנתי את האוסף לכל האלבומים (חוץ מפאנגס, יש לי אנטי אליו), והתחלתי לחרוש על בסיס יומי. ככה הכרתי את הלהקה המדהימה הזאת, שיש לה את הסאונד הכי מקורי ששמעתי, ואת המילים הכי מרגשות, ואת השירים הכי מקפיצים. הם פשוט מדהימים!!! וכל החשיפה לעולם הזה בזכות בראנדון בויד=] (ושוב, אל חשש, כולם מוזמנים לחתונה).

itzikch

New member
MY STORY

תאמת מ 99 ראיתי תקליפ של DRIVE התלהבתי כול הקטע של השילוב עם המצוייר והריאליטי, אחרי זה בשנת 2001 ראיתי תקליפ של WISH YOU WERE HERE התלהבתי מאוד מהשיר ומהקליפ אחרי זה יצא NICE TO KNOW YOU זה היה אחד השירים היפים שלא הפסקתי לשמוע , מזכיר לי זכרונות של בית ספר =[ היה לנו ב 2001 או 2002 ערב כשרונות צעירים איזה אחד שר DRIVE מה זה יפה חח ואז התחלתי לשמוע את כול הלהיטים שלהם .. ב 2004 שמעתי את מגהלומניאק (בשביל אורון) מאיזה דיסק וויליום התלהבתי מאוד אבל לא שמעתי את כול האלבומים בסוף 2006 שיצא הדיסק החדש של לייט גרנדס התחלתי לשמוע המון , עד שבתחילת 2007 אמרו שלהקה באה לארץ התלהבתי מאוד , קיבלתי טלפון מאורון באיזה יום אחד שהתחילו המכירות אז ישר קניתי לי ולאורון כרטיסים, ואז הורדתי את כול הדיסקים שלהם, וגם די וי די ומאז התחברתי יותר יותר , אני עדיין שומע שירים שלהם שלא הכרתי חח זה סיפור עם הפסקות, תאמת אף פעם לא הערצתי להקה , נראה לי רק עכשיו אני מתחיל להבין את זה עכשיו , קניתי 4 דיסקים שלהם מקורים בהופעה קניתי את הדי וי די של רד רוקס למרות שיש לי את זה צרוב, וחסר לי 2 דיסקים ועוד 2 די וי די הזמינו לי בטוואר רקורדס !! אז אני מבין שרובם התחילו לשמוע מאז ששמעו שהם באים לארץ !!

Hatuki

New member
הרוב פה חדשים בקטע.. אני מרגיש זקן!

אני הכרתי אותם גם בסביבות מתי ש Drive יצא, בהתחלה התלהבתי מהקליפ אבל אח"כ גם השיר בא בטוב ואז התחלתי לשמוע את כל מה שהיה להם באותה תקופה. התאהבתי בסגנון שלהם וביכולת שלהם לשלב כל מיני סגנונות ביחד ושזה ישמע טוב!!! את Light Granades קיבלתי ליומולדת 19 מחברים שלי. הייתי בהופעה עם שני חברים והיה מעולהההה!!! אין, אין, הם פשוט מלכים!!! עבר עליי מקרה לא קל השנה ויצא לי לשמוע אותם הרבה כשהייתי בבעסה רצינית וממש התחברתי כמעט לכל השירים שלהם! זה מדהים כמה שהם חכמים...

o pie

New member
הממ

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=344&msgid=67799736&archive=1 זה היה לפני שנה וחצי, הרגשתי שהמוזיקה שאני שומע לא מספקת אז כתבתי הודעה בפורום זיהוי שירים עם הלהקות שאני אוהב (או לפחות אהבתי, בזמן ההוא), וביקשתי המלצות ללהקות רוק טובות אחרות (הכינוי שלי היה Prophet), טוב האמת שהיו שם המון להקות, אז הורדתי באימיול 3-4 שירים מכל להקה. בין היתר של אינקיובס, השירים היו Are you in, Drive, ..Wish you were here אהבתי אותם אבל לא ממש הייתי פריק שלהם. לא הורדתי עוד שירים חוץ מאלה. אחרי כמה חודשים קיבלתי הודעה פרטית ממישהו בפורום מחו"ל שהוא גם אוהב אותם, והוא היה ממש נלהב להמליץ לי על Sick Sad Little World ואפילו קישור לשיר. אז הורדתי, הוא היה קצת זמן בלייבררי ששמעתי אותו בלי ממש ממש להקשיב לו, בתקופה ההיא שמעתי מוזיקה אבל לא הקשבתי לה. אחרי כמה פעמים הקשבתי לשיר והחלטתי שהוא גאוני, ושזה פשוט יהיה אדיר לשמוע אותו בלייב (גם אחרי שראיתי ביצוע שלו ביוטיוב, אז בכלל...). השנה גיליתי שהם מופיעים בארץ - אז ממש הייתי מרוצה שזה באמת הולך לקרות, אז השגתי את כל הדיסקוגרפיה שלהם, קודם כל את לייט גרניידס... ונהייתי פריק שלהם אפשר להגיד.

AurelieG

New member
בניגוד לכולם.הסיפור שלי לא כזה ארוך..

הכרתי אותם מאז יצא DRIVE .. אהבתי את הסינגלים שהם הוציאו אבל לא יותר מזה.. ידיד שלי תמיד הציק לי שכדאי לי לשמוע אותם וזה.. ואז יצא MAKE A MOVE ולא אהבתי את השיר אז וויתרתי(כן כן..)ו לפני איזה שנה וחצי ככה פירמטו לי את המחשב אז הורדתי את כל השירים שלי מההתחלה (כן אני עבריינית..) והחלטתי להוריד עוד כמה של אינקיובס. והתחלתי ממש לאהוב אותם אחרי חרישה על PISTOLA :)

Anomally

New member
אז ככהההההההה

את אינקובס יצא לי להכיר לראשונה בכיתה ו',כשראיתי את הקליפ של דרייב.אני ממש אהבתי בתור ילדה קטנה ועדיין אוהבת ומתחברת יותר לוידיאוקליפים שמשולבים עם אנימציה מיוחדת ,אז ישר נדלקתי עליו ועל השיר. אז קראתי להם אינקובוס ולדרייב קראתי וואטאבר טומורו ברינגז P: ו אפשר לומר שממש חרשתי עליו ורק עליו...ואז בכיתה ט' הכרתי גם את איי מיס יו , ושמעתי עוד שירים שלהם במכונית של ידיד שלי שהסביר לי שאומרים אינקיובס ולא אינקובוס חח. ומשהכריזו על זה שהם באים לארץ התחלתי לשמוע אותם באמת,והתאהבתי :) אפשר לומר שבזכותם די השתניתי ואני מרגישה הרבה יותר טוב...חברים שלי אמרו לי בימים שאחרי ההופעה שאני נראית מוארת אומשו חח. אפשר לומר גם שאני די מכורה אליהם והיום שלי לא עובר כמו שצריך מבלי להזכיר את ברנדון או מ שו שקשור לשאר הלהקה או לאיזה שיר או לאדעת ..ואני בעלים גאים של כמעט כל הדיסקים ובעזרת הבויד,גם עוד מעט יהיו לי את הספרים במהדורה מוגבלת שלו :) וממ..זהו חח ..חפרתי P:

itzikch

New member
על מנת שאורון יירגע קצת :

חשבתי drive יצא ב 99 מסתבר שב 2000-2001 יצאתי טמבל !

Rock Bottom

New member
DRIVE

באותו קליפ מיתולוגי. אני גם זוכר שבדיוק חזרתי מבית הספר ואכלתי צהריים כשראיתי את הקליפ. הייתה לי צלחת ספגטי ואיכשהו הצלחתי לשפוך חצי ממנה על חולצה שלעולם לא תשוב לי.
גם אני מזקני השבת אפשר להגיד. אם כי מעולם לא באמת הערצתי אותם. סתם חיבבתי. פרט ל-Morning View שקיבלתי מאחי מתנה כעוד עבד בטאוור, לא היה לי עד השנה שום אלבום מקורי אחר, אם כי את כולם הורדתי. ב-2004 כבר לא התעניינתי יותר מדי עד הקליפ של מגלומניאק, שגרם לי להוריד את ACLOTM, לפני שראיתי את הקליפ בכלל לא קראתי שיצא להם משהו חדש. כמעט 7 שנים אחורה, 6 דיסקים מקוריים + DVD אחד מדהים, ועוד 3 ג'יגה של כל דבר שהם אי פעם עשו (ואני באמת מתכוון לכל דבר, גם אם מדובר בבוטלגים (כל הרשמיים וכאלה שלא), ההקלטות דמו הראשונות שלהם, אין ספור גרסות אקוסטיות, סינגלים שלמים ושאר מיני ירקות), אני יכול להגיד בבטחה שאני מעריץ. את ארקדי גיידאמק! הו הא! מי זה בא! ראש הממשלה הבא!!! (^ גילויי שמחה אחרי שמצאתי את המיקרוגל והמקרר שלמים ומונחים במקומם בלי פגע. לא יודע למה דאגתי מלכתחילה... הרי אמא שלי מתעוררת מכל דבר. באמת שהיה שקט ליד החדר שלהם. שיט.. O_O כבר חוזר).

Rock Bottom

New member
זקני השבת?

גם אופציה, עברתי לא מעט שבתות ב-21 שנות קיומי.
התכוונתי לשבט כמובן. (ד"א לכל המתעניינים, הדקתי את ההורים שלי, זה בסדר, גם הם לא נגנבו ע"י ארקדי ושות', עדיין שם
).

L A D Y B U G 2

New member
חחח ../images/Emo6.gif

זקני השבת!!! מה שמזכיר לי שאני סוגרת את זאת!!! פאק אין לי כוח יותר!!!
כמה נשאר לך? אורון נכון?

Rock Bottom

New member
אכן אורון ../images/Emo13.gif

חצי שנה בע"ה. פאק, זה נראה כאילו אני אומר לכולם חצי שנה כבר איזה שנה. זמן לא זזזזז

למעלה