איך ההורים שלכם הגיבו כשהודעתם

וואהו! איזה סיפורים יפים ../images/Emo24.gif

אנחנו ניסינו להתאפק ולא לספר אבל לא הצלחנו, אז יומיים אחרי, נסענו להורים שלי שלא התרגשו במיוחד, רק אחותי פצחה בצווחות ובשירים סבא שלי פתח בריקודים (בחיי!!) וההורים של אורן היו כל כך מקסימים! קיבלתי נשיקות אפילו מאבא שלו! (שבדרך כלל מאוד מאוד מאופק) :)

אינצה

New member
ורק אצלנו ../images/Emo13.gif

כמו גם בהחלטה על הנישואים לא היו סיפורים. למען האמת אני אפילו לא ממש זוכרת איך זה היה. אנחנו כבר שש שנים ביחד ויום אחד כששנינו היינו פנויים החלטנו שכדאי כבר להתחיל לראות מקומות. ככה, פשוט, בלי הרבה חגיגות (אבל עם המון אהבה
)

יעלי2

New member
אצלנו היה קצת מהכל

בן זוגי למי שזוכרת, הפתיע אותי עם הצעה וטבעת מיהממת (ביום חמישי). ידענו שנפגוש את הוריו יום למחרת, והורי היו באילת! כראינו את הוריו, חייכנו והסמקנו כמו שני דיבילים, ואזהוא ניפנף בטבעת ואמר "נו...מה אתם אומרים"? אמא שלו התלהבה ואמרה "זה נראה ממש כמו טבעת נישואין, אתה קנית לה"? גם אביו התבונן ואמר בהערכה, וואאו איזו טבעת. וזהו. נידהמים ישבנו איתם עוד שלוש שעות ודיברנו על כל שנושאים שבעולם. בצהריים הצטרף גם אחיו והיה אותו סיפור. אלא שאחיו קלט (סוף סוף מישהו) ושאל "אפשר להגיד לכם מזל טוב"? אז הוריו שאלו על מה מזל טוב?! ואז נפל האסימון. הצחוק שרץ שם היה חבל על הזמן והפך לשיחת היום. לגבי הוריץ. אני התלבטתי קשות אם לספר בטלפון או לחכות שלושה ימים עד שאלו יחזרו מ"הגלות". אמא שלו דחקה בי לספר להם בטלפון, כי זה הדב הכי משמח בעולם וזה מה שעשיתי. מפוצצת באדרנלין, סיפרתי לאמא שפרצה מייד בבכי קורע לב מאושר. אבא שלי מאוד פרקטי וישר שאל מ ת י? אחי אגב (27, 1.97 מ´ ורווק), שממש חיכה לבשורה וישב לנו על הוריד אמר "אני לא מאמין", "לא נכון", "תגידי לי שאת לא צוחקת" ועוד...

ההורים ידעו בערך, אבל ההכרזה

הרשמית היתה ככה: אצל ההורים שלי: היו בבית גם הסבא והסבתא שלי ואחים שלי, ואז אמרנו שאנחנו רוצים להודיע משהו, ולירון ביקש ממני להגיד , ואז אני איך שפתחתי את הפה.....התחלתי פשוט לבכות מהתרגשות, לא האמנתי שזה קורה לי , ואז לירון כבר השלים את המשפט, והיו חיבוקים ונישוקים, ואמא שלי גם הזילה דמעה קטנה. אצל ההורים של לירון: הודעונ להם, היתה שמחה והתרגשות, לאחים שלו אני כבר ממש לא זוכרת איך הודענו...

oc101

New member
אצלי זה היה קצת שונה

בגלל שאני גרים בצד השני של האוקינוס אז שרון הציע לי בשיטה האמריקאית , עם טבעת יהלום וירידה על הברך , באיזה מזח בזמן טיול... אז ישר התקשרתי להורים (השעה היתה 03:00 לפנות בוקר) לבשר להם את הבשורות , כמובן שסיפרתי על הטבעת , ועל גודל היהלום , אך במקום לשמוח הם התחילו לשאול כמה קראט ? ושאבא קנה לאמא טבעת יהולם קטן , כי לא היה כסף....סיפורים סיפורים... אבל אני מאמינה שהיתה שמחה .... הצעירה

מולדת.

New member
ואצלנו....

בע"ה זה היה קצת דבילי כי החברים כבר ידעו בגלל ההצעת נישואים אבל אנחנו רצינו לספר להורים (כי ההורים לא ידעו עדיין). בהתחלה הלכנו לאמא של ישראל הבאנו לה זר פרחים ואמרנו לה "הבאנו לך פרחים כי אנחנו מתחתנים" היא התרגשה לגמרי היא אפילו לא דיברה היא רק בכתה כשהיא נרגעה היא נזכרה להגיד מזל טוב. להורים שלי סיפרנו באותה דרך הם כמבון התרגשו והיו שם חיבוקים ונשיקות והאחים שלי התלהבו ושרו כל מיני שירים והיה ממש נחמד! יום טוב! מולדת

cmontal

New member
אנחנו הודענו להורים ממש מהר

הוא הציע לי נישואים על חוף הים ביום שישי בשקיעה, שמיד לאחריה היינו מוזמנים להוריו לארוחת שבת. איך שהגענו ישר הושטתי את היד (טבעת...) לכל מי שהיה בחדר, כך שישר אמו שלו קלטה וחיבקה אותי וכל הדודים ישר שרו קולולולולו.... את אמא שלי והמשפחה שלה פגשנו למחרת (שבת בבוקר) בבר מצווה משפחתית מהצד שלי, ושם הודענו לכולם והראנו את הטבעת. אפרופו יש לי בשורה טובה, בת דודה שלי הודיעה היום שהיא מתחתנת במאי הקרוב! צפו למשתתפת חדשה בפורום... כרמית

galitm

New member
הסיפור שלנו ../images/Emo9.gif

ההורים של שי ידעו שהוא הולך להציע לי בערך חודשיים לפניי, ואמא שלו אפילו עזרה לו לבחור את טבעת האירוסין. הוא הציע לי ביום ההולדת שלי בצורה מאד-מאד רומנטית (אבל זה בהודעה אחרת..) ומיד אחר-כך התקשרנו לכל העולם לבשר את הבשורה. לצערי, ההורים שלי היו בדיוק בחו"ל, ולכן נאלצנו להתאפק 3 ימים עד שהם חזרו. בערב שבת אחרי שהודענו, ההורים שלו הכינו לנו עוגה ובלונים וקישטו את הבית בשישי בערב והיה נורא כיף. עשינו לחיים והיה שמח. ביום ראשון ההורים שלי חזרו בבוקר מחו"ל ואני בקושי התאפקתי לא לספר להם בטלפון.. באותו ערב, החלטנו שאנחנו נוסעים עד נתניה (אנחנו גרים בבאר-שבע) כדי לבשר להורים שלי. כדי שלא יחשדו, סיפרנו להם שבאנו לחגוג יומולדת של חבר בהרצליה ושאולי נקפוץ להגיד שלום .. אבא שלי ישב בסלון ושי ניגש אליו, בעוד שאמא שלי מתעקשת "רק לגמור את הכלים" במטבח (מכירים את זה?) ואני כל הזמן אומרת לה "נו,בואי כבר לסלון !", ודואגת להחביא את האצבע עם הטבעת שלא תשים לב בטעות ..
אני עמדתי בין הסלון למטבח ואמא שלי מדברת איתי שיחת חולין שכזו, ובאוזן השניה אני מתאמצת לשמוע מה שי אומר לאבא שלי, ואיכשהו הצלחתי לשמוע את שי אומר לבא שלי ש"אנחנו רוצים להתחתן", ואז אבא שלי קפץ מהכורסא והתחיל לצעוק "יופי ! מזל טוב! שיהיה במזל טוב!". אמא שלי, ששמעה את הצעקות מהמטבח, באה בריצה וכדרכה של כל אמא יהודיה שאלה: "מה קרה ? מה קרה ?" בדאגה (...), ואז אבא שלי, שי ואני עמדנו והתסכלנו אחד על השני כדי לראות מי יהיה הראשון שיספר, ובינתיים אמא שלי "נו, תגידו לי !" , ואז אבא שלי אמר "נו, הם מתחתנים !!, ואמא שלי פרצה בסידרת קפיצות לגובה, תוך כדי הכנסת כאפות ידידותיות לשי, מילמול של "מזל טוב! איזה יופי!!" וגם קצת בכי ... היה שמח, כמו שאומרים !!

אינצה

New member
גליתוששששששששש

את לא יודעת מה את עושה לי. איזה התרגשות!!!!! עכשיו כשאני חושבת על זה אני באמת לא יודעת איך שי הציע בכלל? נו קדימה ספרי

galitm

New member
טוב, אם את מבקשת כל כך יפה ... ../images/Emo66.gif

אז ככה: ביום ההולדת שלי הלכנו למסעדת "קימל" בת"א, שם חיכו לי על השולחן 40 ורדים ענ-ק-יים בלבן ואדום !!
אחרי שהתאוששתי מהיופי של הפרחים, התיישבנו ועיינו בתפריטים. ואז הוא שלף שקית קטנה והגיש לי. הצצתי פנימה ומה שראיתי היתה ברכה מגולגלת וקשורה בסרט. פתחתי את הברכה, ושם הוא כתב לי את מילות השיר "שלנו", ובדף הבא ציטט שיר של נתן יונתן וכתב לי שתמיד היינו החברים הכי טובים ושכבר בתיכון הוא ידע שאותי הוא הכי אוהב בעולם, וכל מיני דברים יפים כאלה. ואז, בתחתית הדף הוא כתב: "רוצה להישאר החברה הכי טובה שלי לעולמים ? רוצה להיות אם ילדיי?" ואז, היה מודבק מין פתק צהוב קטן כזה על השורה הבאה... תלשתי והנה כתוב: "רוצה להתחתן איתי??" ...... את ההמשך אני בקושי זוכרת, בעיקר דמעות של אושר ורצון לקפוץ עליו באמצע המסעדה מול כולם ...
הוא אמר לי: "תסתכלי בשקית !" ושם היתה קופסא מקסימה בצורת תפוז, עם טבעת יפהפייה ... ישבתי שם המומה , עם דמעות בעיניים, ומלמלתי "באמת? באמת?" כמו איזה מפגרת .. אחרי שחזרתי לעצמי, התקשרנו להורים שלו ולאחותי (ההורים שלי היו בחו"ל כזכור) ואחרי המסעדה נפגשנו עם כל החברים בפאב (ומסתבר שכולם ידעו עוד לפניי!! ..) והרמנו "לחיים !". היה נורא כיף ומרגש. אח"כ כשסיפרתי את הסיפור לחברות, אמרתי להן: "הוא עשה את זה כמו שכתוב בספר.. בעצם, הוא יכול לכתוב בעצמו את הספר !! "..

שירי71

New member
שני הצצדדים מאד שמחו,

הגדיל לעשות אבא שלי (שהוא אדם שביום יום מאד טרוד ועסוק ורציני) שפשוט בכה מאושר וזה היה מאד מרגש... אנחנו היינו די COOL כשסיפרנו כי לקחנו לעצמנו איזה שבועיים של התרגלות ךרעיון לפני שסיםרנו להם. אבא שלו כל כך התלהב שהתחיל לספר לאנשים (עוד לפני שאנחנו התחלנו...) הקיצר לכל אחד הדרך שלו אבל היתה שמחה גדולה מאד. ואגב היא נמשכת עד היום...

רחלי1

New member
הסיפור שלנו , מרגע ההצעה ../images/Emo26.gif

את הצעת הנישואים קיבלתי בעת שטיילנו לנו בלונדון, והגענו לספסל בודד וחמוד ב-Q-Gardens, ממש על גדות אגם קטן, כשסנאים וברבורים מתחרים על תשומת הלב שלנו והכל מסביב מרגיש כמו אגדה ויקטוריאנית. התיישבנו על הספסל, ופתאום האהוב התחיל להתנהג מוזר, לגמגם, להסמיק, להחוויר ובעיקר - היה לו ניצנוץ היסטרי בעיניים. או אז, הוא כרע ברך (על הבוץ, כי דקה לפני כן הגן נשטף בגשם) ושלף מהכיס אריזה קטנה ומעוכה (שבילתה כמה ימים טובים בכיס), וממנה נשלפה טבעת שהוא בחר בעצמו עוד בארץ, לפני הטיול, והסתיר בין הדרכונים לטישו כל הטיסה... הוא סיפר לי בהתרגשות על כל מה שעשיתי לחייו ולאושרו (מסתבר שרק טוב, איזה כייף!!!
) וביקש שזה ימשיך לנצח. והוא ביקש נורא נורא יפה... פרצנו בבכי משותף סטייל "ויוה", ובסוף הוא אמר לי: "רגע, לא ענית לי בעצם..." אז מחצתי אותו בחיבוקים דוביים ואמרתי "בטח, מה זאת אומרת?"!!! אחר כך התקשרתי להורים, מתוך הגן הקסום, והייתי נורא נרגשת אבל הושבעתי לא לגלות להם כלום בטלפון. כשחזרנו לארץ נחתנו עליהם ישר בארוחת שישי בערב, כשהמשפחה בהרכב מלא. מסתבר שכולם חיכו לראות איזה שהם סימני התמסדות אצלנו בעיניים, אבל חיכינו עוד קצת... כשכולם נרגעו וחשבו שאין לנו שום דבר מרגש לספר, האהוב ביקש מכולם להרים כוסית...באותה שנייה כבר כולם הבינו, רצו לכסאות שלנו והרטיבו אותנו בנשיקות!!! אבא שלי בכה נורא ורץ להביא יין, ממתקים וכל מה שהוא מצא בדרך. להורים שלו סיפרנו שישי אחד אחרי זה, והתגובה היתה, איך לומר...מאופקת יותר, באופן שיכול או להצחיק נורא - או לגרום לבכי מר. בחרתי להקדיר מעט פנים ולבכות אחר כך באוטו... אבל תוך חצי שנה גם הם עיכלו והתחילו להתרגש בדרכם...
זהו, האהוב מבקש לצרף תצלום של הספסל ההוא, המיתולוגי...
ב

הילית*

New member
וואו, רחלי- איזה מרגש...

איזה מקום מקסים להציע נישואין (הייתי בלונדון כבר כמה פעמים ובכל הפעמים לא פיספסתי את הגן הזה)...סיפור מקסים ושתהיו תמיד ככה מקסימים ביחד...

אתי@

New member
ההצעה מרגשת - והמזכרת עוד יותר

איזה יופי שיש מזכרת מהצעת הנישואים

למעלה