טוב... נהנודה
הכל התחיל מפרוייקט מיכ"אל ש"החריכו" אותי לעשות. היתי צריכה לעשות הרצאה בנושא מסויים שאני ממש מעוניינת בו. נתנו לי רשימה ומתוכה הייתי צריכה לבחור בנושא אחד ובחרתי ב"חראקירי". כדי לחפש מידע הלכתי לתפוז והגעתי לפורום יפן-שפה ותרבות. ושם נתנו לי כמה מילים ביפנית. מאוד אהבתי אותן והחלטתי שאני חוקרת יותר בנושא יפן. מצאתי לינק באחד ההודעות שמובילות לקומונה שלנו ואז שאלתי אם הם יכולים לתת לי המלצות בקשר לרוק יפני. וכששאלתי אם הם מכירים להקות של רוק כבד..ממש כבד הם נתנו לי כמה להקות...עד שניכנסתי לתפוז עבר זמן וההודעה נעלמה.. ולא רציתי לשאול שוב..(כי חשבתי שזאת תיהיה חוצפה מצידי..כי לא ממש ידעתי מה החוקים בקומונה ) אז חיפשתי בקאזה "jrock" וזה מצא לי את ,dir en grey mucc , malice mizer, x-japan הורדתי את הכל... סך הכל לא היה הרבה..X_X רק שיר אחד לכל להקה שנמצאה. אז מה שירד ירד... שזה רק דיר אן גריי.. והשיר היה Ain't afrid to die. בהתחלה... לא הייתי רגילה.. והתגובה הראשונית הייתה "פחחחחחחחחח מי אלה?..XDDDD זה בטוח לקוח מאיזה תוכנית סאטירה וצוחקים עלייהם או משו! " והתחלתי לשלוח לכמה חברים שלי וגם הם נשפכו מצחוק... שלחתי את זה לטאיו (אחותי ה"תאומה") וכמובן שגם היא צחקה.. אבל מכיוון שיש לנו אותו טעם...לאט לאט התחלנו להיתרגל וממש אהבנו את השיר.. ואז הורדנו עוד שירים וחיפשנו מידע עלייהם.. ואז התאהבנו בהם.. היא אהבה את דיי ואני את טושייה..*__* טושייה...*__________* *פוקוס* טוב בכל מקרה..X_X לאט לאט חיפשנו עוד להקות ומידע עלייהם..ותמונות ואני חולמת עוד ועוד ועוד חלומות עלייהם... וגם טאיו..,^^ וזה נורא חביב.. סיפור ארוך?... קצת...^^