איך היה השבוע שלי?

איך היה השבוע שלי?../images/Emo9.gif

סליחה על האיחור בפתיחה. נסכם שאפשר להמשיך להגיב גם ביום ראשון?...

Dimaya

New member
קשה ודי איכסי

- הקטנה עברה חיסון של 6 חודשים והיא די מסכנה; - אני לא ישנתי בלילות בכלל (קמתי כל 20 דקות על השעון למשמע קריאה נחושה: "וואה-וואה!!!!!!!!!!!!!!!!"); - לבעל יש המון עבודה והוא חוזר הביתה בשעות מטורפות... ועוד לא נגמר...

גם הקטנה שלי עברה השבוע

חיסון של 6 חודשים, חטפה חום יומיים, היתה המון על הידיים ועל הציצי. חוץ מזה אני ממש מתוסכלת מזה שהילדים כל היום בבית, משועממים, אני מנסה כמה שיותר לתת להם תעסוקה, אבל כמה אפשר משעה 7:00 בבוקר שהם מתעוררים, מחכה שיחזרו כבר לביה"ס ולגן, שם יותר כיף להם. קניתי את כל ספרי הלימוד לנועה שעולה לכיתה ג' ובשבוע הבא אקנה את כל הציוד שנותר. חוץ מזה אני שונאת את הקיץ
ומחכה שיגיע החורף. העיקר שיהיה שבוע טוב לכולנו.

נונינקה

New member
כבר התכוונתי לשאול מה קרה? האם זה

קשור לכך שחמותך הגיעה? האם את מרגישה טוב? בכל אופן, השבוע שלי היה רווי חגיגות וארועים: ארוחת ערב בחיק כלל המשפחה לכבוד הגעתה של אחותי לארץ, מסיבת ברית של חברה טובה, ארוחת בוקר עם המשפחה, חתונה מהממת. איזה כיף שהגיע סוף השבוע ונחים בבית רק מה, הקטנצ'יק, בן שנה ושלושה, עושה לנו לילות קשים מאד.מתעורר, נעמד, רוקד,שר, מוחא כפיים וכל זה למשך שעתיים -שלוש בלילה.אנחנו די ממוטטים מזה כבר. עצות? שבת שלום ומזל טוב לכל היולדות והחוגגות

אני בסדר, תודה!../images/Emo39.gif

את חמודה. סתם נשאבתי לים הסידורים לפני בוא החמות ושכחתי לפתוח את השרשור. אגב, אם מישהי רוצה לספר על השבוע שלה ועוד לא פתחתי שרשור, אני אשמח מאוד אם תפתחו. זה לא השרשור "שלי". האמת, אפילו לא הרעיון שלי, נדמה לי שיש אותו (או היה?) גם בפורום הורים לתינוקות.

yaelia

New member
שבוע ארוך וחולני

הלל היה חולה בסוף השבוע שעבר ובתחילת השבוע הזה. אחרכך המטפלת שלו חלתה. אחרכך אני עברתי דיקור מי שפיר שהשאיר אותי חסרת פעילות לעוד יומיים. אוטוטו חופש לכולנו, בטוח ישתפר.

Rplus1

New member
../images/Emo24.gif

ומשפט שאני מאוד אוהבת: May the best of your past be the worst of your future

יעל י

New member
סתם שבוע...

כבר נמאס לי להגיד שהיה רע אז החלטתי על סתם... נראה לי שזה ישאר ככה עד שאגיע להחלטה עם עצמי על העבודה ואיך מתקדמים הלאה בנתיים אני חולה בבית יום שלישי היה כייף להיפגש במשחקייה

התחיל לא טוב

קמתי קרבית ביום ראשון. זה אחרי שביום חמישי לפני קניתי לי קצת פימו כי נורא בא לי להכין משהו ולמרות שהיה סופשבוע לא הצלחתי למצוא דקה לעצמי. החלטתי עד כאן. שמירת הריון+ כמעט 8 חוד' אחרי הלידה אני כולי שלה. ורוב הזמן טוב לי ואני מאושרת ןשלמה עם הבחירה להיות בבית אבל פתאום הייתי צריכה אוויר. להחליט שמותר לי אם היא למשל ישנה לעשות משהו בשבילי ולא לנצל את הזמן הזה לעוד כביסה עוד כלים וכו'. למזלי הורי גרים ידי. אמא לקחה אות לכמה שעות לתת לי להתאוור ולהתגעגע. כ"כ הייתי צריכה את הזמן לבד עם היצירה שלי, לממש את הרעיון שמסתובב לי בראש, למצוא את עצמי בתוך כל הנתינה הזו של כולי לאלמה. ההמשך היה הרבה יותר טוב, ביום שני גם התחלתי ללכת ליוגה מה שתכננתי לעשות גם מאז הלידה. עד שקמתי חולה ביום חמישי. העיקר שהיא לא נדבקה ממני (מנפלאות ההנקה). המסקנות - להתחיל למצוא זמן איכות לעצמי, רק לי, לבדי ולא משנה אם בבית או בחוץ גם לי מגיע ואסור לי לשכוח את זה. ושרון - אני עוד חושבת הרבה על מה שכתבת לי ומתגבשת לאיטי (שהוא איטי מאד), בסוף תהיה לי תשובה.

אפרת12

New member
היה נחמד

דור התחיל להיות טיפה יותר ערני (וגם התחיל עם הגזים, שזה בחלק הבסה של השבוע) מכנסים מלפני ההריון עולים עלי (לא הצמודים שבהם. אז מה
...) ביום חמישי היה האירוע לכבוד הולדתו של דור (משהו שויתרנו עליו עם הבכור) והיה נחמד, והיתה נוכחות לא רעה, ו... וואלה, נהניתי
והיום, ביום הזה ממש, אישי היקר הסכים להעיף את חלקת האינתיפאדה מהגינה שלנו (שליש גינה שמרוצף באבנים ופשוט תקוע לי כמו עצם בגרון) ולשבצר את מערכת ההשקיה. אח"כ הוא התחיל להתפתל, כי זה בעצם עשוי לעלות אי אלו הרבה שקלים. אבל אני מקוה שנעשה את זה.

היה מעולה!

ילדתי את עמית.
(האפידורל עבד רק על צד אחד אז היה כואב).
אני מצליחה להניק.
עומר מקסימה.
בעלי מדהים.
אמא שלי עוזרת מאד.
חמתי לא מציקה לי.
חסרות לי רק אי אילו שעות שינה (נראה לי שזה כבר ימי שינה...)

למעלה