איך אתם שומעים את הדיסק החדש של....

bizoot22

New member
איך אתם שומעים את הדיסק החדש של....

של בלקפיילד לפני שהוא יצא לחנויתתתת???? רק אל תגידו לי שאתם מורידים אותי כי כן אתם חסרי כבוד

למה חסרי כבוד?

האלבום דלף לרשת ואני בכל מקרה מתכוון לקנות אותו. אז למה שאני לא אוריד אותו?

מה עם גורם ההפתעה הטובה נעמן? ../images/Emo9.gif

שיכול לתת האזנה ראשונית בדיסק כלשהו אם אתה קונה משהו שכבר יש לך זה עלול להיות משעמם רצוי לדעתי לשמור על גורם ההפתעה הטובה שבדיסק ככה אני עושה לא מוריד שירים, אוהב הפתעות נעימות מוזקליות

ההה בסדר, דרך נכונה

פשוט אני עדיין חושב בצורה של מוסר ויושר ולהוריד שירים של אמנים אפילו להקת מטאל מפילאנד שבחיים לא תגיע לארץ עדיין אצלי בתודעה נחשב לגניבה ,,,,,כניראה בסדר זכותך תהנה

אין סתירה במובן של מוסר ויושר.

יש דיסקים שלא הייתי חושב בכלל לקנות אם לא הייתי שומע אותם כקובץ מחשב לפני

זה באמת חוסר כבוד

נאמני אני בטוחה שאתה קונה אותו אבל הרוב לא יקנו אותו... וגם אם קונים...להוריד את כולו זה חוסר כבוד לדעתי,לשמוע כמה שירים זה סבבה...להתרשמות כלליות אבל להוריד את כל החבילה זה מעצבן... תחשוב שאתה אמן שעובד על הדיסק כמו חמור פתאום אתה מסתכל באינטרנט בפורום שלך וקולט שחודשיים לפני שהדיסק יצא כל הפורום כבר מלא בדיונים על הדיסק... אין בזה שום כבוד אגב........דיסק פצצה...שמעתי אותו ..=] חחח מה לעשות,גם אני סוג של דג רקוב.

עם כל הכבוד..(ויש כבוד)

ויש גם מלא הערכה למלא אמנים, רובנו בני נוער תפרנים בלי עבודה ובלי יותר מדיי כסף לבזבוזים, אז להוציא 80 ש"ח על דיסק זה הרבה ועדיף להוציא את זה על הופעה. מה לעשות, אני מורידה, אבל זה בגלל המחיר היקר שאני לא יכולה להתמודד איתו (קניתי את שומקום, חלולים ואת אור הירח, את השאר הורדתי..מה לעשות, פשוט אין תקציב ליותר מזה!) אני מניחה שרובנו כאן באותו המצב.

מפה מתחיל התמסחרות של אומן ../images/Emo59.gif

כל אחד אומר אני אוריד כמה שירים אחר כך מורידים אלבום שלם אחר כך לא קונים אל האלבום גם אם הוא מצויין אז כמעט כולם הקהל החשוב של האומן עושה את זה ואז איין לאמן מכירות? והוא צריך כסף כדי לעבוד על תקליט הבא אבל איין לו כי הוא לא כיסה את הקודם כי כולם צרבו והורידו מהאינטרנט אז פה בעצם מתחיל המיסחור השולי של האומן כריות עם דמותו, קלסרים, נרות במבה,,,,מה שתירצו אבל אחר כך אל תבואו בטענות שהוא מתמסחר אם אתם מורידים וצורבים

handlessman

New member
וואי זה היה חזק...

במובן הזה אף פעם לא חשבתי על זה... בכל מקרה שירים של אמנים שאני אוהב אני לא מוריד... אולי רק שיר או 2 בקטע הזה שאמרו כדי לראות איך זה ולהתרשם

אז כן ליאור? אז יש לי שאלה בשבילך..

את באה היום לבלאקפילד במעבדה? סתם פשוט אני רוצה לדעת אם רואים אותך

למעלה