איך היה המפגש?

BaBy AnImE

New member
איך היה המפגש?

ספרו!! מעניין מי הראשונים שיחזרו הביתה...

De-Panther

New member
בבקשה לא להגיב לכאן|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אין לי חשק להתחיל למחוק עוד הודעות היום

De-Panther

New member
כיף כיף כיף כיף כיף|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לפחות בשבילי למרות שלא ממש היה מפגש זה יותר היה הרבה אנשים ממלא מלא מלא מקומות ועוד דמויות של סדרות אחרות ולא ממש יצא להיות ביחד בתור קבוצה של אינויאשה אבל נהנתי
טוב בעיקר כי כל שניה עברתי וחיבקתי כל דברה שזזה

De-Panther

New member
הם היו כוסית!!..|זבנג|

היה כיף הקטע של התחרות תחפושות הייתי שם עם חלק מ666(כלמיני חברים וותיקים שלי) וחלק מהזמן הם גם עברו מצד לצד אז גם עודדנו אותם וכאלה
זה היה מצחיק
וצילמו אותי חוטף מהטסאייגה של אינויאשה בן 8 שהיה שם

נכון כזה מתוק!!! *.*

אתם מאמינים שהוא היה האח של המארגנת? (נו זאת שהקריאה את המתמודדים) בטח כיך שיש לך אחים שאוהבים אנימה ומנגה ואז אתה יכול לבוא לקוספליי לא משנה בן כמה אתה ^^ דיברתי איתו קצת והוא אמר לי "כל הבנות רוצות להצטלם איתי! כון מתאהבות בי!" איזה חמווווד הצ'יביאשה של קוספליי 2005 ^^

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifXD קצת פרטים על צ'יביאשה

קוראים לו מייקי [כלומר מיכאל] הוא בן 8 וחצי.. מרמת השרון... [כתובת חסויה!] והוא הציע לי נישואים לפני שנתיים בערך! *מוציאה לשון לכל הפאנגירלז שלו* אה וגם ראיתי אותו בחליפת יומולדת... [כלומר בלי כלום] יותר מפעם אחת.. חח [לא עשיתי לו כלום! זה הוא שהחליט להסתובב בבית ובחוץ בלי כלום!] אני חברה של אחותו וגם אני הייתי שם... התחפשתי לטומויו מטסובאסה... :]

De-Panther

New member
אני כן!! פשוט שלא..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הייתי מחופש כל הזמן הייתי נינג'ת חולצה!! ותגידו פשוט מי זה מי כי אני סנילי ואני לא זוכר את כל השמות שלכם
אז פשוט תגידו עם איזה בגדים הגעתם לשם

אינויאשה מה אתה לא זוכר?!?!?!

וכן אני ראיתי שרשמת שאתה סנילי זו הייתה שאלה רטורית... ואהבתי את אינו הקטן
הוא היה שיבי קוואי!!!

De-Panther

New member
את אינויאשה הקטנה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

והוא היה אינויאשה הקטן
אוי היה מצחיק איתך ועם מתוקה15
(נו אני לא יכול להגיד קאגומה כי הייתה עוד קאגומה... ולשתיהן קוראים סיוון... אז נשאר רק הכינוי
)

למעלה