איך אתם שומעים את הדיסק החדש של....

AVS1987

New member
יוווווו איזה שטויות בחיי

רוב האומנים דווקא מרוצים מהמוזיקה הפיראטית אבל הם לא אומרים את זה לתקשורת ולמה ? כי אז החברות תקליטים שלהם יפגעו והאומן שיצא עם ההצהרה שהמוזיקה הפיראטית זה דבר נפלא יאבד תמקום שלו המוזיקה הפיראטית נותנת לאומן הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר חשיפה אני בטוח שהרבה מאוד אנשים גם מהפורום פה בפרט וגם קהל בכלל לא היו מגיעים לאביב אם לא זה ואני לא מדבר על אלה עם האחים הגדולים שהורישו להם דיסקים להלן מספר להקות שלא הייתי מגלה אם לא המוזיקה הפיראטית דפנה והעוגיות המכשפות איפה הילד איגי וקסמן שילה פרבר שלום חנוך מי קימיקל רומנס זקני צפת דנה ברגר אז מצויין אני הורדתי תדיסק שלהם פרט לדפנה ושילה שהורדתי שירים בודדים כי לא היו הדיסקים שלהם ברשת שמעתי התלהבתי והופ הלכתי להופעות שלהם אני לא באתי מרקע מוזיקלי בבית לא היה לי דיסק אחד בבית הכל פיתחתי לבד וללא המוזיקה הפיראטית הייתי כנראה גם נסחף לזרם האמ טי וי היום ועדיף באמת לקנות כרטיס להופעה מאשר לקנות דיסק גם בשביל האומן

skelor

New member
אבל לפחות

אל תדבר שטויות. "להלן מספר להקות שלא הייתי מגלה אם לא המוזיקה הפיראטית - שלום חנוך." אין לי אפילו מה להגיד. אני מקווה שאתה היחיד שהכרת את שלום חנוך בדרך הזאת.. ש"ש.

למעלה