איך הופכים רעיון לאבטיפוס?

RozwareZ

New member
איך הופכים רעיון לאבטיפוס?

יש לי רעיון, יש לי אפשרות לגייס משקיעים, יש לי אפשרות לרשום פטנט. פשוט אין לי מושג וידע איך את הרעיון אני הופך לאבטיפוס מכיוון שאני אישית אינו יודע לבנות אותו? יש חברות שמתעסקות בעניין כזה? לא צריך מהם שום עזרה בשיווק או בכסף, אלא מעוניין אך ורק בשרותי הבנייה שלהם, ודעות ליעול אולי.

חברות הנדסה

שלום RozwareZ, יש אין סוף חברות הנדסה בארץ שישמחו לעזור לך. אני ממליץ להתחיל בטיפול בהגנה המשפטית, קרי הגשת בקשה לפטנט, לפני שמתחילים לפנות לחברות מסחריות ולבנות דברים. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

RozwareZ

New member
כן כמובן ופה נובעת עוד שאלה

כשאני הולך לעורך דין או לעורך פטנטים, הבנתי שהתהליך של חיפוש פטנט (אם רשום כבר) לוקח זמן אתה יכול להעריך לי, ואני יודע שזה שאלה שבטח תלוייה בהרבה גורמים אבל כמה זמן לוקח בערך החיפוש המקדים לפני רישום פטנט? אם יש לך המלצה לחברת הנדסה אני אשמח לשמוע

RozwareZ

New member
תוספת ששכחתי, הפטנט ירשם קודם כל בארה"ב

עורך פטנטים ישראלי יכול לרשום פטנט בארה"ב? בהנחה שאני לא אזרח אמריקאי אלא רק השותף שלי

אין צורך באזרחות, תושבות או כל דבר אחר

על מנת להגיש בקשות בחו"ל. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

RozwareZ

New member
שיארתי שזה משתנה, אבל בהערכה גסה שאני אדע

לכוון את עצמי זה סיפור של יומיים או סיפור של חודשיים, זה מה שאני מתכוון. לא אתפוס פה אף אחד במילה כמובן... אני פשוט צריך לכוון את עצמי לפי זה פורום לא מקום מתאים להמלצות? פורומים נולדו בדיוק בשביל לתת המלצות מדעות מרובות של אנשים.

למעלה