איך היה המפגש?

GalBatz

New member
אני לא זוכרת.;;

מצטערת על הסניליות. בע. היו כמה אדוארדים, אני לא בטוחה איזה מהם זה אתה.:\

De-Panther

New member
../images/Emo12.gifגל אני לא חושב..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שרוני שאלה את ההורים שלך אם אני אוכל לישון תדאגי שהיא תבדוק את זה כשהיא מגיעה... היא שכחה את הטלפון שלה בבית... והיה כיף לפגוש אותך אחרי מלא זמן

metuka15

New member
הו גלבץ הציירת

הניסיונות הכושלים שלי לאינויאשה בעט..אין תקווה ><

GalBatz

New member
גמכן ציירת...~_~

ההמשך של הציור ההוא שלי די הרס.XD (סשומארו עם רטייה, חולצת בטן, חצאית מוזרה ונעלי בית בצורת ארנבים.) והאינויאשה שלך היה נורא חמוד, אז די.><

17סיסי

New member
המפגש הראשון שלי!!

היה לי כיף מאוד וזה לא המפגש האחרון שלי... אני יבוא כל הזמן!!! התמונות יצאו מגניבות אבל אני יעלה אותם רק ביום רביעי..(סליחה..) התחפושות הייו יפיפיות!!! ואינויאשה הקטן היה קוואייייייייייי!! גם הייתה תחרות קשתים והיה כיף.. אני קשתית מלידה...(חחחחחחחחח) בקיצור בפעם הבאה כולם באים היה לי כיף עם כולם... ואורן מספיק להיות מירוקו....

De-Panther

New member
זה לא שהייתי ממש...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מירוקו מירוקו נוגע בתחת אני רק דרשתי חיבוקים

De-Panther

New member
בסדר גמני... אבל...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

רציתי תוספת
נוו מה... אני לא מסתפק במועט

De-Panther

New member
בטוח ראית אותי../images/Emo3.gif..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קודם כל אם היית בתחרות תחפושות אני זה שישב במעגל מול המנחה וצעק לכולם "כוסייייייייייייייית" (הייתי בין כמה ידידות) לא התחפשתי... הייתי עם גופיה ארוכה לבנה ועליה חולצה ירוקה קצרה ואיזושהי חולצה שחורה מסביב לצואר

דווקא לא ראיתי אותך...

הייתי בתחרות התחפושות, אבל די ניסיתי למצוא זווית טובה לצילום אז לא ממש הסתכלתי על הקהל

De-Panther

New member
כשתסתכל שמה על כל..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

התמונות בטח יצא לך לראות אותי חוצמזה מי שצילם תמונות שישים תמונות בינתיים ראיתי רק מקום אחד עם תמונות משם

למעלה