איך אתם חוגגים לילדים ימי הולדת?

AlicePJ

New member
אני מסכימה איתך לגמרי

ומרגישה אותו דבר לגבי הרבה דברים אחרים.

כן... ולא

יש לי המון מה להגיד בנושא, אבל, את יודעת, החיים וכל זה, אני חיבת לעוף. לא יודעת אם אגיע לזה מתישהו

&nbsp
רק דבר אחד: לך אני אומרת שזה דרעק, כי שתינו מבוגרות ואני יכולה להרגיש חופשי יותר, ואני מקווה שהבנת שאני משתמשת במילה הזאת כדי לשקף את החווייה *שלי*. (ובשבילי, כן, גם עוגה ועוגיות קנויות זה דרעק, כי זה זורק אותי למחוזות התמכרותיים שקשה לצאת מהם, גלידה זה כמעט אותו אפקט, עוגה ביתית זה רק טיפה יותר טוב - תלוי מאוד איך עושים אותה, לפעמים זה יותר גרוע - ושוקולד זה בכלל אסון בשבילי). עם הילדים שלי, לעומת זאת, אני משתמשת בשפה אחרת, והרבה יותר מדויקת.
&nbsp

Et tu Brute

New member
זהו, גם אני חוששת מההתמכרות הזו למתוק

(שאני מבינה שהיא גם אבולוציונית וכל זה) ולכן הייתי רוצה לדחות את ההכרות עם ממתקים ככל האפשר, מצד שני אני מכירה גם את הטיעונים שציינה אליס לגבי זה שה"חסר" בבית דווקא יחמיר את המצב. אולי נעשה מסיבה עם זר פירות במקום עוגה...
אני יודעת שבגן שאליו היא רשומה, בימי הולדת מביאים פירות ולא ממתקים (אני ראיתי תמונות מיום הולדת בגן של בת משפחה בישראל וחשכו עיניי, כמויות עתק של ממתקים!).
&nbsp
(נירית אולי זה נושא לפינה? יש כאן הרבה הורים ממקומות שונים בעולם שיכולים אולי לחלוק את נסיונם בנושא).

AlicePJ

New member
בגיל שנה אני לא חושבת שזה עניין גדול

הם לא צריכים עוגה, לא מכירים את זה משום מקום, אין לזה משמעות עבורם כמו שיש עבורנו. אפשר להביא להם כל דבר אחר שהם אוהבים והם ישמחו באותה מידה וכנראה אפילו יותר. גם עד גיל שנתיים אפשר לדחות את נושא הממתקים לדעתי (אבל גם תלוי מה קורה איתכם - אם תאכלו לידה ממתקים ועוגות אז היא בטח תרצה גם), אבל בשלב כלשהו הם יחשפו לזה וירצו עוגות וממתקים, אי אפשר לברוח מזה. זה בכל מקום.

למעלה