רק חבל שהוא מתמק על משהו אחד
יותר מדי מן, במקום להשתעשע יותר, כך הוא קורא לזה, לדעתי זה יותר מעניין וכיף לראות איך הוא סתם מטייל ברחוב ועושה דברים.. אגב יש לי כמה הסברים למחט שהיא לא הרגישה.. ולעיתון יש לי בערך גם הסבר... אז בעיקרון, שמתם לב מתי שהוא הכניס לה את המחט הוא תמיד ציין שהיא לא תרגיש כלום, אבל כמה שזה נראה לכם קצת הזוי, המחט לא באמת נכנסה לשם, ונכון שיש את הפסיכולוגיה שאם מנסים לחשוב על משהו אחר אז משהו כואב לא מורגש או כמעט ולא מורגש, אבל יש קטע שאינטרנט, שמישהו מכניס לעצמו גם סוג של מחט ארוכה כזאת.. ויורד לו דם ממש אמיתי והכל.. יש אנשים מסביבו, וכמעט ונראה שאין סיכוי שהוא מביים, אבל בסוף הוא הוציא את המחט ולא היה לו אפילו סימן. ואם אתם זוכרים בסוף הקטע שנמרוד הראל עשה, אז הוא אמר, שאין אפילו סימני דקירה. מה שאומר, שלא הייתה שום חדירה של המחט לתוך הגוף שלה, שימו לב שהוא לא נתן לה ליסתכל יותר מדי, גם כי היא פשוט חששה... לדעתי זה די מבויים.. הקטע של העיתון, לדעתי אני ממש חושב שגם מבויים, כי, אני לא ממש זוכר, אבל אם אני חושב שהקטעים איפלו שהם חתכו את העיתונים היה שלב מסויים, שהעיתון אצלה והעיתון שלו לא היו זהים, ואחר כך אחרי שהוא קרע את העיתון, הוא עשה כאילו הוא לוקח חתיכה במהירות.. פה נראה לי יש קטע של עבודה בעיניים, למה שלא היה פשוט מראה לאט לאט איך הוא בוחר את החתיכה.. ומראה.. גם נקודה למחשבה. בעיניין קטע של החלומות, אין לי מושג. אל תשכחו הכל זה רק השערות. ואני מעריך מאוד את האמן הזה נמרוד הראל.. יש המון דברים שקשה להסביר, אבל תמיד יש ספקות והשערות..