איך היה השבוע שלי?

מאז

New member
שבוע של הרגשת אובדן שליטה..

מרגישה שהבכור מתרחק ממני. מבקש הכל (החל מלשחק וכלה מלקבל חום ואהבה) אצל הסבתות או מי שבא לעזור לי באותו זמן. קשה.

../images/Emo24.gifאין לי נסיון בזה... אבל אולי

זה סוג של "מרד" (אפילו בלתי מודע?) וזה יעבור לו. נשמע שובר לב.

יעל י

New member
בן כמה הבכור?

שלי בן 16 ולפעמים נדמה לי שאנחנו במקום ה...אפילו לא שני קודם ההיא וקודם ההוא וקודם המחשב וקודם ה...

ארנט

New member
|לא קל.... שומרת על אופטימיות ../images/Emo13.gif

הבכור (בן 4) היה חולה (וירוס של חום) ואני הייתי עסוקה במאמצים מתישים להפריד בינו לבין אחותו (רק בת 3 שבועות, נכון לימי המחלה). התעייפתי! וזה אחרי שהייתי בכזה היי מזה שהפעם הרבה יותר קל לי, ואני מתפקדת טוב ורגוע. אבל כמובן שהיו גם דברים טובים: *הגוזלית הייתה בת חודש אתמול. *הבכור מגיב ממש טוב לקטנה. וכמה שאני חששתי לפני... (למי שהכירו אותי מהריון ולידה או מחינוך לגיל הרך וקראו את השרשורים שפתחתי בנושא)
רק חודש אחרי הלידה- ואני כבר נכנסת לכל המכנסיים שלי, אפילו לצמודים ביותר. בכל זאת יש יתרונות להריון מלא בהקאות (8 ביום עד שבוע 26, ושוב אחת ביום בחודש תשיעי)- לא עולים הרבה במשקל...

simoneta

New member
לשם שינוי, היה שבוע נהדר

יצאנו לסופשבוע ארוך, עם המשפחה של ה-3/4 השני. אימא שלו חגגה יומולדת בחופשה זוגית (זה לפחות מה שהיא חשבה
), וכולנו הגענו להפתיע אותה. כולל ההם שבחו"ל, וההוא שבצבא. אנחנו נשארנו עוד יום, אחרי שכולם חזרו. היה מעולה לבלות ביחד, וממש במקום. עכשיו צריך שבוע התאוששות לנוח מהחופש...

למעלה