איך אתם יכולות

אויי...עוד צומיסטית לרשימה..

אל תיחסו.. שתחשוב מה שהיא רוצה!! אדם מושלם וכל הלהקה כמוהו מושלמים!! אז...כדי לך להתעופף מפה!! הבנת?! פה זה פורום למעריצות!! יאללה קישטה קישטה..!! כאלק "המתוקה" פחחחחח....תגידי איפה מצאו אותך? כי לי נראה שמצאו אותך ליד הפח זבל פה למעלה בשכונה שלי...!!

בואי נגיד שהיא לא רק צומיסטית..

היא גם אוטיסטית...

talush20044

New member
מותק תישקלי מילים היטב ליפני שאת..

רושמת אותם בפורום..כי יש פה בנות שחולות,מתות,שרופות עליו(כמוני)אז להירגע ומהררררררררררר

OoנויoO

New member
ילדההההה תרגיעיייי

אולי אני מעדיפה את אושרי על אדםם אבל זה לא אומר שאני לא יגן עליוו ואם את באה להציק את מוזמנת ללכת!!!!

חחח אתם לא מבינים שהיא מחפשת...?

היא רוצה את כל התגובות! כולנו יודעות שאדם(בעלי
) ממש מתוק וחתיך, אז אם היא לא יודעת את זה, או שהיא חושבת אחרת, בעיה שלה:) אאאההה וכפרונת אם בא לך... יש משו מגניב שאני חייבת להראות לך(לטיק טק) גיליתי את זה לפני כמה ימים... את לוחצת על CTRL בצד שמאל למטה ואיתו את לוחצת על W! ראית מה קרה? איזה גונבב!! אבל שקט... שהבנות בפורום לא יעשו את זה!!!

שירוש125

New member
חחחחחחחח..לא ולא הוא רק שלי../images/Emo3.gif

הנה הוא בדיוק פה לידי...איזה מאמיי הואאאא זה משוו

שירוש125

New member
וואוווהההה שלא תעיזי לפתוחח את הפה

שלך על אדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואני מזהירה אותךךך מילה אחת עליו וחבלל לך על הזמן אדם מושלם שלייייייייייייי

יאוווו ואם עוד הפעם..

תפתחי תפה שלך על אדםםםם או על אחד מהגיים בויז... חבל לך על הזמן!! אדםםםםםם אני אוהבת אותך...

טוולי

New member
אממ ילדה גזמתתת =/

דבר ראשון אדם לא מכוער ... ודבר שני עם יש לך משו שמפריע לך ואת רוצה להגיד אז עדיפ שתחשבי פעמיים ליפני שאת אומרת את זה...

למעלה