עמדתי ליד המדף שבו נמצאת הטרילוגיה החביבה בספריה פעמים לא ספורות, ובסופו של דבר באמת קראתי את הכריכה האחורית. זה נשמע לי מעניין, אז קראתי. זה קרה לפני שבוע בערך.
אבא שלי קרא את הראשון בעברית ואת השניים האחרים באנגלית אז היה לי את הראשון בבית והוא אמר לי לקרוא.. אז הגעתי לפרק השלישי וזה די עניין אותי אבל מסיבה לא ברורה הפסקתי לקרוא.. היה לי משהו אחר או משהו ואחר כך לא התחשק לי לקרוא את זה.. אבל אחרי הרבה זמן התחלתי את זה שוב ואז ביום שישי בצהריים סיימתי את הראשון ואבא שלי נתן לי כסף ואח שלי הקפיץ אותי לצומת ספרים וקנינו את השניים האחרים כי לא יכולתי לחכות להזמנה או משהו
אמא שלי החליטה שאני צריכה לדעת יותר טוב אנגלית אז איזה חברה שלה נתנב לה את הצצפן הזהוב באנגלית ואז לא הייתי מספיק טובה בשביל לקרוא את זה וזה היה נשמע די טוב אז הלכתי לספרייה אחת ולקחתי את זה וממש אהבתי ואז לקחתי את השתיים האחרים...
הספרים נראים ממש טוב אבל בעצם הם לא כאלה או שקוראים ספר אחד מסדה ואוהבים אותו ואז קונים אז השני והוא... לא ממש טוב...(זה קרה לי רק אני לא זוכרת מתי...)
היה לנו רק אותו בבית בעברית ובשתיהן הפסקתי ממש בהתחלה, ואז אחרי שגמרתי אכמהנ ספרים אחרים חזרתי לזה, כי נורא רציתי לקרוא... ואז ... קראתי את הספרים ברצף (לא בהרבה זמן).