איך הגעתם אל הספרים?

נטעש

New member
הכוונה ללא פופלרי (אצלי)

זה לא כמו הספר יונה ונער, או הספר מישהו לרוץ איתו. אני הכרתי הרבה מאוד אנשים שבחיים שלהם לא שמעו על הטריולוגיה =]

limilu

New member
ובכן,

עמדתי ליד המדף שבו נמצאת הטרילוגיה החביבה בספריה פעמים לא ספורות, ובסופו של דבר באמת קראתי את הכריכה האחורית. זה נשמע לי מעניין, אז קראתי. זה קרה לפני שבוע בערך.

IamNoa

New member
בדיוק ככה:

אבא שלי קרא את הראשון בעברית ואת השניים האחרים באנגלית אז היה לי את הראשון בבית והוא אמר לי לקרוא.. אז הגעתי לפרק השלישי וזה די עניין אותי אבל מסיבה לא ברורה הפסקתי לקרוא.. היה לי משהו אחר או משהו ואחר כך לא התחשק לי לקרוא את זה.. אבל אחרי הרבה זמן התחלתי את זה שוב ואז ביום שישי בצהריים סיימתי את הראשון ואבא שלי נתן לי כסף ואח שלי הקפיץ אותי לצומת ספרים וקנינו את השניים האחרים כי לא יכולתי לחכות להזמנה או משהו :p

אני...

אמא שלי החליטה שאני צריכה לדעת יותר טוב אנגלית אז איזה חברה שלה נתנב לה את הצצפן הזהוב באנגלית ואז לא הייתי מספיק טובה בשביל לקרוא את זה וזה היה נשמע די טוב אז הלכתי לספרייה אחת ולקחתי את זה וממש אהבתי ואז לקחתי את השתיים האחרים...

dahoe

New member
חבר שלי.

הוא קנה את המצפן הזהוב לבר המצווה והוקסמתי ממנו. מאוחר יותר התברר שהוא בכלל לא קרא אותו... בושות...

JustRain

New member
אני לא מבינה אנשים שקונים ספרים ולא קוראים או

תם. [ואת הגבלת הטקסט בכותרת] ברצינות, למה?

נטעש

New member
למה את מתכוונת?

לאנשים שקונים שספרים לחבריהם ולא קראו אותם, או לאנשים שקונים ספרים לעצמם ולא קוראים אותם?

אולי כי

הספרים נראים ממש טוב אבל בעצם הם לא כאלה או שקוראים ספר אחד מסדה ואוהבים אותו ואז קונים אז השני והוא... לא ממש טוב...(זה קרה לי רק אני לא זוכרת מתי...)

Evil T

New member
הייתה ילדה מהכיתה שלי שקראה אותו בכיתה ח'

ואז היא המליצה לי עליו. ואז לקחתי אותו מהספרייה. ואז קראתי אותו.

אקס93

New member
קיבלתי אותו ליום הולדת שלי

יום הולדת 11, אבל שמעתי עליו לא זוכר איפה קודם.

E l S i

New member
התחלתי לקרוא פעמיים את המצפן הזהוב כשעוד

היה לנו רק אותו בבית בעברית ובשתיהן הפסקתי ממש בהתחלה, ואז אחרי שגמרתי אכמהנ ספרים אחרים חזרתי לזה, כי נורא רציתי לקרוא... ואז ... קראתי את הספרים ברצף (לא בהרבה זמן).

Shirley808

New member
שאלה קשה, אני ממש לא זוכרת

זה קרה בתחילת שנה שעברה, לפי מיטב זכרוני. קראתי באינטרנט על סדרת הספרים, חיפשתי את הספר הראשון, קניתי וקראתי

למעלה