איך החגורה יושבת ? תקראו חשוב!!!

apl

New member
......

מה שהכי חשוב זה לעשות שירות בצה"ל ועל הצד הטוב ביותר?? איזה שטויות,מה שחשוב זה ת-מ-י-ד להיזהר,בלי שום קשר לצבא ותפקיד... הרי ההורים רוצים את הילדים שלהם שלמים גם אם הם משתמטים מהצבא ובכל מצב! זה ממש לא משנה מתי זה קרה לך,לפני או אחרי צבא(בתפקיד כזה או אחר)...בכל תקופה וזמן בחיים ובכל נסיעה--המטרה היא להגיע מנקודה א' לנקודה ב' בשלום.. בלי קשר לצה"ל ולבטיח. עפ"י דבריך כאילו הצבא שווה יותר מקדושת החיים...חוכמה גדולה..

בר מן

New member
שכולם יקראו וכל מי שעשה לו משהו

אז שיגיב .. אני מקווה שעזרתי לאנשים לחשוב פעמיים לפני שהם נוסעים מהר או נוסעים בלי חגורה. ומי שנוסע עדיין בלי חגורה אז אני מבקש ממנו שילך ללונה פארק ויעלה על רכבת הרים אבל שלא יחגור ויגיד לי מה הוא חושב על זה אחר כך

סופרשיפ

New member
שמן על הכביש...

כתבת שהיה שמן על הכביש. אתה באמת חושב שאם היית נוסע יותר לאט לא היית מעורב בתאונה? הרי אם תסע במהירות 60 קמ"ש בכביש החוף והצמיגים ייכנסו לתוך שלולית של שמן, אתה חושב שלא תמרח על מעקה הבטחון או לחילופין האוטו יעשה כמה 360 ותגרום לתאונת שרשרת?! זו לא המהירות שהורגת. זה הטימטום של מי שלא דאג להזהיר שיש שמן על הכביש. אפילו המשטרה פרסמה שרק 2% מהתאונות הקטלניות קשורות למהירות מופרזת. לירושלמים שבינינו, מישהו ראה היום סיאט איביזה הפוכה בדרך חברון בין צומת הבנקים וכביש הטיילת? אני ממש רוצה לדעת איך האוטו התהפך. נ.ב. לפי המסע שהאוטו שלך עשה מרגע איבוד השליטה עד העצירה נשמע ארוך מאד ומפחיד. כנראה שנסעת בצורה מטומטמת והיית עושה תאונה בלי קשר למהירות תזכרו! זו לא המהירות זה הטימטום! טוב שחגרת! תגיד, היית מבוטח?

בר מן

New member
ברור שמבוטח

וכן זה כן המהירות כי בן אדם שנכנס לעיקול לא היה נכנס במהירות שאני נכנסתי וטמטום נובע מכך שנסעתי מהר ..

סופרשיפ

New member
אתה בחיים!

לא הזקת לאדם אחר. מקווה שנוכל ללמוד מהאירוע המצער. וזה מה שחשוב!

haim19841

New member
אני עשיתי total lost לאוטו...חברה

תנהגו בזהירות ותמיד תחגרו. הסעתי את אחות וחברה שלה לבית של החברה שתייהן ישבו מאחורה לא חגורות. שלושים שניות אחרי שהורדתי אותן לקחתי פניה חדה במהירות גבוהה וניכנסתי חזית בטרקטורון שטח, נהג הטרקטורן עף מעל הטרקטורון והאוטו שלי הלך פייפן. לא קרה לי כלום רק בגלל שהייתי חגור. אני לא יודע מה היה קורה לאחותי וחברה שלה אם לא הייתי מוריד אותן. חגורה מצילה חיים!!!!!!!!!!!

אני מקווה שהגעת למסקנה שלך

עשיתי מספיק תאונות בחיים שלי, על אופנוע, על רכב, על אופניים ועל לא יודע מה ואתה יודע מה המסקנה ? עזוב א5ותך חגורה קסדה בטיחות ... סע חכם וזהיר ולאט ואתה תהייה הכי בטוח שבעולם, אז אתה יודע מה אתה תגיד שאתה לא יכול לסמוך על נהגים אחרים אבל אני אומר לך שאם תסע חכם שום נהג לא יסכן אותך. בקשר לחגורה, לפעמיים היא תעזור לפעמיים לא, אני חוגר כי החוק מחייב וואלה לא מתאים קנס של 750 ש"ח ... אל תשכח אחי .... תן חיוך הכל לטובה ! אני מקווה מאוד שהבאת טוטל לוס לאוטו ...

וחוץ מזה

בסה"כ לאנטיס F זה לא שיש לך איזה טויוטה סופרה או ניסן סקייליין בסה"כ מזדה מעפנה (הכל יחסי) אז לא כיף להרביץ אז במקום זה תסע בזולה, שים לך מוזיקה רגועה והכל יהיה טוב.

בר מן

New member
אני יודע פשוט הייתי עייף :)

למרות שזה אוטו מהיר ושמעתי מוזיקה כדי לא להירדם אתה שואל איזה מוזיקה שמעתי לקט מזרחית שימי מזרחי תמיר גל אלון חסון והילד :)))

meishar84

New member
אני תמיד חוגר , גם מקדימה וגם מאחור

חגורה זה דבר שיכול למנוע המון פגיעות בזמן תאונה ! וכל מי שאיתי ברכב תמיד חגור (גם מאחור) , כי אם לא הוא לא יהיה ברכב ...

למעלה