איך אתם הכרתם את אינקיובס?

southern girl21

New member
בצורה לא מפתיעה בכלל..

גמאני שמעתי אותם בפעם הראשונה כאשר הם הוציאו את הקליפ של דרייב.. ראיתי אותו אצל בת דודה שלי שאהבה אותם, והיא הכירה לי אותם.. היו לי לא מעט שינויי סיגנונון (בין אם זה מטאל , רוק או כל חרא אחר), אבל השירים של אינקובס תמיד היו לי בפלייליסט. עכשיו יש לי את 6 דיסקים שלהם (Enjoy incubus ועד לייט גרניידס) אבל אין לי את פאנגס, הוא מוזר מדי...:\ יש לי הופעה אחת שלהם שראיתי, וחיבוקים מכל הלהקה ב VIP. וגם אחרי כל זה, ואחרי כל השנים האלה, אני לא יכולה להגיד שמיציתי את הלהקה הזאת עדיין. וטוב שכך..:)

Cranberry Juice

New member
או וואו...

האמת שזה קצת קשה להסביר. בעיקרון אני מכירה אותם מחברה שלי שסיפרה לי עליהם אי שם בשנת 2001 או 2002 (אני זוכרת שדיברנו על מוזיקה והיא אמרה לי שהיא שומעת את Pardon Me) וב-2003 שאלתי אותה איזה דיסק הכי טוב שלהם לדעתה ואיזה כדאי לי לשמוע. אז היא המליצה על סיינס :) אז הורדתי אותו ושמעתי (מיותר לציין שזה אחד הדיסקם שיותר אהבתי אז) ואחרי כמה חודשים הם הוציאו את A Crow Left of the Murder אז קניתי אותו D: וחזרתי לשמוע אותם לקראת ההופעה :)

NoWords

New member
אהמ.

נתקלתי לראשונה בלהקה בקליפ של Drive, אהבתי נורא את השיר והקליפ הוא בין האהובים עליי ביותר. (איך לא..) מאז שמעתי עליהם לעיתים רחוקות, אבל תמיד ידעתי על קיומה על הלהקה, ואי אפשר לשכוח כ"כ מהר את השם המיוחד שלה. בעיקרון היו לי כמה שירים שלהם על המחשב, ככה ששמעתי אותם אחת ל.. (wish you were here, megalomaniac, pardon me, i miss you...), קניתי את לייט גרניידס כשהוא יצא, ממש על ההתחלה.. ודי חרשתי עליו. ואז אחי קנה לי בארה"ב את Morning view. וככה זה התגלגל, עד ההופעה:].

בו../images/Emo223.gif

זה התחיל כשהייתי מכורה לסימפל פלאן והורדתי שירים שלהם ובניהם היה אחד שקראו לו I MISS YOU זיהיתי שזה לא נשמע כמוהם ואחרי חיפוש קצר גיליתי שזה של להקה נחמדה בשם אינקובס עבר קצת זמן. יכול להיות שהורדתי עוד קצת שירים שלהם ושכחתי מהם ואז היה אותם יום אחד בטלוויזיה [לא זוכרת עם איזה שיר], אז נזכרתי בהם והתחלתי לשמוע עוד שירים ולראות קצת קליפים וככה זה המשיך... אני מודה ששכחתי מהם אחר כך לעוד קצת תקופה עד שיצא אנה מולי וממש התלהבתי מזה שיש להם דיסק חדש ואז כששמעתי שהם באים לארץ אז בכלל

noynav

New member
מייסלף

דרך חברה שלי.. שהיא בעצם הבת של חברים של ההורים שלי. משו מוזר אחוש. היא השמיעה לי כמה שירים שלהם אז.. ופשוט אהבתי את זה.

למעלה