איך היה במפגש

invAsion

New member
כן :X ../images/Emo103.gif

והיא ניסתה לרמות אותי ואמרה שהיא את. מזל שאני יודע שבחיים לא היית באה להופעה של היהודים

פרקשון

New member
פיליפ איזה חבר שלך?!?!

כוס אמק טוב עוד חודשיים מי שרוצה וודקה שיבקש ממני אבל אנ לוקח 5 שקל עמלה

Philipil

New member
סניה(SANYA) אתה לא מכיר...

אחד מהטוסופקה (או בפי הנון-דוברי רוסית - המאפיה) זה היו סמויים מניאקים איך אני לא אתפלא אם אגלה שמני היה מעורב בזה

Philipil

New member
חחחח זה בסדר אל תאגי

לא באתי לפה עם שום כוונות כאלה אני אשאיר את המבחן לבן לבן (שהוא יגדל ויתפקח כבר אז גם יהיה לו מבחר)

ziljian 1234

New member
חחחחחחחחחחח טובי צודקת.

אתה צריך לצבור ותק.. זה לא כזה פשוט.. גם לעידן בן דני וחזי לקח זמן..

אהה חח לא אמרת אותי ^_^

כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הכל כתב יד

Philipil

New member
שמעי אני לא באתי לפה בשביל סקס

יש לי מספיק רוסיות משלי חוצמזה למייטב ידעתי 75% מהרשימה הזאת עדיין בתולים אז בלי קישקושים על וותק

למעלה