איך היה השבוע שלכן/ם??

ענק!!!

forglemmigej

New member
השבוע שחלף

היום מחר ומחרתיים חוגגים את הגרסה הנוצרית של שבועות קוראים לזה פה Pinse ,ממה שקצת קראתי בויקי זה כשרוח הקודש ירדה על שליחיו של ישו חמישים ימים אחרי פסחא וגם נוצרה בו הברית החדשה לאחר שהיהודים לא רצו לקבל את ישו ,רק לא כל כך הבנתי עם מי נכרתה הברית עם אלוהים או עם ישו
האמת היא כשמסתכלים על מנהגים דתיים כל דת מוזרה והזוייה איך הדברים נוצרו ,אז כל מי שחושב שהנצרות משונה כי ירדה רוח הקודש מהשמיים על השליחים ,זה שעמדו שש מאות אלף איש על הר סיני ואלוהים דיבר אליהם באותו מעמד כשכרת ברית עימם משונה לא פחות. אבל לא לשם כך התכנסנו הרי.
המזג אויר נפלא בימים האחרונים ,עד יום שישי היה ממש חמסין כבד פה 22 מעלות כמעט כל יום אלא שביום שישי נשבר השרב הכבד וירד גשם במשך שעה שלמה ומאז און ואוף אבל היום בערב היה שוב יפה והשמש זרחה עד שעה 22.
היות שכולם בדרכים בגלל החג הארוך לא נראה לי שאצא לחפש בילויים בדרכים שיהיו פקוקות כי כולם נוסעים לבתי הקיץ שלהם.

אני רוצה להמליץ על סדרה שראיתי שני פרקים ממנה בשם כביש 90, הסדרה היא על הכביש שעד היום לא ידעתי שיש לו שם בכלל ושהוא הארוך ביותר בארץ הוא מתחיל משער פטמה שבמטולה עד מעבר טאבה שבדרום אורכו 478 קילומטר , הכבישים הממוספרים היחידים שמוכרים לי הם כביש 1 וכביש 6 , אבל הכביש הזה הוא לא סתם מספר הוא אמירה מאד כואבת על האנשים שחיים בשוליו.. את הסרט עשו מודי בר און וענת זלצר ומודי נוסע ממקום למקום שממוקם ליד הכביש ומשוחח עם אנשים שקיימים שם אבל כמו שאומרים אף אחד לא סופר אותם.הוא עובר במטולה, קריית שמונה , קבוץ גשר , מושבים בית יוסף/ירדנה, כמה סוגי התישבות בבקעה ששמה באמת חיים אנשים שנשכחו לגמרי, ברוב המקומות רואים בריכות שחיה ריקות כי אף אחד לא בא לשחות, אולמות תרבות שאפילו עשבים התיאשו מלגדול בהם, הכל נראה כמו רוחות רפאים ולכל המרואינים שהם אנשים סימפטיים יש חיוך עצוב כל כך, אני לא יודעת למה הם הגיעו למצב הזה שהכל מתפורר שם ,לא תמיד זו אשמת המדינה יכול להיות שהם ציפו שמישהו יעשה בשבילם הכל במקום שהם יקחו יוזמה בעצמם , זה מזכיר קצת את סרטי הדוקו של לואי ת'רו כשהוא משוטט בכל מיני מקומות מוזרים עם אנשים אקצנטרים באמריקה ויענו מראה התענינות וסימפטיה בצורת חייהם , מה שאומרים מסמך אנושי מרגש, אבל במקרה של כביש 90 אלו מקומות מוכרים לכולם וגם ההסטוריה של המקומות אז זה יותר נוגע, זה גם הזכיר לי שפה יש מה שקוראים דנמרק שבשוליים (Udkantsdanmark), מקומות סמויים מהעין לאורך החוף המערבי הקסום של הים הצפוני , גם שם יש הרבה בתים נטושים ואנשים קשישים שכשהאחרון ימות יהרסו את הבתים ויהפכו הכל לשדות חקלאים.
כביש 90
אבל אסיים בנימ אופטימית העונה הזו של השנה הכל פורח בצורה מוטרפת אז אלו פרחים מהשדה לידי.

me too

New member
מסכמת שבוע וסוף שבוע

איך עבר השבוע - היה שבוע קצר בעבודה, בגלל שבועות, עבדתי יומיים. בשלישי חברה מהעבודה הזמינה אותנו והיה מאוד נחמד. בשאר השבוע בעיקר נחתי, עשיתי הליכה, ארוחת צהרים עם חברה, ניקיתי את ה ugg.

היה שבוע בעיקר טוב, הילדון הוגרל וקבל כרטיס מתנה ממנהל בית הספר - אני גאה בו עד השמים
. נחתי הרבה

הלא טוב - אני בלחץ מהחגיגה שיש לי בסוף שנה , חלק מהילדים עדיין לא יודעים את התפקידים, לא יודעים מתי הם צריכים לדבר, אני חושבת על זה וקבלת קוצר נשימה

חויות מסוף השבוע - בשבת הוזמנו לחברים ל bbq ספונטני, היה מעולה משם הלכנו איתם לפארק עשיתי הליכה עם חברה והבעלים נשארו עם הילדים. והיום בבוקר splash pad, ואחהצ בריכה. היה כיף! מאחלת לנו שכל סופי השבוע יהיו נעימים כאלו

מאחלת לכן/ם שבוע נעים

היה לנו סופ"ש כייפי,

בשבת היה יום כייף לילדים בביה"ס וגם מזג האויר היה מצויין והיה כייף.
אתמול היה מזג אויר נפלא (דרגה אחת מעל מצויין) ובאו אלינו חברים והיה כייף.
היום מזג האויר מדהים (דרגה מעל נפלא) ואני יוצאת על האופניים לכמה שעות, יהיה כייף

ראיתי פוסט מקסים שחשבתי לשים כאן. לדעתי הפוסט הזה צמח מכאן

noaronen1

New member
הפוסט הזה בהחלט צמח בהשראת הפורום

הנה הלינק הנכון,
תודה נירית.

למעלה