איך בחורה מבוגרת צריכה להתנהג

magenta73

New member
אני כן חושבת

ואולי אני סטגמטית עכשיו, מה שאני לא אוהבת להיות, ובכל זאת... שיש בחורים צעירים שהולכים עם משהי מאוד מבוגרת מהם, בדרך כלל עושים זאת בשביל לספק סוג של פנטזיה, שמין הסתם קשורה למין. (איך זיינתי מבוגרת ונשארתי בחיים). את צריכה לבדוק מתי זה את ומתי זה פנטזיה, זה דבר ראשון. מה שכן - זה שהם רוצים פה ועכשיו לא אומר שאת צריכה לספק להם פה ועכשיו, נכון? תעשי מה שבא לך, בזמן ובמקום שלך. וחוץ מזה, אל תחשבי שאת היחידה שסובלת מהתופעה הזו
אם זה סוג של נחמה.... או שלא....

1זרובבלה

New member
אני יודעת שיכולה להיות גם פנטזיה

אבל אני לא ממהרת להיפגש, ונפגשת רק עם מי שיש לי קשר טוב של שיחות מוקדמות איתו, ואני גם רואה בפגישות עצמן מה היחס שלו. בינתיים מתייחסים אליי כמו אל בן אדם, כמו אל בחורה, וכנראה חוץ מהעניין של אין מצב לקשר מחייב (שממילא אני לא רוצה), אז באמת אולי לא צריכה להיות בעיה מיוחדת. בסך הכול אני מתנהגת באמת איך שבא לי, ואם זה הדדי אז כנראה לא צריכה להיות בעיה יותר מאשר במפגש בין גבר לאישה בכל סיטואציה אחרת, שזה אומר אינסוף מורכבויות וסיבוכים ממילא.

ת ו ק

New member
אל תבטלי את בני גילך

...יש ביניהם כאלה שהגיל הכרונולוגי לא משחק תפקיד...אלו אנשים ייחודיים,צעירים בנפשם ובמעשיהם...אפילו הולכים לבלות במקומות בילוי של צעירים מהם(...30+)...ויחד עם זאת הניסיון העשיר משאיר להם גם פינה רצינית בחייהם...כך שתוכלי ליהנות משני העולמות...אני אחד מהם..אבל לא בטוח שיעמוד בקריטריונים...באשר לשאלות ותשובות..הכי טוב לומר את האמת (..בנימוס כמובן..)ולא לגרור דייטים כי לא נעים..וכן,יש הרבה לחפש,כדי להגיע למחט בערימת השחת...ולא צריך לכתת רגליים..

1זרובבלה

New member
כלל לא מבטלת את בני גילי

להפך. הייתי שמחה לקשרים עם בני גילי, על כל היתרונות המובהקים הכרוכים בזה. אני גם לא בוחרת לפי הגיל, רק שאיכשהו יוצא שלרוב מתקשרת יותר טוב עם צעירים יותר. אבל ממש ממש זה לא יעד ולא מכוון. יש לי הרגשה שעם בני גילי זה קשה יותר, כבד יותר, ואולי הם מעדיפים צעירות יותר?

ת ו ק

New member
גם אני כל חיי

מתקשר יותר טוב עם צעירים ממני בהרבה שנים..אין פה שאלה של מה עושים..(..ראשית ה"צעיר" מצפה בתת הכרתו,לאישה שיודעת דבר אחד או שניים בחייה..כמו שאנחנו היינו מסתכלים מלמטה למעלה על המבוגרים מאיתנו,כשהיינו ילדים..)..אין ספר הפעלה לדייט עם צעירים..צריך להפעיל את האינטואיציה שלך שהיא הרבה יותר בעלת ניסיון מזה של הצעיר..ומניסיון..צריך להיות אמיתי וכן..(וזה לכל הגילאים..)..ולא להשתדל להצעיר עצמך לגיל המבוקש..זה עושה רושם לא טוב..היי את..בת גילך.. מי שירצה..יאהב..מי שמתאי לך להיות איתו-תאמרי לו ומי שלא-אותו דבר..פשוט חד,חלק,ומונע סיבוכים מיותרים..(..שוב מניסיון..)

1זרובבלה

New member
צודק

ואכן בכללי זה מה שאני, אותנטית, ולא ממש טובה במשחק. אז נראה שאוותר על כללי משחק מעושים ואמשיך להתנהג בהתאם לרגשות ולהרגשות שלי, באישורכם האדיב, כמובן.

mika tal

New member
היי :)

אני לא חושבת שישנם ממש "כללים". אני בת 29 ובן זוגי בן 26 האמיני לי שעל אף הבדל השנים הקטן, הרבה אנשים אומרים לי : הו, הוא צעיר... אז נכון, צעיר, אך יש ביננו אהבה מדהימה ששנינו לא ידענו מעולם, אני מכירה גברים דפוקים בני 30+ ואף מעבר, כך שהרשות נתונה ואין לי כלל בעיה עם זה.. אני חושבת שחשוב שתבדקי מה הגברים הצעירים הללו שאת נפגשת איתם באמת רוצים ממך... ככה תהיי כנה עם עצמך.. בהצלחה!!

bulb

New member
ראשית, מזל"ט לזוכה המאושר

ולענין שלשמו התכנסנו: 3 שנים הפרש בשנות העשרים המאוחרות זה לא ביג דיל. אם היית בת 20 והוא בן 17... מצד שני, יצא לי להכיר נשים מבוגרות ממני בעשור וחצי (שזה יותא כ-15 שנה בחישוב גס) ולמרות הסקס (אין תלונות) הן התנהגו בצורה "לא בוגרת" (; יש לדון כל מקרה לגופו.

מהסוף להתחלה...

מי שנעלם אחרי סקס...פשוט קיבל מה שרצה... אף פעם אל תתפשרי ואל תהיי עם מישהו שאת לא נמשכת אליו...שמדבר במתק שפתייים.... כשרוצים לחתוך קשר פשוט בשיא הכנות אומרים לו שאת לא מעוניינת יותר. לגבי פגישות...אין חוקים... פעם בימי איכה ובניו היו חוקים דביליים שרק בדייט שלישי מגיעים לאקט... אבל זה לא ככה לגבי סטוצים... כי סטוץ כשמו כן הוא ...חד פעמי בדר"כ.... לגיל תמיד יש משמעות...כי גם אם הוא באותו רגע רק חושב עם הכלי שלו...כי הוא נמשך אלייך אז אחרי שהוא יגמור הוא יחשוב עם הראש השני... נדידת ידיים זה תלוי במה שאת משדרת...מנסיוני גבר לא שולח ידיים אם את משדרת לו שלא כדאי לו... מכאן נעבור לשידור...אם את משדרת שאת נהנית מזמ מן הסתם הוא ימשיך... בוגרים שאמורים להיות מנוסים? חייבת לציין שאין באמת חיה כזאת... גברים שמתרגשים בנוכוחותך הם בכל גיל.... תלוי בבן אדם....באופי שלו...אם את מרגישה שזה מוזר והוא הרי "אמור להיות מנוסה" זה רק מוכיח שהוא לא... ואגב זה דווקא לא מה שגורע ממנו לטעמי... אני למשל מעדיפה את המתרגש שאומר שמזמן לא הרגיש כמו בן 16 מאשר את הקשוח ההוא שמרוב ניסיון איבד את ההתרגשות... יש גם את אלה שבשיל לראות אותך במאוזן הם יגידו הרבה דברים ...מאמינה שעם הזמן תפתחי חסינות ותשמעי בין השורות רק את מה שבאמת חשוב... השורה התחתונה ...תבדקי טוב טוב עם מי את יוצאת במיוחד לאור הרצון שלך ביותר מקשר לסקס בלבד...

למעלה