איך היה במפגש?

DesertRose7

New member
בוגד../images/Emo70.gif

אני שמעתי שברחת כבר בהתחלה!!

LovE BuSTeD

New member
איככככככככככככככככככככ

מי זאת באמצע??מה הגועל הזה?!?!?!?בעעעע=[[[

may90

New member
boohoo

הייתי יום לפני בעזריאלי [סתם בשביל הידע ^^] ואממ יום אח"כ לא היה לי איך לבוא! אין לי שמץ איך אני נכנסת בכלל לרכבת שיש בהרצליה! אני רק יודעת איך יוצאים ממנה Oo ואממ אמא חזרה מהעבודה מאוחר אז לא יכלה להסיע אותי -_- anyways אני שם ב1.1. D:

just jenny

New member
חחח איפה הסיכומים של כולם?

טוב היה נחמד, כמו תמיד שוב התפצלנו והכל, אבל הספקתי להסתובב בדיזינגוף, והיה נורא נחמד [חוץ מהחזרה הביתה
] אבל היה נורא נחמד
חבל שמפגש הבא רק בפסח;[.

Hip Hop star

New member
כי ג'ני ביקשה יפה...../images/Emo9.gif

אז אכתוב סיכום למי שרוצה לשמוע
...אהמ*מ*אהמ*ו*אהמ*ר*. דבר ראשון אני חייבת להגיד מור,שהיית לי מאוד מאוד חסרה
,ונורא התגעגעתי ועדיין מתגעגעת! אז ככה,אתחיל הסיפור
. ב-10 וחצי יצאתי מביתי בצפון ת"א,אז נמצא רחוק מאוד מהקניון בו כולנו היינו אמורות להיפגש.לאחר דרך ארוכה וממושכת,הצלחנו לירון ואנכי להגיע לעזריאלי,נפרדנו לשלום מאימי ופסענו לכיוון שער הכניסה. חלקכן בטח שואלות מי לעזעזל זאת לירון?!מי שדיברתי איתה,ידעה שהייתי אמורה לבוא עם יולי(ה),המוכרת לחלקכן בתור יולי מחלומי ה-1 על ג'יימס והכיתה הטיפולית. אך יוליה לא יכלה להגיע כי הייתה לה הצגה שרצתה ללכת....כן.... אז באתי עם לירון שלמזלי הסתדרה עם חלקכן,וגם כצפוי הספיקה להגיע למסקנה שהגעתי אליה ממזמן,שמקפליי צריכים לראות פסיכיאטר דחוף,וטוענת שאת דני צריך לקחת לאישפוז בבית חולים לחיות,או לפחות שייבקר אצל הווטרינר....(?!). בכל מקרה הגעו,הסתובבנו,קצת סיפרתי לה על הרקע של הפורום,על מקפליי,באסטד ודורק..וקצת פייטסטאר...היא הספיקה כבר להתבלבל בין כולם,אז לקחתי אותה לסטימצקי שם היה הסמאש היטס שחיה רכשה..(ואני תוהה בזכות מי...
)..וקצת איכזב,היה שם יותר מדיי דורק,אבל לפחות מקפליי בשער
קיצור יותר מאוחר הספקתי פעמיים לדבר עם נועה
.ואז פגשנו את הילדה המקסימה ליד הסופר פארם עם אביה,ומאז התחלתי בשמרטפות
.למזלי נועה ולירון היו ילדות טובות
. כמה דק' אח"כ ג'ני התקשרה ושאלה היכן אני
..והתלבטתי אם לעלות או לא,ובסוף עלינו
ג'ני,לינה ושיר!!!!!!!
אתן דה באסט!!!!! אח"כ נועה המדהימה השאילה לי את הדיוידי של מקפליי,שעד עכשיו ראיתי כל הזמן,והוא ממש מעולה!.אישית אהבתי יותר את ההופעה של באסטד,אבל המסמך שעשו על מקפליי לא אנושי,ולא אהרוס לכן,אבל כל מעריצות דאגי פה שתמיד חשבו שהוא תמים וכו'...אהמ......סביר להניח שהתדמית שחשבתם או תפסתם ממנו תשתנה מאוד,אבל מאודדדדדדדדד כשתראו את זה!לא הפסקתי לצחוק מ-4
אוי.... קיצר...הרגעים השנואים עליי,הלחיים שלי שנהיות לוהטות וחמות בטירוף,שלא נעים.... אז כי אני לא רואה כלום בלי המשקפיים,וכי הבאתי בשביל כולם לראות את מה שיש לי על מקפליי ובאסטד,החלטנו לשבת
בהתחלה היה מוזר,כי לי אישית מור הייתה חסרה במעגל,ובנתיים היו רק ג'נ,לינה,שיר,שלומית
,ורד,שרון וטל
,נועה
,לירון ואנכי
. קיצר יצאתי מהטראנס של עצמי,והוצאתי את השקית...נראה לי שראיתי את ג'וני עם כמה בנים,וראיתי שאיך שהוצאתי את השקית וכולן התחילו להסתכל,הם פשוט התיישבו בצד...ג'וני,אכזבה..לא הגיע לך על זה שלום..אבל לא משנה....
בכל מקרה התחילו להגיע אנשים,וכבר על ההתחלה אחריי שעברנו למקום אחר לעשות את המעגל,היה כבר את המצב שמי שמכיר אחד את השני מדבר עם מי שהוא מכיר,והחדשים חסרי תעסוה בוההים במעגל...במהלך הזה מרוב כאבים בלי המשקפיים,לא יעתי לאן לפנות,המעגל היה גדול נורא...ואמרתי כמה פעמים שננסה להתקרב..אבל כנראה לא שמעו אותי,ובמקביל כבר כל הדברים שלי הספיקו להתפרז בכל הרחבה וכל פעם שבאתי לאסוף את הדברים לסדר,לקחו לי
ומור,שמרתי לך על הפוסטרים
אה...ודי צחקנו על שני ילדים קטנים רוסים,שהתחילו לרוץ ואז הילד התיישב על אחותו כנראה..ניסיתי לצלם..אבל מרוב שצחקתי לא יצא לי....
קיצר ראיתי שכל מי שלא אמרה כלום רצתה ללכת,אז באתי לקום ולהגיד להם שנלך..ובדיוק השומר של הבנק אמר לנו לבוא..אז כולנו צחקנו..באזור שלנו לפחות...אח"כ התחלנו ללכת,ולבסוף הגענו כצפוי לטאוור רקורדס...באנו לחפש אולי החזירו את התגית של באסטד,אבל לא.....החנות גדולה,אבל השירות שם גרוע... אח"כ כבר היו כמה בנות שביקשו ממני שנלך,כי בלי קשר הקניון היה מפוצץ,ואיאפשר היה אפילו לנשום!! אז יצאנו,נתקלנו פה ושם באנשים..ורצינו קצת אוויר,אז עלינו לגג,אבל הוא היה סגור..והיו שם מלא אנשים שעישנו...בעעעעעעעעעעעעעע אז בנתיים מי שהיו איתי הם:נועה
,מעיין וחגית
,שרון וטל
,שלומית
,ומשום מקום הגיעו חיה וברטל
,לירון ואנכי
אז הצעתי שנרד למטה,ונצא מהקניון.עד שיצאנו לקח נצח
..שהגענו סופסוף לכניסה,ג'ני התקשרה וביקשה שנבוא,חיה וברטל הלכו...והשאר כולנו נשארנו למטה..ממש לא היה לנו אוויר.אז כמובן קצת רכילויות דברים..עדיין קצת דממה..אני הייתי עסוקה מדיי בלחשוב לאן כדאי ללכת,כי ממש ממש קשה להתרכז עם כאבי עיניים/חוסר אוויר וחוסר שתייה...
.לא מאשימה אף אחת אגב
אמ..אז יצאנו..התיישבנו בצל,וניסנו לחשוב לאן ללכת,כי כולן היו רעבות...והן התעקשו על פיצה,אז אחריי הצבעות,העות וויכוחים עשינו את דרכנו בתור הארוך בחזרה לקניון=|.אז לבסוף נכנסו..וכולן רצו פיצה,ונועה ואנכי רצינו ספגטי עם כדורי בשר
.אז לירון,שלומית,טל ושרון המקסימות חיכו איתנו,ומעיין וחגית הלכו לראות אם למעלה אין תור בפיצה ואם יש מקום..ואח"כ טל ושרון ושלומית הצטרפו אליהן,ואני ונועה בנתיים הזמנו את המנה..ולירון חיכתה
לקחנו..והסיוט התחיל
לא היה איפה לשבת!
בעעעעעעעעעעע..עד שמצאנו כל הקולה נשפכה לי!נהייתה לי כזאת סחרחורת,נגמרו לי המים!
ואני קמצנית,לא בא לי לשלם עוד בשביל שתייה
אזעשיתי כל הזמן סיבובים לראות אולי יינו שולחן עד שמצאתי!ישששששש! ואז פלור התקשרה
היא הגיעה עם נטלי
עד שמצאנו אחת את השנייה לקחו לנו כמה דק' טובות,אבל מצאתי אותן בסוף
.

Hip Hop star

New member
המשך../images/Emo9.gif

עכשיו,בדיוק פינו שולחן!הידד! בעיה...ממש ממש הייתה לי סחרחורת,וכולן פירשו את זה שאני סתם עצלנית ומפונקת
זה יסביר יותר מאורח על השיחות המוזרות שלנו=|. שלחתי(כן,שלחתי!/דרשתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)את פלור ונטלי לחפש את לירון ונועה שחיכו לי בפינה נידחת.אבל הן לא מצאו.... אז הן חזרו...ואז התקשרתי אליהן לבוא..וידעתי שהתיק שלי וכל מה שהזמנתי עם נועה שם..וקצת כאב לי הראש,אז לא קלטתי שזה לא בסדר,אז הגיע מישהי מפחידה שחשבתי שהיא לא שמה לב שישבתי..אז אמרתי לה שיושבים כן..ואמרה לי משהו שלא שלטתי...ואז התחילה לצעוק עליי:"ראית אותי מתיישבת?!אני כבר הולכת!מה הבעיות שלך?!"...ונראה זאת הייתה הבת שלה שהתיישבה..הבת שלה הייתה חמודה..ילדה קטנה,אבל שתלך כבינימאט הסוררת הזאת,קלטתי שזה לרגע...מה איכפת לי?!
.בכל מקרה בדיוק פלור ונטלי הגיעו תודה לאל,אז הן לא מצאו..והתקשרתי לנועה..אבל הן לא שמעו...
.והן כאילו נועה ולירון...כבר לא ידעתי עם מי אני מדברת....ולהתחיל לצעוק,כולנו צעקנו..אפילו הגסת רוח...חהחהחהחהחהחהחה
. בסוף קלטו איכשהו שהן ייבואו אלינו,ובסוף החלטתי לבוא לעזור להן עם הדברים שלי,כי זה לא לעניין..אקנה שתייה אח"כ...(או שייקנו....?)
. נטלי רצתה שוקולד,אז היא הלכה עם פלור לעולם הממתקים וקנו שוקולד,וביקשתי ממנה שתקנה לי קולה בבקשה.(סתמי,אני לא מסניפה קולה,הוא סגור!).מרוב שלא שמעתי את עצמי,מרגישים כאילו..WTF?!.....ואת כולן ראיתי מטושטש...ושום שתייה לא עזרה...בעעעעעעעע... אז מכאן התחיל קצת יותר כיף.הגסת רוח הלכה סופסוף,ומעיין וחגית חזרו מהגג...לא ייכלנו לא זוכרת מה..אמ..בקיצור מעיין,חגית,טל ושרון היו צריכות לחזור הביתה
.אז הצטלמנו,ההחלפנו פרטים בקיצור..ונפרדנו לשלום
. ממש ממש אגב בזמן הקצר שיצא לנו להיות איתכן,אני מאוד נהנתי איתכן!!! ומקווה שבפעם הבאה נהנה יותר! אז נשארנו רק:נטלי,פלור,נועה,שלומית,לירון ואנכי
. שוב פעם,מחוסר תפקוד,לא שמתי לב שלנועה לא היה נעים לאכול בלעדיי..הייתי עסוקה בלהתחרפן..ולהראות עוד יותר כמה ברגים חסרים לי...שלא להזכיר את הינשוף.....
. אז אמרתי לה שתרגיש חופשי לאכול,ומדיי פעם לקחתי הסנפה לפה..ועשיתיכדור בשר/אווריון ללירון...שאז כולנו קלטנו שכשהיא מתפקעת מצחוק על סף התפחלצות,היא מתחילה לעשו תנועות עם היד...ולא ממש ברור אל מי היא מדברת
. אז ניצלנו את הרגע שהיא ברצף של התפרפרות המוות,וניסנו להצחיק אותה יותר.אז התחלתי לספר לה סיפור על איש שפעם הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך ונפל.אבל נטלי הייתה חייבת לבאס,והתחילה לספר על סולם,ובקיצור התבלבלה בין הסיפורים
אח"כ שלום לנוי ומיכל מהשכבה שלי ושל לירון...אמ....מה היה אח"כ..אה....לירון סיימה לאכול את מה שהיא קנתה,ובאה המנקה ושאלה אותה אם אפשר לקחת את המגש..אז הנקה כזה לוקחת את המגש ומניחה אותו בחזרה...=|. אז די צחקנו...(?) אז היה לי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדד לא נעים כשנועה הראתה לי את הדיסקים,ואני מושפעת מההצגות וההצראות על הסמים הרגשתי אחת כזאת..(שששששששששששש....
)...אז שמתי לב שלא התייחסתי אליה כמו שהבטחתי לה,והיה לי כל הזמן אז לא נעים,למרות שלא הראתי את זה בגלל שטכנית לא תפקדתי בכלל.אבל נועה שתדעי שאת מקסימה!מדהימה!וחברהההההההההההההה!!! כולכן תאכלו ללב!לנועה יש הכלללללללללללל...אפילו יותר ממני
איזו צבועה אני נשמעת עכשיו,אבל היא אחלה של ילדה,ומגיעה לה כבוד!!!
בפעם הבאה בגני יהושוע!!!!!!!! אז היה רגע שהתעסקנו בזה,והתחלנו לדבר על מקפליי ובאסטד נראה לי...ואני עם הסיפורים המאוד לא מצחיקים שלי..כאילו..לירון אלוהים,תסתמי לרגע ת'פה!!!!!!! אני מגעילה,אכן*) כשהיא לא שמה לב התחלתי לעשות עם היד שלי כאילו היא מדברת בזמן שלירון התחילה לדבר עם פלור באמצע דיבור שלי....אז שעה ממש כמעט לקח עד שהיא קלטה....ואז הבנות התחילו לדבר על חברות שלהן,פלור ונועה מתחילות להגיד לעצמן בראש "מה אני עושה פה?!"... ואז נטלי כל הזמן הגיבה על אנשים מוזרים שהיו..אז היא אמרה מישהו שעשה קולות כמו ינשוף..ואני לא שמעתי וראיתי שכולן צחקו.אז שמעתי רק את הישנוף וחשבתי שהיה שם ינשוף.אז שאלתי איפה יש ינשוף?ואז התחילו לצחוק עליי ולא הנבתי למה,ונלי אמרה שאני סתומה,אז צעקתי עליה שאני לא סתומה שפשוט לא שמעתי ושתחזור על מה שאמרה שוב פעם!(בפעם האלף סתמייייייי!כן,דרשתי לא ביקשתי!!!!!!!).אז שאלתי אם יש פה ינשוף,והסתכלתי למעלה אז כולן הפכו להיות עגניות(היכן שאמרתי לנועה ולירון לחפש אותי והן חשבו שאני צוחקת עליהן...עגבניה,המסעדה..).בכל מקרה אז העילו לספר לי שהיה מישהו שעשה קולות...ואז התחלתי לקחת אוויר..אבל לא מספיק..אחריי 10 דק' צעקתי גם הפעם....באסטדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד! הרפלקסים בעיניים של מור התחרפנו,ונטלי נהייתה לבנה כמו דובדבן..מה הקשר דובדבן?אלה אומרת מה בא לה!!!!! אמ..ושיחות על אסם ובמבה..ממש התחלנו לשיר את זה..והזיכרון היה מטוטש..קיצר פלור ונטלי היו צריכות ללכת..אז עשינו ירדה לכיוון אולסטר שפלור רצתה לראות,ואז הפנינג...ואז נפרדנו לשלום(פלור,את הכי ארגנטינאית שיש!..אפילו שנטלי דיברה רק ספרדית
). ואז נשארנו נועה,שלמית,לירון ואנכי
. אבא של נועה רצה שתרד למטה,איפה שהיה מופע..(הראש התפוצץ!)כאן כבר הייתי לגמריי בחוסר שליטה..שהתחלתי לנסות לחכות אותם..את מי שהופיעו..אבל אני זוכרת שראיתי רק את המעלית ולמעשה חיכיתי את לירון,בסוף מצאתי את עצמי עושה לכולן תנועות שלא הבינו..עד שהמעלית הגיע,כי הינו צריכים לעלות עם נועה למעלה למעשה..הלכנו לסיבוב בטאוור רקורדס..אין דבר מעניין..ואז אביה הגיע,אימי גם...אז נפרדנו מנועה האלופה!!!!!!!!!!(אין על השיער שלך יא שולטת!),ועשינו את דרכנו ליציאה...נפרדנו משלומית,וחזרנו הביתה מוטשות.ורציתי לגרום ללירון להכיר קצת יותר לעומק את מקפליי/באסטד....התחלנו עם מקפליי
.(תקנאי,היא ישנה אצלי
).אז השמעתי לה שירים,כמוני היא התחברה ל-SFA...וקצת למיזה דוד של באסטד...אח"כאחי שרישמית אוהב את מקפליי,ואמר לי אתמול,ממש הודה שהמועדף עליו זה דני ולא דאגי(
!!!!!!!)...חחחחחח *מור ברגע זה הולכת לחפש אולם,כי היא מגלה דברים משותפים לה ולאחי..חוחוחו* והוא החליט להישאר איתנו לראות קטעים מצחיקים..אז ראינו בהתחלה קטעים של באסטד..ואז של מקפליי...ובחיים לא צחקתי ככה..אבל זה לא מהמפגש..אז מה אני מספרת?כי זה קשור למקפליי?מי שוקראת,בכלל כאילו....באמת מי יכול להצליח לקורא את כל מה שאני כתבתי הרגע?!
לילה טוב לכולם!חג שמח!היה מפגש מאוד מוזר,ועזריאלי זה כבר לא מה שהיה פעם,לפחות הקבוצה הקטנה שהייתי איתה,חשבנו יותר לכיוון הירקון שיש ממש צמוד את התחנה גם....
. אז עד המפגש הבאה,שמרו על עצמכןןןןןןןןןןןן!
נועה!
| תמונות בהמשך...

lollipop1

New member
אני לא מאמינה שבאמת קראתי את

כל זה עכשיו! חח אוףףף... זה נשמע כאילו היה לכם ממש כייף! ארגגגגגגגג חברות טיפשות יש לי!

Hip Hop star

New member
אני לא מאמינה ששבאת קראת את

כל זה!
כמו שאמרתי לך במסנג'ר,כל הכבוד לך! עכשיו אשאל אותך מה המספר שלך....
ובפעם הבאה שתבואי יהיה יותר כיךף!

bustedit

New member
כההה גמני לא מאמינה

שקראתי את זה!
אבל אני הכי לא מאמינה.. שהיא לא הזכירה אותי אפילו פעם אחת

My Bunny

New member
היה כ"כ כייפ ../images/Emo99.gif

הספקתי לשכוח את הרוב אז תסלחו לי
נממ עליתי לרכבת בתחנה שלי היו מלא אנשים מביה"ס והייתי כה מפודחת.. הרכבת הייתה מפוצצת פשוט עד אפס מקום אז התיישבתי איפה שהנכים אמורים להיות ישבו מולי כמה בנות נחמדות ודיברנו המון [מרוב שמשעמם דיברתי עם זרים
] אח"כ נאלצנו לרדת אז הם רצו שאני אעלה איתן ביחד לעזריאלי וכע עלינו ואז הן הלכו לאישהיא חנות ורצו שאני אשאר איתן ואמרתי להן שאנלא יכולה אז הן לקחו תאייסי שלי פחח שיהיה.. אח"כ עליתי למעלה לחפש את כולם והתכוונתי לעבר בנק דיסקונט ואז לינע
קלטה אותי ורצה לעברי וחיבווקקק ענקקק
ואז ג'ני שמה לב שהגעתי
וחיבוקקקקק ענק גם
ואז אלה
וג'וני
ומיי
ושחר
וכל מי שהיה שם
וענבלירון שבאה מתישהו
אני כבר לא זוכרת! ואז ואז ג'וני רצה לנטוש אז משכנו אותו והוא כמעט נקרע
ואז דיגדגתי אותו אז הוא ברח ואז הלכנו לחפש את חיה וחברה שלה [שכחתי את השם
] נממ ואז חזרנו ואז עברנו במיקום של המעגל ואז חן וקלר הגיעו
ונממ ואז ואז השומר הדפוק העיף אותנו ואת המעגל המאגניב שלנו
והתפננו לטאוור רקורדס
ושם היה נורא נחמד למרות שכל פעם איבדתי את ג'ני\לינע
ונממ ואז חיכינו בחוץ ואז בדיוק יצא העדר מהסרט של הארי פוטר ואז מצאתי מדבקה מאגניבה והדבקתי על עצמי.. מתישהו אפילו שחר רצתה אותה ויצא לי רק חלק קטן ושחר נעלבה
ואחרי הטאוור רקורדס כבר לא ראיתי אלה יותר וכל הבנות החדשות ומממ אז נראלי הלכנו לקומה שיוצאים מעזריאלי ויצאנו והיה נחמד ואז התלבטנו אם ללכת או לנסוע באוטובוס ואח"כ החלטנו שאנחנו הולכימים לדיזי... והלכנו הלכנו הלכנו ונחשו מה קרה? כלום.. לא סתם משעמם לי מתישהו לקראת ממש הסוף הליכה ראינו את ג'וני והחבר'ה שלו.. וחיבוק לג'וני (הבוגד
) ואז הזונע לא רצתה חיבוק ועשתה לי את הפרצוף חמור שלה אויש איך היא עצבנה אותי
ואז ראיתי מישהו ממש ממש יפה
ואז כולם נעלמו לנו ונשארנו רק ג'ני לינע ואני.. אז הלכנו עם ג'וני והחבורה שלו ואז הם רצו לנטוש אותנו לחנות אחרת אז נכנסנו רק לינע ג'נע ואני לדיזי ואז ואז נכנסנו וראינו את כולם.. והלכנו ישר לעיתונים.. והם לא עיניינו אותי ממש כי בדיוק באותו זמן עבר בחור בריטי\אמריקאי שובה לבבות שלינע פיספסה והיה נחמד לנעוץ בו מבטים.. אח"כ נכנסנו לתומר וזו חנות ממש מאגניבה וכולם נעצו בנו מבטים מעצבנים אז ברחנו משם [לא לפני שהזלתי ריר על המגני זיעה
ועל הפינגווין שחבל שלא קניתי :( ואז הלכנו לאכול וענבלירון לא מצאה אוכל צמחוני והיא נשארה רעבה
ואממ בקטשופ שלי היה דבק מגע והמיצתפוזים של מקדונלדס שליייייייטטההה :) אחרי שמילאנו את קיבתנו
הלכנו לחנות דיסקים ההיא והיה שם מישהו עם שיער ארוך וזקנקן שצחק עליי שעשיתי את הווויי המפורסם שלי
והתלבטתי בין שני דיסקים ולקחתי בסוף את טרי דורס דוואן
ואז גם ראיתי הרבה דיסקים שחשקתי בהם :) ואז אחרי איזה שעה שהתרוצצנו שמה ישבנו במעגל והצטלמנו
ואז ואז ואז קלייר הציעה שנלך לאוזן השלישית והלכנו והיה ממש ממש נחמד וראיתי דיסק נסגד של אוונסנס אבל מאיפה לי פאקין 70 שקל?:( וטיילנו והכל.. ואז ג'ני לינע ואני התלבטנו אם לחזור לעזריאלי והחלטנו שאנחנו חוזרות ונפרדנו מכולם.. ובדיוק אז קלייר
הציעה שהם יחזרו איתנו ואחרי כל החיבוקים האלה בסוף הם חזרו איתנו :) ולא זכור לי משהו מהחזרה חוץ מזה שכמעט נתקעתי בעמוד חשמל.. ושנפרדנו מכמה אנשים שמה :( ושאני וחן ראינו רמזול מאגניבבבבבבבבבב עם צליל לעיוורים
וחיכינו שעה עד שהוא התחלף.. ואז חזרנו הביתה והיה תור ממש "קצר" לעזריאלי ואז לינע וג'נע קנו כרטיסימים לרכבת :] ואז ואז עלינו למקדולנס למעלה וראינו ג'וני והיה ממש ממש ממש מאגניב.. ואז אני לא זוכרת מה קרה.. [הכל נשכח
] ואז נפרדתי מכולם ומג'ני ולינע ברציף שלהן ובדיוק הייתה רכבת לאשקלון [זאת שלפני שלי..] ואמרתי למה שאני אעלה עליה היא מלאה.. אבל אחרי שהיא כבר נסעה אמרו שעקב דריסה יהיו שינוים.. והשינוים האלה הרגו אותי בחיי אחרי 10- דק' הרציף פשוט היה מפוצץ משהו היסטרי [כנ"ל לרציף 1] ומה אמרו ? כל רציף 2 צריך לעבור לרציף 1 וכזה בלאגן בחיים שלי לא ראיתי.. [1000 אנשים+ היו ברציף !!!!!!!!!!!!!!!!!!] כולי נמחצתי זה היה פשוט מפחיד אנשים כמעט נפלו על המסילות מרוב שלא היה מקום.. אנשים התבקשו לינסוע ברכבת צפונע ולרדת בת"א מרכז ומשם להחליף רכבת.. ואני פשוט שונאת את זה וגם לא היה מקום אז חיכיתי לרכבת השלישית ורק אז עליתי לרכבת שהייתה יחסית ריקה לאחרות [וכן היא הייתה מלאה אבל לפחות היה אפשר לסגור את הדלת... ואמרתי ת"א מרכז תחנה ענקית לא צריך ךהיות שם כאזה בלאגן.. והיה שם בלאגן כפול 100 ממה שהיה בעזריאלי... בסוף ישבתי על המדרגות וחזרתי הביתה שכל הנסיעה ישבתי על המדרגות והרכבת כל שניה עשתה עצירה של 10 דק' ארררררררררררררררררררררר והכל בעקבת בנאדם שרצה להתאבד ועמד על פסי הרכבת.. אפילו ביבנה היה כזה בלאגן.. בד"כ מכל רכבת יוצאים 10 אנשים גג.. אתמול יצאו מהרכבת בסביבות 70 איש!!!!!!!!!!

My Bunny

New member
ושכחתי לומר משהו..

אני אוהבת אותכןן כ"כ כ"כ כ"כ
כ"כ נהנתי אתמול.. חבל לי שפספסתי את פלור ונטי :(

למעלה