איך הוא נכנס לחלום שלה??

Sweet Girl7

New member
איך הוא נכנס לחלום שלה??

זה היה ממש מדהים לדעתי! ורואים שזה אמיתי בגלל התגובה שלה. מעניין לנסות את זה באמת לראות אם זה עובד. והקטע של העיתון זה ניראה לי זריזות ידיים.

SUPERGOL 10

New member
מה זריזות ידיים ? על מה אתה מדבר ?

מה הקשר זריזות ידיים ? הוא לא שלט בה אבל . איך לעזעזל הוא עשה את זה אני לא מבין ? איך זה קרה ? טוב אם הוא מצליח להיכנס לאנשים לחלומות אז מה זה כבר זה .

Sweet Girl7

New member
נו באמת זה ניראה לך הגיוני ששניהם

ישארו עם אותה חתיכה של העיתון??? חייב להיות פה טריק אני חושבת שהוא הכין מראש את החתיכות של העיתון ובמהלך הקטע הוא הצליח איכשהו כנראה להשים את החלק של העיתון הזה ביד שלה למרות שעכשיו שאני חושבת על זה זה ניראה לי קצת מסובך! יש רעיונות אחרים???

וואקה

New member
הוא פשוט הלך עם התחושה וידע מה היא

תזרוק.. זה כל הקטע שלו בקריאת אנשים.

oPs18

New member
היה פרק מדהים!

ישבנו כל המשפחה מרותקים למסך. מתוכנית לתוכנית זה נהיה יותר ויותר מעניין

MasterCool

New member
רק חבל שהוא מתמק על משהו אחד

יותר מדי מן, במקום להשתעשע יותר, כך הוא קורא לזה, לדעתי זה יותר מעניין וכיף לראות איך הוא סתם מטייל ברחוב ועושה דברים.. אגב יש לי כמה הסברים למחט שהיא לא הרגישה.. ולעיתון יש לי בערך גם הסבר... אז בעיקרון, שמתם לב מתי שהוא הכניס לה את המחט הוא תמיד ציין שהיא לא תרגיש כלום, אבל כמה שזה נראה לכם קצת הזוי, המחט לא באמת נכנסה לשם, ונכון שיש את הפסיכולוגיה שאם מנסים לחשוב על משהו אחר אז משהו כואב לא מורגש או כמעט ולא מורגש, אבל יש קטע שאינטרנט, שמישהו מכניס לעצמו גם סוג של מחט ארוכה כזאת.. ויורד לו דם ממש אמיתי והכל.. יש אנשים מסביבו, וכמעט ונראה שאין סיכוי שהוא מביים, אבל בסוף הוא הוציא את המחט ולא היה לו אפילו סימן. ואם אתם זוכרים בסוף הקטע שנמרוד הראל עשה, אז הוא אמר, שאין אפילו סימני דקירה. מה שאומר, שלא הייתה שום חדירה של המחט לתוך הגוף שלה, שימו לב שהוא לא נתן לה ליסתכל יותר מדי, גם כי היא פשוט חששה... לדעתי זה די מבויים.. הקטע של העיתון, לדעתי אני ממש חושב שגם מבויים, כי, אני לא ממש זוכר, אבל אם אני חושב שהקטעים איפלו שהם חתכו את העיתונים היה שלב מסויים, שהעיתון אצלה והעיתון שלו לא היו זהים, ואחר כך אחרי שהוא קרע את העיתון, הוא עשה כאילו הוא לוקח חתיכה במהירות.. פה נראה לי יש קטע של עבודה בעיניים, למה שלא היה פשוט מראה לאט לאט איך הוא בוחר את החתיכה.. ומראה.. גם נקודה למחשבה. בעיניין קטע של החלומות, אין לי מושג. אל תשכחו הכל זה רק השערות. ואני מעריך מאוד את האמן הזה נמרוד הראל.. יש המון דברים שקשה להסביר, אבל תמיד יש ספקות והשערות..

Sweet Girl7

New member
אני בעד שיעשה יותר קסמים ברחוב

ולגביי המחט זה באמת הגיוני שהוא לא הכניס לה את המחט ליד, והיא גם בטח לא הייתה נותנת לזה לקרות ובטח שהיא הייתה מרגישה כאב גם אם הוא היה אומר שלא (אני בכל אופן הייתי מרגישה אם זה היה קורה לי) וגם הרבה דברים נחתכים בעריכה ככה שאי אפשר לדעת מה הלך שם באמת והעיתון, אל תשכח שיכול להיות שהוא החזיק את הדף של העיתון הפוך והיא החזיקה את הדף לכיוון אחר וככה זה ניראה שני דפים שונים ואני בטוחה שיעל דואני לא משתפת פעולה לגביי החלום זה הדבר היחיד שנותר בלי הסבררררר! אני רק לא מבינה איך היא הצליחה להירדם כשמצלמים אותה

Lord VoIdemort

New member
הוא כן הכניס לה את המחט ליד

הוא פשוןט היפנט אותה לפני זה והכניס אותה למצב שבו היא לא מרגישה את הכאב, כמו הפקירים בהודו.

MasterCool

New member
בולשיט, רוצה להתערב על זה?

תראה שוב את הקטע, הוא ציין בעצמו שאין סימני חדירה, כלומר ל-א נכנסה שום מחט.

Another Someone

New member
בטח שנכנסה המחט

זה הרבה פעמים ככה כי המודע שלה לא לגמרי קלט מה קרה ולכן העור נרפא מיידית. תקרא על היפנוט ותראה שאפשר אפילו לכרות למישהו יד בלי שהוא ירגיש תחת היפנוזה. העובדה שלא נשאר לה סימן היא כי הוא שכנע אותה שלא קרה כלום ולכן הגוף שלה קרא את זה כמשהו שלא קרה ולא דרוש לריפוי. אני מכירה אנשים שהצליחו לרפא לעצמם צלקות שהיו להם שנים בעזרת המחשבה שבעצם הרגע בו נפצעו לא היה במציאות.

MasterCool

New member
חב שאתם מאמינים בכזאת קלות לכל דבר

אני מסביר לכם שיש עוד בנאדם שעשה את זה לעצמו (אני אחפש ת'קטע באינטרנט) בקיצרו הוא עבד על אנשים וזה.. והוא הוציא את המחט ולא היה לו כלום, וגם לו ירד ככה דם כמו אצלה.. ומה שאת אומרת זה שאם היא לא הייתה מודעת לזה שהוא הכניס לה את המחט, או נגיד גרם לה לשכוח מזה ולא לחשוב.. אז הפצע יתרפא? איזה שטויות את מדברת, שאת מקבלת מכה ואת לא מרגישה, אחרי כמה זמן את תרגישי את המכה ותראי שהיא לא תעלם גם אם לא ידעת שקיבלת אותה, אבל בלי הרבה שטויות, אני אומר לך בוודאות מה שאני אומר..... פה היה קטע שהוא שיכנע אותכם שזה קטע פסיכולוגי בלבד. אבל בעצם זה סתם טריק.

Another Someone

New member
זה לא טריק

הוא גרם לתת-מודע שלה להאמין שכלום לא קרה לה. וכשמקבלים מכה התת-מודע זוכר גם אם במודע אנחנו שוכחים אבל אם ישכנעו את התת-מודע שלך שלא נפצעת לא ישאר לך סימן על הגוף. התת-מודע הוא האחראי לסימנים על הגוף והוא יודע בעזרת מערכת העצבים כשצריך לרפא אזור כלשהו. אם הוא לא מקבל את המידע או שגורמים למידע להעלם מהתת-מודע הפעיל כל הזמן, אז המוח חושב שדבר לא קרה ולכן גם הגוף נותר ללא נזק.

0Pandemonium0

New member
קוראים לזה פלצבו, חפש את זה.

ודי כבר לבלבל את המוח על הטריקים של נמרוד, על איך וכמה ולמה. עזבו אותנו. פשוט תהנה מהתוכנית. לא נהנית? להתראות.

adim44semel

New member
מה לא מובן

כשאדם חושב על דבר אחד כמו דימיון על זה ששט בספינה לבנתים דוקרים אותו וגוף האדם עושה שני פעולות אחד סוגר את הפצעה באופן אוטמטי שני האדם עצמו לא מודעה לפצעה כשאתה מתחיל מכות חס וחלילה אתה מודעה לפצעים שיש לא אתה לא מרגיש את הפצעה אתה ממשיך את המכות מי בלי לארגיש כאב מה בעיה

Lord VoIdemort

New member
אה, כן?

ומה אם אניא גיד לך שהצלחתי לתקוע לי מחט בכף היד בלי להרגיש כלום? או לכופף כף 5 פעמים בלי להתאמץ בכלל?

למעלה