איך גומלים
ולא מטיטולים

במבה 10

New member
עם האף אינני יודעת מה לעשות

אבל גמילה משינה היא עניין של הרגל וכרוך בשינוי התנהגותי מצידך ואז תהייה תגובה שלה בהתאמה. דרוש אורך רוח,נחישות ודבקות במשימה ולא משנה מה. אפשר לשנות את חדרה שיראה כחדש:צבע,שינוימיקום רהיטים,סט מצעים חדש וכ"ו ואז לומר לה,שכאן היא ישנה.הדלת יכולה להשאר פתוחה,אמא לא יושבת לצידך כי לאמא יש עבודות בית רבות לעשות ובאמת להסתובב ולעשות.(בלילות הראשונים מכונת הכביסה שלי עבדה ,המייבש ואני קיפלתי כביסה בקצב) כי אין מי שיטפל בבית ואמא ואבא צריכים לעשות זאת ולהבטיח שמדי 5 דקות,(לפי זמן לא אבסלוטי אלא מה שלך נראה כחמש דקות) אמא תכנס לבדוק שהכל בסדר ותתן בכל פעם נשיקה. אבל לא לזוז מעמדה זו ולוותר.אצלנו זה עבד אחרי יומיים הגדולה כבר לא ביקשה שנשב לידה ואני יכולתי לחיות גם אחרי השעה 2100

הקטע עם האף - ../images/Emo6.gif

זה כזה חמוד... אבל אין לי פתרון לאף מזלי שבר ממשמש את השובל של הכרית/שמיכה ולא משהו אחר שלי אבל לגבי שינה- זה הכל עניין של הרגל- גם אנחנו כמו אמא של תומר עברנו מלחמת התשה עד אשר החלטנו לנקוט בשיטת ההתעלמות הטוטאלית- כמובן רק אחרי שבדקנו שזה לא עושה טראומה - וזה עבד אחרי 2-3 ימים אנחנו ניגשים אליו רק כדי לבדוק שהוא לא צריך משהו בסיסי כמו -מוצץ, בקבוק או חולה או רטוב. אחרת הוא קורא לנו כל חצי שעה, עומד במיטה עם הכרית ביד- כאילו אומר "אני מוכן, יאללה תעבירו אותי אליכם!"..... נכון זה קשה מאוד לשמוע אותם בוכים וקוראים לנו- אבל אם מתאפקים (ומשתדלים לא לבכות איתם) זה עובד יש ספר על שנת תינוקות שאני מאוד ממליצה עליו - מותר????

זה כנראה הספר שאנחנו קראנו

ועודד אותנו "להילחם" עד שהצלחנו - "לישון כמו תינוק" של אבי שדה האם זה זה?

זה כנראה הספר שאנחנו קראנו

כנראה זה הספר "שלנו" - לישון כמו תינוק של אבי שדה לנו הוא עזר באימוץ שיטות שמתאימות לנו, ובעיקר עודד אותנו שאנחנו לא גורמים לילד טראומה נפשית בכך שנותנים לו לבכות.

למעלה