איך בוחרים קונסטרוקטור ?
התקדמנו ממש מהר עם התוכניות ואנחנו בתקווה להגיע למצב שמאפשר הגשה תוך כשבועיים (ואז כמובן נתעכב עד שנגמור את התמחיר שלנו אבל בכל זאת...). האדריכלית שלחה אותנו למצוא קונסטרוקטור. יש לי שני אנשים (בחור ובחורה) שהיא עובדת איתם והיא ממליצה עליהם אבל היא עודדה אותנו גם לבדוק "בחוץ" מחירים. אני רק לא ממש מבינה איך עושים את זה.. בואו נתחיל מהבסיס ונתקדם -
מה עושה קונסטרוקטור ? הוא רק מאשר לי את התוכניות או שיש לו תפקידים גם במהלך הבניה ? זה חשוב לי כדי לדעת אם "זמינות" היא תכונה נדרשת...
כשבאים לקבל מקונסטרוקטור הצעת מחיר מה צריך להגיד/לתת/להראות לו כדי שיתמחר את העבודה ? (תוכניות ? מפת מדידה ? נתונים מהועדה ?).
איזה תכונות חשוב שיהיה לקונסטרוקטור מבחינה מקצועית ואישית ?
מה טווח המחירים בתחום הזה בכלל ? (אין לי מושג אם זה אפילו במאות או אלפי או עשרות אלפי שקלים או דולרים).
מפקח עבודה הוא גם קונסטרוקטור ? או קונסטרוקטור יכול להיות גם מפקח ? (כי אני אקח קבלן מפתח וארצה שמישהו יפקח עליו אז גם מפקח) זה כדאי לערבב את שני הדברים האלו או להשאיר את זה בידי אנשים נפרדים ?
ואם למישהו יש משהו להוסיף ו/או המלצות על מישהו באזור השרון רבתי אני אשמח לקבל פה או במסר.
התקדמנו ממש מהר עם התוכניות ואנחנו בתקווה להגיע למצב שמאפשר הגשה תוך כשבועיים (ואז כמובן נתעכב עד שנגמור את התמחיר שלנו אבל בכל זאת...). האדריכלית שלחה אותנו למצוא קונסטרוקטור. יש לי שני אנשים (בחור ובחורה) שהיא עובדת איתם והיא ממליצה עליהם אבל היא עודדה אותנו גם לבדוק "בחוץ" מחירים. אני רק לא ממש מבינה איך עושים את זה.. בואו נתחיל מהבסיס ונתקדם -