איך הוא נכנס לחלום שלה??

TheCool88

New member
כמה תגובות wow ..

אני חושב שהקטע עם המחט, העיתון והחלום היו אמיתיים ויש הסבר לזה... הסבר אמיתי(הגיוני): קחו לדוגמא בחיים היום יומיים כמו הלוויין שמסוגל לשדר ויש את האנטנה שקולטת את השידור, אותו דבר בדיוקקקקקק קורה אצל בני אדם רק שהם לא מודעים לכוח הנ"ל שטמון בהם, זה הכל .

LittleFairy

New member
"טוב נו קחו קטעים שתבינו כבר"

את העושה לנו טובה? "טוב נו"? >< בקיצור, הוא כן הכניס לה את המחט ליד והארו את זה בזוויות שונות. למה אתה כל כך מתקשה להאמין בפסיכולוגיה הזו?

0Pandemonium0

New member
עזבי, אין טעם להתעצבן מהם.

כל פעם בא איזה אחד שאומר "מה, אתם לא מאמינים שזה כוחות? זה טלפתיה ויש דבר כזה, חבל שאתם לא מאמינים למה שאתם רואים" או "מה, אתם חושבים שזה כוחות? אין דבר כזה, וחבל שאתם מאמינים לכל מה שאתם רואים".

אני חושב שאני יודע.....

הוא נתן לה לקרוא ספר לפני השינה....וכנראה בתוך הספר הזה היה את כל מה שהיא חלמה....אז הוא סה"כ ציטט מתוך הספר שהיא קראה...אני לא יודע-אולי...

אני חושב שאני יודע.....

הוא נתן לה לקרוא ספר לפני השינה....וכנראה בתוך הספר הזה היה את כל מה שהיא חלמה....אז הוא סה"כ ציטט מתוך הספר שהיא קראה...אני לא יודע-אולי...

Another Someone

New member
אין סיכוי

הוא אמר לה רק לומר "חלום צלול כמו מים" והיא הלכה לישון. הוא לא תיכנן לה שום דבר, היא אמרה בפרוש!

Another Someone

New member
איזה מגניב

זה קטע יפה. אבל אני לא חושבת שזה מה שנמרוד עשה. הוא ממש הכניס לה את המחט ליד. הראו את זה לאט לאט.

כה..נכון

זה כזה ניראה מעניין מה כל אחד חולם ולשנות.. אני לפעמים יכולה את החלומות שלי..אבל זה לא תמיד יוצא..זה כזה חלום שלי ואני מתפקדת בו..אבל מתיי שאני באמת צריכה את זה , אז לא יוצא לי.. ולאחרים ביכלל לא יודעת איך הוא עשה את זה, זה היה מדהים!! כן גם לדעתי זה היה ממש מדהים!! אני וחברתי ניסינו ובכלל לא יצא לנו... אצלי יצא איזה שהוא חלק מהאמצע ואצלה מהצד...^^'

למעלה