איך אתם לא פוחדים לטוס??

fsMYLIFE

New member
תתגברי על הפחד שלך ממטוסים

או יש גם אוניות חוץ ממטוסים

ונפלון

New member
מעולם לא חשבתי על זה...

כל כך אהבתי מטוסים כל הזמן, וטיסה תמיד נראה לי דבר כל כך שקט ובטוח שמעולם טיסה לא נראתה לי כדבר מפחיד.

אדווה345

New member
זהו. זה מה שרציתי לשמוע!!

רציתי לדעת איך חושבים אנשים שהטיסה נראית להם בטוחה. זה יכול להשפיע עליי לטובה. אז-למה הטיסה נראית לך בטוחה? בכל זאת - לא יודעת, קופסת פח בשמים. כל תקלה משמעה התנפצות על הסלעים... מגובה עשרת אלפים רגל, לא?

fsMYLIFE

New member
זהו שלא

אולי בטח את לא תירצי לשמוע את זה אבל היו הרבה בזמן האחרון אבל רובם נחתו בשלום כל התקלות שקרו בישראל נגמרו בשלום רוב התקלות היו במטוסי מטען ורוב ההתרסקויות שהיו בזמן האחרון בחו"ל היו במטוסים ישנים 737-200 שכמעט לא טסים בארץ אם את טסה באל-על רוב המטוסים חדישים ומטופלים טוב אותו דבר באריע ובישראייר

ונפלון

New member
טיסה היא דבר מאוד בטוח

אם את טסה לחו"ל, הסטטיסטיקה אומרת שהמונית שתיקחי לשדה הרבה יותר מסוכנת מאשר הטיסה שלך. תחשבי על זה ככה: במכונית את נוהגת עם מישהו שההסמכה שלו נמשכה 20 דקות (טסט ממוצע), עם רכב שלא חייב להיות מתוחזק כראוי, על כביש ארצישראלי מצוי (משמע כביש שנראה כמו הרחוב הראשי בבגדד אחרי הכיבוש) ועם נהגים מטורפים מסביבך. בטיסה את יוצאת ממקום שמאובטח כמו משרד ראש הממשלה (שדה תעופה), עם מטוסים חדשים (מטוסי אל-על הם בני 5-6 שנים פרט לדגם אחד), עם "נהגים" מנוסים, מיומנים שאומנו לטיסה בחיל האוויר, במכונות גדולות שהאמינות המכנית שלהם מאוד גבוהה, במקום מנוע אחד יש לך 2 או 4. ולא כל תקלה משמעותה התרסקות. תחשבי כמה תאונות יש ביום בעולם בהשוואה למספר הנסיעות. עכשיו תעשי את אותה השוואה בנוגע לטיסה אזרחית בעולם המערבי, כמעט אפס. פשוט על כל תאונה כותבים בכל העולם, תחשבי שעל כל תאונת דרכים בבנגלדש היו כותבים בעיתון בארץ. תטוסי, תהני, תצלמי, וכמו שאת לא חושבת באוטו מה יהיה אם יקרה תאונה אל תחשבי במטוס מה יקרה אם תיהיה תקלה. את בידיים טובות. (ותביאי הוראות בטיחות).

זה דווקא לא מרגיע אותי. לא יודעת למ

השוואות אחרות אולי כן. השוואה למעלית או השוואה למחלות שונות. דברים כאלה... אפשר לפתח את זה...

למעלה