חגית היקרה שלנו ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif
בהודעה שכתבתי לחבר'ה לפרגן לפינה הוספתי שאני מקווה שאת " סתם " עסוקה ושהכל בסדר אצלך...אפילו חמסות הוספתי עכשיו מסתבר שלחשש שלי היתה סיבה
קראתי עכשיו בכאב ובצער את הודעתך
מה אגיד לך חברה?! החיים צופנים בתוכם כל מיני " הפתעות " לא צפויות או מתוכננות, כאלה שאורבות לנו בפינה, שמגיעות לפעמים כאילו " דווקא " כשנדמה לך שהכל מסתדר, טוב, מצליח או כשאתה עומד בפיתחה של התחלה חדשה העולם בנוי כך, עצב לצד צחוק, הצלחה לצד כישלון,טוב אבל גם אכזריות, התחלה מול סיום וכן אני יודע במצבים כאלה - מילים גם אם מחממות, לא מנחמות אני מבין למה את קוראת לזה " נחאס "...כבר כשראיתי את הכותרת הבנתי שמשהו לא טוב קרה ואמרתי לעצמי: לא, לא עוד פעם מיד נזכרתי שבאמת ממש לא מזמן שיתפת אותנו במותה של חמותך אח"כ היתה גם הכלבה האהובה ועכשיו זה... חשוב ורצויי להרגיש את הכאב ,העצב ולתת לזה את הזמן הדרוש לכך חשוב עוד יותר לא ליפול ולא לתת לכל המקרים העצובים האלה שנחתו בזמן קצר כ"כ -כותרות של נאחס או חוסר מזל דבר שרק גורם לנו לשקוע ולהפוך לכר החבטות של העולם ( את יודעת, בגדר נבואות שמגשימות את עצמן ) לי באופן אישי המקרים האלה גורמים להסתכל על שאר הדברים בפרופורצייה המתאימה הרי המצבים שאתם חווים מעמידים את אובדן העבודה \ " המתחרה החדשה " וחיפוש הדרך שלך שמהם נבהלת, דאגת וחששת כ"כ כעניין פעוט ושולי
גם בכאב יש הרבה למידה, בעיניי זו אפילו סוג של שיעור אחרון או מורשת, מעיין מתנה מהנפש שהלכה לעולמה. צימררה אותי הרגישות שלך במחשבה על בעלך כיתום מה שמעיד על אהבתך הגדולה אליו ועל חשיבותו בעינייך וגורם לי להיות משוכנע שתדעי לתת לו את ההבנה, התמיכה, הכתף, ההקשבה והאהבה הדרושה לעבור תקופה כזו - מזלו שבורך באישה כמוך! לכל משפחתכם אני שולח את השתתפותי הכנה בכאבכם, שלא תדעו עוד צער ומצרף איחול: שתהא זו המכה האחרונה בשרשרת אמן ואמן
אני נדהם שבתוך הבלאגן חשבת על מחליפה לפינה למרות שאני מקווה שאת מבינה שבמצב כזה לא היה קורה שום דבר אם לא היתה פינה אבל באמת כל הכבוד לך...אולי זה גם מתחבר למה שכתבתי בהתחלה על בשורה קשה לצד התנהלות החיים
אני ואנחנו מחבקים, אוהבים, נמצאים פה בשבילך לכל מה שתזדקקי ומייחלים לרק הודעות משמחות מעכשיו.