אז אני ממש ברת מזל
כי יש לי 3 אחיות (ועוד ארבעה אחים אבל זה סיפור אחר) האחיות שלי רצו לעזור הרבה יותר ממה שביקשתי, והן היו פשוט מדהימות. עם אחות אחת (בת 20 החלטתי על השמלה) ובכל מדידה הגיעה אחות אחרת. גם אחותי הקטנה (שהייתה אז בת שבע ורבע) הגיעה לאחת המדידות, בגלל שהתופרת שלי , תפרה לה גם שמלת שושבינה מדהימה. חוץ מזה, לשבת הכלה שלי, לפני החתונה, הכינו האחים והאחיות שלי מליון הפתעות, ובכל ארוחה בשבת הוציאו כמה הפתעות. דברים קטנים לפי סדר האלף בית כמו למשל א. אבא ואמא, תמונה שלהם ביחד. פ. פח זבל קטן. מ. מטפחת מקסימה לשיער. ג. גומיות מצחיקות לשיער. ס. סינר למטבח. ת. תחתית לסירים. ועוד המון המון דברים קטנים וחמודים, שברובם אני משתמשת. ביום החתונה אחותי ועוד חברה שלי ליוו אותי במשך כל היום, ועשו לי יום מקסים ורוגע. כמובן שכל החתונה הן רקדו והשתוללו בלי הפסקה. הקטע המדהים היה עם אחותי הקטנה בת השבע וקצת, שגם ריגשה את כולם, וגם כשחברים של המשפחה אמרו לה משהו כמו "איזו יפה היית, ממש כמו כלה" אמרה להם "אני לא רוצה לדבר על זה, ולא רוצה לגנוב לאחותי את ההצגה" בת שבע!!! וזה באמת פתאום מרגש להיזכר בכל זה, אפילו שעברו כבר יותר מארבעה חודשים מאז.