איך בחורה מבוגרת צריכה להתנהג

1זרובבלה

New member
איך בחורה מבוגרת צריכה להתנהג

אולי פאתטי קצת, אבל עדיין בגילי המופלג, כבר 50 אוי אוי אוי, עוד לא למדתי לסרב בנימוס, בלי לסגור דלת, או כן עם לסגור דלת אבל באופן הכי מתחשב שאפשר. טוב, הרבה זמן הייתי מחוץ לעולם הדייטים, וגם כשהייתי צעירה זה לא היה כיף גדול. מסתבר. גברים רצו מגע, וגם עכשיו רוצים (כמובן, בתנאי שהם נמשכים אליי במידה כזו או אחרת או שפשוט אינם בררניים מדי, בכל זאת לא בת 16 ולא ונוס). ובינתיים, בזמן שישנתי כמה וכמה שנים טובות, העולם נעשה פרוע יותר, חופשי יותר, סקסי הרבה יותר, וכאילו כל הגבולות נפרצו וכולם מתכווננים 'לזרום', לעשות אהבה ולהעביר לילה בסבבי. נחמד מאוד, ולא אכפת לי למלא את החסכים ולספק לשם שינוי את צורכי הגוף שהתנזר ימים רבים. גם לא אכפת לי לבלות בכיף עם איזה גבר, ואף לא להיפגש עם גברים שונים ולראות מה יצא. אבל הקצב... אם הם נמשכים אליי, הקצב שלהם היסטרי. לא מעטים מצהירים על רצון בסקס. אז אין לי בתולים לשמור, אבל לארח נטע זר בתוך הגוף שלי ללא הכנה מספקת? אני לא מחפשת קשר רציני, אבל באופן אידילי רוצה קשר חברי אוורירי ולא מחייב, שיכלול פגישות מדי פעם בכיף ובלי להעיק. בלי דרישות ובלי טענות ומענות. ודווקא מצדם באה תובענות, ככה אני רואה את החתירה שלהם למגע מהיר. יש שהם 'בשלים' ללכת 'לישון' יחד (ואף מזמינים את עצמם לביתי הקט) כבר בפגישה הראשונה. או השנייה. כמובן, ברוח של כמה כיף להיות יחד ואנחנו הרי כבר בוגרים וחבל לבזבז זמן במקום להינות ממנו עכשיו ומיד. כל כך נלהבים משום מה, עד שאני צריכה לפעמים לזכור את הנלהבים לא פחות שנעלמו פתאום ללא שוב או שהבליחו לקצת אחרי האפלה ארוכה. אז אני משתדלת להיות לא יותר מדי נאיבית ופאתטית.אפילו שבמקביל עובדת על פיתוח דפוס אישיות בלתי מושפע ולדפדף על הנעלמים בלי להזיל דמעה ובלי לקחת שום דבר באופן אישי מדי. אבל השאלה, האם עוד יש כללים בכלל? ועוד כללים מיוחדים לפגישות בוגרים, שאמורים להיות מנוסים יותר וחופשיים יותר? יש לציין שלרוב הפגישות שלי יוצאות עם צעירים ממני, לרבות 30 פלוס.יש לי תקשורת טובה איתם ונחמד לפגוש אותם. רק שאני לא ממש בטוחה איך צריך לנהוג, אם המילה 'צריך' בכלל רלוונטית פה. ואם אני צריכה לשמור על פן דודתי איתם, בהתחשב בגילי העתיק. אם כי הם מתנהגים בזמן אמת כאילו לגיל באמת אין משמעות. אני לא טיפוס של סטוצים, אלא יותר בקטע ידידותי-חברי, עם שיחות טלפון ארוכות ומהנות לפעמים. אם מעניין אתכם לדעת היכן מכירה, אז הרבה מהצ'אט, אבל גם 'בחיים' קצת (במגבלות החשיפה לאנשים חדשים ממעגלים אחרים, שכן החיים החברתיים האמיתיים שלי דלים ותחומים. ואני נהנית לשוחח בצ'אט ולהכיר אנשים חדשים,מהם גם נחמדים באמת). אז - מה עושים ולא עושים בפגישה ראשונה? ובשנייה? כמה להרשות מגע עם מישהו שלא כל כך נמשכת אליו, אבל נלהב, נסחף במילים מתוקות (פרולה פרולה?) ובסך הכול הוא נחמד. ואיך לעצור את נדידת הידיים החושקות באלגנטיות ובאסרטיביות חיננית? ואיך ומה להגיד למישהו שמאוד מעוניין, אבל אני לא נמשכת אליו ולא רוצה להרגיש אותו? ולבסוף, כיצד לחתוך את הקשר עם מישהו שלא רוצה לפגוש עוד? מצד שני, עוד שאלה קטנה-גדולה, מישהו שמגלה עניין, נוצר איתו מגע מהנה ואז הוא מתרחק או משתתק - האם יש טעם לפנות אליו, להתקשר אליו, או שיש להבין שאינו מעוניין ולמחוק אותו? כן כן, שאלות של ילדה קטנה. אבל מקווה שתרצו לענות לי תשובות בוגרות.

אני מתה על צעירים

ואני אשה נשואה המקיימת יחסי מין מחוץ למסגרת הנישואין בידיעת בעלי. [אנא, אנא, בלי הטפות מוסר. מתאים לנו, וזהו] הגישה שלי היא של "מלכה" לא כמו מלכה ביחסי S&M אלא מלכה, כמו שגידלו אותי. גבר שמקבל אותי צריך להגיד תודה על כך שזכה בי. אני בוחרת אותם ולא הם בוחרים אותי. אני שולחת אותם לדרכם ולא הם שולחים אותי לדרכי אני מומחית בתחביר האהבה ויש לי מה ללמד אותם אני בשלה, חושנית חכמה ומשכילה והם ילדים "קטנים" שרוצים את ה"כוס של אמא" [מותר לדבר כך כאן?] אני לא מביאה אותם לבית שלי, אף פעם יש להם דירות יש בתי מלון ויש להם ידיעה אחת - אני עצמאית, חופשית, ולא נתונה ל"בעלות" - אחחחחחח, זה מטריף אותם.

אני בטוחה שאת/ה יכול/ה לתת

לפחות עשר סיבות לכך.

Vdrums

New member
מה למה? שאלתי אותך כי אני לא מוצא סיבות

להיות נשוי לX ולשכב עם Y. רציתי שתאירי את עיני...

זמשוש

New member
איזה דיון מעאפן

הוא רושם לך שהוא לא יכול לתת סיבות בעצמו ובגלל זה שואל אותך ואת רושמת לו שהוא יכול למצוא סיבות בעצמו והוא עונה לך שלא וחוזר חלילה....

Vdrums

New member
או שאין לה סיבה או שיש לה בעיות רציניות בהבנת

הנקרא...

זמשוש

New member
סליחה, אבל את זו שהיית כל כך פתוחה

ושיתפת אותנו בחיי המין שלך תוך כדי נישואין וכשאנחנו מתעניינים ורוצים לפתוח דיון בנושא עם מישהי שממש שם ולא רק עונה תיאורטית, את אומרת שזה לא ענייננו? בשביל מה סיפרת את זה אם את לא רוצה לדבר על זה?

Vdrums

New member
זה יותר נראה כמו זילזול שלך בשאלה שלי.

את מדברת כאילו שמישהו מכיר אותך. השאלה ששאלתי לא היתה חדירה לפרטיות. זה בסך הכל פורום אנונימי אז אפשר לקחת דברים בפרופורציה... אני לא מנחש מה את חושבת. אני לא שומע את טון הדיבור שלך. רמזים תשאירי למאהבים שלך.

אז נימת הזלזול והלעג נעלמה

במקומה אתה כועס. יקירי הצעיר והחביב [אתה בן 27 לפי הכרטיס האישי שלך] כשאשה מציעה לך למצוא סיבות בעצמך תתאמץ קצת, אם באמת אתה מעונין בדיון. התגובה הראשונה שלך, מתוק, היתה בסגנון הטפת המוסר המקובלת אצל הוריי ושאר השמרנים בסביבה הקרובה והרחוקה שלי. אני לא מגיבה טוב לשאלות-הקנטות ותהיות "פילוסופיות" מהסוג הזה. אבל ישר נכנסת, כמו כל גבר מצוי, למאבק כוח, ולא רק אלא אתה גם זורק עלבונות [רמזים תשאירי למאהבים שלך], תחשוב נשמה איך זה נשמע, לרגע. תזכור חביבי שאתה מנהל פורום ולא "סתם" גולש. אני דווקא פתוחה לדיון בנושא "נישואים פתוחים" בתנאי שבני השיח שלי מספיק סקרנים, אינטיליגנטים ולא בעלי דעות קדומות עוד לפני ששמעו אותי. אני ממתינה לפניה מחודשת אליי, או שלא.

Vdrums

New member
תראי כפרה, אני לא הייתי בעל דעות קדומות,

שאלתי שאלה ישירה, את במקום זה, משחקת משחקים. אם את פתחוה לדיון, אז קדימה, דברי, שפכי אור על הנושא שאני לא מכיר ובסך הכל ביקשתי מידע. בתגובתי הראשונה, לא ביקרתי, לא נקבתי בדעות ולא נעליים, שאלה פשוטה של 4 מילים שלצערי לקחת למקום אחר. קצת ציניות לא הורגת אף אחד, אם נעלבת אני מצטער. ושוב, אל תקחי קשה, זה אינטרנט. אנחנו לא מכירים פה אף אחד.

מה יש להבין....

מצאתי סיבה נהדרת לאישה לרעות בשדות זרים ועוד בידיעת בעלה.... למשל......אם בעלה אימפוטנט? זו סיבה מספיק טובה ..לא?!

1זרובבלה

New member
אני לא נשואה ולא בקטע של 'אימא'

ולא בעניין של מלכה. רק בגובה העיניים. רק הדדיות, לא פונקציונריות משום בחינה. ואני מתקשרת טוב יותר עם צעירים, אולי מפני שהם עדיין רעננים, עדיין חופשיים בנשמתם ובאורחות חייהם. עם בני גילי משום מה זה יותר קשה. אולי מפני שרובם נשואים (לא בשבילי, אני לא טיפוס ה'אישה האחרת'), או 'כבדים', או שפשוט לא נמשכת לטיפוס המבוגר. אבל הלוואי שאמצא מישהו בגילי שמתאים לי בראש, לא מכביד ולא מעיק, שאפשר לקיים איתו קשר חברי נעים.

לא שאלתי מה את חושבת על עצמך

הסברתי מה הם חושבים עלייך. אצלי הם לא נעלמים אחרי "מספר" אחד או לילה אחד או כוס קפה אחת. אני אגב לא מסתירה את הגיל או את הקמטים, אני שולחת תמונות ומקבלת תמונות. ואני חוגגת , והם חוגגים ויש תמיד מהם רצון לעוד.

1זרובבלה

New member
אמרתי שנעלמים אחרי מספר?

קודם כול, לא רואה את זה כ'מספר'. ועדיין לא התנסיתי בסטוצים. בשביל שאשכב עם גבר צריכה להיות משיכה וכימיה מיוחדת. במקרה אחד, שעליו דיברתי, נעלם מישהו, אבל לא היה בינינו קשר מיני. היה קשר מיוחד, רגשי, ונראה שחשש להעמיק את הקשר עם מישהי שלא מתאימה לקשר רציני לטווח רחוק, כי רצה להתחתן ולהוליד ילדים. אילו היה נעלם לי סטוציונר, לא הייתי מעפעפת אחריו. כואב רק כשמישהו יקר חותך. לגבי סטוצים בכלל, אני עדיין חסומה לזה. עוד לא מסוגלת לתפעל את הגוף בלבד בלי שום יחס נפשי או רגשי. לא שאני פוסלת, אבל בינתיים זה לא קרה.

magenta73

New member
תגובה שנמחקה, ואין לי מושג למה...

חוזרת: יש שתי תשובות לשאלה הזאת :ו רגע אמדוד לי 104417239 √ א - תשובה קצרה - אין כללים, עושים מה שמרגישים. ב - תשובה ארוכה - האמת ? כן, זאת שאלה של ילדה קטנה, את (לפי מה שאני מבין) משדרת מסר כפול : שהרי את לא ילדה קטנה, כשאת מסכימה לצאת עם מישהו צעיר ממך את משדרת הרפתקנות מסויימת, את משדרת : "יאללה נלך על זה..." וכך הצד השני מקבל את זה. אכן, כבר אין תמימות ברמה של התרגשות מהפגישה ומהשיחות ומהאינטימיות - אלא המטרה ברורה מראש - מפגש לצורך מגע מיני - וכשזה לא קורה זה בהחלט מפתיע את הצד השני. אני מעריך שאת צעירה בנפשך - לכן את מחפשת צעירים ממך בעלי נושאי שיחה שמתאימים לך - ברמה של ידידות, ונראה לאן זה מתפתח. אבל את מפספסת את העיקר - את נמצאת בשלב שבו את באמת לא חייבת כלום לאף אחד - א ף א ח ד ! תעשי את מה שעושה לך טוב בלי לחשוב מה הצד השני עלול לחשוב או להרגיש. והיה אם את נמצאת בסיטואציה שאת לא מעוניינת להיות בה - פשוט אל תהיי בה - את לא נמשכת אליו ? אל תהיי שם. ותתחילי לחשוב על מה את אוהבת ומה מגיע לך - ולא על ההשלכות (דלת פתוחה או דלת סגורה).

למעלה