איך בעצם יודעים שכדור הארץ סובב סביב השמש ולא להיפך ?

guprnds

Active member
אנסה להסביר

אם אתה קורא בפורום ודאי שמת לב שכשאני משיב או מגיב אני בדרך כלל עושה זאת (אמנם בקצרה אבל) לעניין. ראה לדוגמא ההערה על אי-קיום מערכת המנוחה של הפוטון. ודאי גם שמת לב שאיני משיב לעיתים קרובות - כמעט מהסיבה שהזכרת: זה לא שאין לי כוח לכתוב תשובה סבירה, זה שאיני יכול לכתוב תשובה שתיחשב בעיני סבירה מספיק (כזו שאינה מוליכה שולל בשוגג).

כשאני מזהה (או חושד ב-) תגובה מתגרה אני נוהג להתעלם, אך לעיתים רחוקות עונה כפי שעניתי בראשית השירשור: משום מה נדמה היה לי שפותח השירשור 'נדלק' על "תאוריית" העולם השטוח התופסת תאוצה בימים אלו, ולאלו שמורה לי רק "סטירת לחי מצלצלת" שאולי נשמעת גם קצת מתנשאת אבל מטרתה להעיר את הנסטר משנת הישרים המרמיטית שלו. לא שזה עוזר במיוחד...

Schrodingers Dog

New member
נסכם

כמו שאמר antreprize, אם אם משהו חכם להגיד אז לא צריך להגיד כלום. ואם חושדים שמדובר בתגובה מתגרה, אז גם לא צריך להגיב ולהשאיר את הטיפול בטרולים למנהל הפורום.

guprnds

Active member
אבל...

במקרה הזה (לדעתי) תשובתי הייתה במקומה.
עם זאת אתה כאן הוא זה שקובע את הכללים.

antreprize

New member
אני לא מכיר את פותח השרשור ולא ידעתי שהוא טרול,

אבל אם כך לא נראה לי שבתור טרול הוא יתרשם במיוחד מהתשובה שלך כי זוהי דרכם של טרולים.
לעומת זאת, כן עלול לקרוא את התשובה שלך קורא חסר השכלה אחר שאינו טרול, והוא אף יתייחס אליה ביתר חשיבות מכיון שאתה מסומן כאן כמומחה. כל מה שנאמר עד כה רלוונטי גם לקורא שכזה .

למעלה