איך היה השבוע שלכן/ם??

1me too1

New member
איך היה השבוע שלכן/ם??

אז איך עבר עליכן השבוע?

עשיתן משהו מיוחד?

מה היה טוב? ועל מה הייתן רוצות לקטר?

קראתן איזה ספר מענין או אולי צפיתן בסרט? אולי נתקלתן בפוסט מיוחד?

יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?

שיהיה סוף שבוע נעים

שבוע ראשון לחופשת קיץ

סה"כ היה שבוע מעולה!! שבוע ראשון לחופשת קיץ, עבר מעולה!!

הבנות התחילו חוג ציור, פעמיים בשבוע. הקטנה הפתיעה את כולם ביכולות הציור שלה, הציור כמובן מהמם, אבל צורת העבודה שלה היא מה שתפסה את העין של המורה שלה

אני רוצה לקטר על הגינה הקידמית שלי!! שתלתי שיחים פרחונים ויפים, והרוב נבלו!! אני לא מצליחה להבין למה חלק נבלו וחלק לא, כי כולם מקבלים את אותה כמות שמש/צל ומים, ועדיין, הגינה שלי יבשה ומוכערת, ומתוך 12 שיחים שרדו 4!!
וגם, האלרגיות שלי התשדרגו לבעיות בעור ודרכי הנשימה, ויש לי כלכך הרבה משאפים/משחות/תרופות, ועדיין יש לי קוצר נשימה....

באחת מקבוצות הפייסבוק שלי, העלו כתבה מעיתון הארץ בשם "אם ילדים זה שמחה למה ההורים סובלים". טוב, אז הכותרת מטופשת מאוד, כי ילדים זה לא שמחה, והורים לא סובלים. ילדים זה העבודה הכי מתגמלת בעולם, ובו זמנית הכי קשה ומתסכלת שיש. הכתבה מאוד מעניינת, ומובססת על ספר להורים. הורדתי אותו כמובן לקינדל, וקראתי את ההקדמה. בנתיים, הזדהתי רבות עם דברים מסויימים בכתבה, ועם דברים מסויימים בהקדמה.
http://www.haaretz.co.il/magazine/.premium-1.2335016

בסופ"ש נתחבא במזגן ובבריכות של החברים. הטמפ' יעברו את ה40, כבר קראתי בכמה מקומות שיתכן שאפילו יהיו 45 מעלות......

Mottek

New member
אולי תעלי תמונה שהקטנה ציירה כדי שגם אנחנו

נוכל להנות?
לגבי הפרחים, האם זיבלת את האדמה? אנחנו בדקנו את האדמה שלנו וראינו שכל הערכים התזונתיים שלו נמצאים בקרקע (תרתי משמע). משמע, אנחנו צריכים לזבל ולהוסיף כל מיני דברים לאדמה (אשלגן וכדומה) כדי שתוכל לתמוך בגדילה בריאה של הדשא ושאר ירקות. זה עלה $5 בהום דיפו.
כבר 40 מעלות אצלכם? היום אנחנו בקושי מגרדים את 27 מעלות. היה לנו אביב ממש קר עד עכשיו. תהנו במזגן. אצלי הילדים כבר מתחננים לבריכה.

noaronen1

New member
השבוע שהיה

אז איך עבר עליכן השבוע?
היה שבוע נחמד מאוד עם הרבה פגישות עם אנשים שתמיד מובילות להמון רעיונות נהדרים וגם אולי פרוייקט חדש משותף.

עשיתן משהו מיוחד?
היום חברה שלי הזמינה אותי להצטרף לשיעור אירובי שנקרא Jazzercise
הרעיון הוא שעובדים על הגוף על ידי ריקוד. זה היה ממש נחמד, והאמת שהמון זמן אני רוצה פשוט לרקוד. אני חושבת לעזוב את חדר הכושר הפלצני שלי, אבל עוד לא החלטתי אם אני מוכנה לוותר על הקיקבוקסינג. אז אני מתלבטת...
בכל אופן כיף להתחיל את הסופש עם ריקודים

על מה הייתן רוצות לקטר?
על הפרצופים שהאמצעית עשתה לי היום כשהורדתי אותה רבע שעה יותר מוקדם כדי לנסות את השיעור אירובי הזה. לפעמים זה מעצבן אותי שהם לא רואים אותי ממטר. זהו!

קראתן איזה ספר מענין או אולי צפיתן בסרט? אולי נתקלתן בפוסט מיוחד?
אנחנו רואים עכשיו את orphanblack ברציפות. סידרה חביבה וקצת שונה מכל מה הסדרות שוטרים, מכבי אש ושות'

יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?
אולי מחר נלך ליריד של ממציאים, מקווה שיהיה מוצלח.

שיהיה סוף שבוע נעים - בהחלט!!! וחופשת קיץ נפלאה לכל מי שהתחיל אצלו החופש הגדול.
תודה על הפינה

noaronen1

New member
עדכון מהשטח- חוויה מתקנת הסופ"ש

כל כך נמאס לי מהתלונות שפשוט הפסקתי לרצות לעשות דברים משפחתיים.
השבוע ראיתי שיש יריד של כל מיני המצאות. החלטתי להציע לחברי המשפחה וכולם נענו ללכת.
היה ממש נחמד. פעם ראשונה שעשינו באזור שאנחנו גרים משהו והיה מלא חיים ועניין. היו המון פעילויות כייפיות לילדים ששילבו מדע והמצאות ויצירה. הם ממש נהנו. אחר כך הלכנו למסעדה וגם שם היה נעים בלי צעקות ותלונות. רגוע ושלו.
משם לקחתי את הקטן והאמצעית לבריכה והם היו שם עד 7:30 בערב.
כלקחתי את הקטן להתקלח הוא אמר לי. אמא! אני כל כך אוהב אותך. הבחירות שעשית היום היו ממש טובות. נהניתי ביריד ונהניתי בבריכה. היה לי ממש כיף!
איזה כיף... לפעמים צריך חוויות מתקנות.

me too

New member
איזה מתוק!

כיף לקבל כזה פידבק

rona73

New member
יפה מאוד שהקטן אמר לך את זה

כיף לקבל משוב כזה מהילדים .

שיהיה לך שבוע מקסים!

שבוע לא רע

התקדמנו קצת עם עניין הרילוקיישן-מקווים לחתום בשבוע הקרוב.
יומיים של חופשת שבועות שבהם בעיקר אפיתי, בישלתי וכו' אבל היה גם הרבה זמן איכות עם הבעל.

תוכניות לסופ"ש- להמשיך להתעסק עם מתנת סוף שנה, להיפגש עם חברה לכוס קפה.
אתמול יצאנו לפאב האירי-היה ממש נחמד ואפילו מצאתי בירה שאני אוהבת- beck

Mottek

New member
שבוע הרבה יותר רגוע

חזרנו לשגרה. הגדול עדיין מחכה למשקפיים החדשים, אבל הוא כבר מרגיש הרבה יותר טוב.
קיבלנו תמונות סוף שנה מהגן של האמצעי. צילמו אותם עם גלימה לבנה, כובע ודיפולמה ביד. יצא מה זה חמוד.
הסוף שבוע הזה יהיה עמוס. חגגנו לגדול יום הולדת 12. נתנו לו ערכת לגו ענקית וגם כמה ספרים של מיינקרפט. מי שלא ראה את התגובה שלו לא ראה שמחה מימיו! חיוך מפה לאוזן קטן מידי בשביל לתאר את זה. העיניים שלו כמעט יצאו מהחורים, הוא לא הצליח לסגור את הפה. צחוקים מפה ועד להודעה חדשה. בחיי שהוא כמעט בכה משמחה!
ביום ראשון אנחנו עושים על האש עם כמה חברים לכבוד יום ההולדת של הגדול. אז אם אפתח את הפינה באיחור, תדעו למה.
בנוסף לאמצעי שני ימי הולדת שהוא הוזמן אליהם, גם בשבת וגם בראשון. אני כבר רואה את עצמי עם לשון בחוץ!

noaronen1

New member
ברור! אבל למדתי להתבדח על זה

למדתי שאני מתבדחת על זה, כולם מתחילים לצחוק ושוכחים מהכעס.
אצלנו זה עובד (עד שאני נעלבת כמובן...)

rona73

New member
גם לנו היה שבוע ראשון לחופש

זה לא ממש חופש בשבילי.אני אחראית ללכת איתם לכול מקום.
פעמיים בשבוע שחייה,שאר הימים החוג בבי"ס ואחכ נשארים איתי עד שאסיים.
אני חוזרת עייפה.

גם אצלכן אתם תמיד אשמים?
לפי התחזית של היום לא היה צפוי גשם אז בתוכניות לצאת לפארק עם האופנים אחרי שעה התחיל גשם שלאט לאט# התחזק ובכמה דקות כולנו ספוגים במים.
א` נפל עם האופניים 100 מטר מהבית ומאשים אותי!
למה אמרת לי שלא ירד גשם? כשיורד!.....הנפילה היתה כתוצאה מהחלקה.
כמעט כל יום יורד גשם אבל נעים24מעלות.

Mottek

New member
אוי האשמה של מישהו אחר! כל-כך מוכר!

נשמע בדיוק כמו אצלך. אמא את גרמת לי ל_______ (השלם את החסר).
זה כל-כך נמאס לי עד שהתחלתי להגיד לגדול שאני לא גרמתי שום דבר ושהוא כבר ילד גדול וצריך לקחת אחריות על המעשים (והתוצאות) שלו.
הדבר היחיד שאני כן מוכנה לקבל זה שאני גרמתי זה שהוא ייולד. כל השאר - עליו

rona73

New member

אני כעיקרון צוחקת .
מאשימים אותי דבר ראשון אח"כ מגיעים למסקנות שלא היתי אשמה בסוף.

גם אצלנו מאשמים. ממש לא ברור לי למה,

כי אני ממש לא מחפשת אשמים.

אני תמיד אומרת לבוני, לא צריך לחפש אשמים, צריך ללמוד מזה ולהמשיך. עד עכשיו זה לא הופנם, אני מקוה שאת הפירות אני יקצור בעתיד

רזאי

New member
בשביל הבכור שלי אני תמיד אשמה.

אנחנו לא גרים באותה יבשת, אבל אם הוא מאבד משהו הוא ימצא דרך להאשים אותי.

למעלה