חנן44
Well-known member
אין תחרות בגלל שהשוק נשלט עי תנובה ודבאחכל השוק הזה קיים - בגלל מס גבוה על בשר בקר מיובא, שמונע תחרות.
אם הם יכולים להביא עגלים ובשר יותר זולים למה שיקנו בקר מקומי?
העובדה שיש ביקוש לבקר המקומי למרות היבוא
אין תחרות בגלל שהשוק נשלט עי תנובה ודבאחכל השוק הזה קיים - בגלל מס גבוה על בשר בקר מיובא, שמונע תחרות.
למה שתנובה ודאבח ירצו לקנות בשר מקומי יקר ופחות-איכותי, שגם אחרי מכס גבוה מאוד - לא מצליח להתחרות בייבוא.אין תחרות בגלל שהשוק נשלט עי תנובה ודבאח
אם הם יכולים להביא עגלים ובשר יותר זולים למה שיקנו בקר מקומי?
עובדה שביקוש הזה קיים - רק אחרי מכסי-מגן גבוהים מאוד שמטילים על ייבוא בקר.העובדה שיש ביקוש לבקר המקומי למרות היבוא
עובדה שהם קונים, והמכס לא כל כך גבוהלמה שתנובה ודאבח ירצו לקנות בשר מקומי יקר ופחות-איכותי, שגם אחרי מכס גבוה מאוד - לא מצליח להתחרות בייבוא.
ממש לא, יש ביקוש בארץ לבשר לא כשר אבל החוק לא מאפשר זאת אסור ליבא לארץ בשר לא כשרשניסו לייצר שוק בשר לא-כשר, שהביקוש לו בארץ נמוך
אם זה היה נכון - הקיבוצים (כמו מזרע) היו יכולים להשתמש באותו בקר שמייצאים לעזה - ולפתח בארץ שוק בשר לא-כשר.ממש לא, יש ביקוש בארץ לבשר לא כשר אבל החוק לא מאפשר זאת אסור ליבא לארץ בשר לא כשר
גם לשטחים יש הגבלה של כמות על בשר לא כשר שהם קונים דרך הנמלים שלנו
אם אתה מתכוון לחזירים אז לא נראה לי שבעזה אוכלים חזיראם זה היה נכון - הקיבוצים (כמו מזרע) היו יכולים להשתמש באותו בקר שמייצאים לעזה - ולפתח בארץ שוק בשר לא-כשר.
חלילה.אם אתה מתכוון לחזירים אז לא נראה לי שבעזה אוכלים חזיר
בדיוק.בעזה קונים בקר מישראל ולא משנה אם זה מקיבוץ או ממושב דרך סוחרים ערבים, גם אני מוכר לפעמים פרות שמגיעות לשם
מותר בארץ שחיטה לא כשרה אבל כפי שכתבתי אסור ליבא בשר לא כשר
אתה מתבלבלאם באמת היה ביקוש לבשר לא כשר,
27 צודק, בואו נעשה לכם סדר בדבריםה משעשע שאתה מתיימר להסביר משהו שאין לך מושג בו. עגל חלב מגדלים לבשר, ודואגים שהוא יוזן על חלב כדי לשפר את איכות בשרו.
וכדאי גם שתתעדכן שעגלים לא נותנים חלב..
אני רואה שאתה מבין בתחום27 צודק, בואו נעשה לכם סדר בדברים
יש עגלים שמגדלים שהם הזכרים שנולדים בעדרי החלב מגזע הולשטיין ומגודלים במפטמות
יש עגלים מגזעי בשר שונים מהמרעה והבשר שלהם בדרך כלל יותר איכותי, הם גם מפוטמים בחלק מהזמן
אבל הרוב המכריע אלו עגלים שמיובאים חיים מאוסטרליה ובורטוגל ומובאים למפטמות להמשך פיטום
זה לגבי הבשר הטרי
יבוא בשר יש בעיקר מדרום אמריקה אבל גם מאירופה (פולין
9
0
יש גם בשר פרות מעדרי החלב שיכול להיות דווקא איכותי
ממה שמספרים לי הסוחרים מסעדת הדסון בתל אביב קונה פרות כאלה
בשר קובה מגדלים מגזע בשר שנקרא ואגיואני רואה שאתה מבין בתחום
תגיד בבקשה, איפה אפשר לאכול בארץ את הפרה ששותה רק בירה ועושים לה כל יום מסאז'
נדמה לי שקוראים לזה קובה אולי
ולפי מה שהבינותי מי שבארץ אומר שמגיש קובה, שקרן
מה דעתך ?
קובה מגדלים רק בקובה. זה מותג, כמו שמפניה.בשר קובה מגדלים מגזע בשר שנקרא ואגיו
למיטב הבנתי לא מגדלים בשר קובה בארץ אולי בכמויות ממש קטנות
אף אחד לא יודע לפנק עגלים כמו היפניותהמחיר של סטייק קובה יכול לגיע לאלפי שקלים לקילו ויש כמה שפים שמביאים את זה לאוליגרכים באופן פרטי
מה שכן בארץ התחילו לגדל בקר ואגיו שהיתרון שלו שהבשר איכותי ומאד משוייש אבל ואגיו עדיין זה לא קובה
מה אתה מתכווןאף אחד לא יודע לפנק עגלים כמו היפניות
לא עושים להם טקס תה מפרך.מה אתה מתכוון
שולחים להם גיישות ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.