איך בוחרים עגלה/מיטת תינוק

לגבי חוסר סלקל

אני בהריון תאומים ומתלבטת לגבי סלקלים או ישר כיסאות מגיל 0.
כשאני מסתכלת על ביסאות..גם כששמים את המקטין הזה..עדיין הכיסא נראה ענק לעומת גודל של תינוק.
מצד שני סלקל זה כבד..לשימוש של גג שנה, והבנתי שלא כדאי להשאיר בו תינוק יותר מ40 דקות...אצלי זה לא יתחבר לעגלה ופשוט נראה לי מיותר.
אז כנראה שאקנה 2 כיסאות...ואתפלל שהם יהיו מוגנים ככה.
אז אני יכולה לצאת מהבי"ח עם עגלה ולהגיד שיש לי 2 כיסאות ברכב, ואז לא יעשו לי בעיות??

giraffelle

New member
כסא בטיחות זו הגנה מצוינת

אולי פחות נוח אבל לא פחות בטוח.
יש סוגים שיותר ידידותיים לתינוקות בגיל אפס וכאלו שפחות.
ואין שום סיבה שיעשו לך צרות בבית החולים.

אז בעצם

אני יכולה לבוא עם עגלה (בלי אמבטיה- אבל שכיבה מלאה) ואז לרדת עם זה לאוטו ולשים את התינוקות בכיסאות ולנסוע? הם לא יעשו בעיה שהעגלה היא ללא אמבטיה???

giraffelle

New member
אני חוזרת - לא עניינם של בית החולים

יש סיפורים על צרות שעשו לאנשים, כנראה צוות שחרג מסמכות מסיבה כזו או אחרת (או שאולי ההורים נראו מזניחים באופן חריג). אבל זה נופח בצורה מוגזמת. אנשים אומרים שיש להם כיסא באוטו, או שהם נוסעים באוטבוס, ויוצאים מבית החולים. ואם מישהו רוצה לעשות פרצוף, שיעשה, זה התינוק שלך, והם אחראים לשלומו רק עד שאת חותמת שחרור, לא רגע אחרי. ובכל מקרה זה התינוק שלך ולא שלהם....

תראי, אני הראשונה שתעשה כמעט הכל כדי להתחמק מעימותים, ואני לגמרי ידועה בחוסר אסרטיביות מוחלט. אבל להכניס את זה כשיקול בבחירת ציוד שאמור לשמש אותך זמן רב ועולה הרבה כסף? נראה לי כבר מוגזם.

ומה הבעיה בעגלה בלי אמבטיה? (אם כבר מדברים על בטיחות, תינוק חגור בעגלה עדיף מאשר תינוק שוכב באמבטיה ללא חגירה).

little Sparkle9

New member
עלה לי רעיון....

אולי אפשר גם לברר מול הבי"ח שבו מתכננים ללדת מה הם דורשים לשחרור התינוק והאם הם בודקים והאם הם מסתפקים ומאפשרים לצאת עם עגלה ואמבטיה ושהסלקל באוטו...?

little Sparkle9

New member
תודה ענקית!!! אין כמוך!!!

עזרת לי המון!!!!

תודה על על המידע המפורט והיעיל הזה!
בטוחני שזה ישמש כאן עוד רבות

tokit

New member
את מתבלבלת בין סלקל לכסא

לסל קל יש רק מצב שכיבה. לא הטיה ובטח לא ישיבה. לסלקלים יש תוסף לתינוקות קטנים, כדי שיהיו בתנוחת שכיבה עד כמה שניתן. יש כסאות שיכולים לשמש כבר מגיל לידה, ואז זה כבר סיפור אחר. לדעתי מה שחשוב בסלקל הוא כוכבי הבטיחות. גם אם מדובר רק בנסיעות קצרות - אם קורה משהו, את רוצה שהתינוק שלך יישב בסלקל בטוח ולא איזה צ׳יקמוק.

little Sparkle9

New member
בהחלט יכול להיות... תודה לך על ההבהרה!

קראתי באמת על כוכבי הבדיקות וזה סופר חשוב גם בסלקל פשוט.
אם כך אני צריכה לדאוג שיהיה לו את מנח השכיבה המקסימלי.

RINAT35

New member
גם המידע שהעלית כאן....בא לי בדיוק בזמן

ואני לא מתכוונת רק למידע בנושא העגלות/מיטות
.

המון המון המון תודה לך!

העלית כאן נקודות חשובות ומפורטות (עם הסברים שאפילו אני מבינה
)
אכן, יש לי שאלות נוספות....אמשיך מחר, במסר אישי.

למעלה