איך היה השבוע !!!!

Mg14

New member
הובלי וובלי

שיר השבוע של דה יוזד: on my own שיר השבוע לא של דה יוזד: mcr-wttbp muse - bliss להקת / אלבום השבוע: muse ויותר הולאבלו מאשר השארD::: קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ---/ 2 דיסקים חדשים/ מסיבת יום הולדת לחברה ציטוט השבוע: --- מתנגן בראש / פלייליסט: הגיזום עצים פה תמונת השבוע:נו תגובה מהירה

האאאא ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Light With A Sharpened Edge מתה על השיר הזה!!! במיוחד על ההתחלה שיר השבוע לא של דה יוזד: Taking Back Sunday - There's No "I" in Team Thursday – War all the Time A Perfect Circle – The Hollow SNOW PATROL -You Could Be Happy להקת / אלבום השבוע: אממ דה יוזד וסנואו פטרול קליפ השבוע: The Used - Paralyzed ,Dans alphabet song תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סימפסון בנות מקלאוד חחחחח אני פאקינג רואה את זה KILLL ME משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:אממממ היה דווקא סבבה ודיברתי עם איזה מיליון אנשים שלא ראיתי שנים זב היה ממש שווה!!! ציטוט השבוע:like signing the abs with my friends the fun never ends מתנגן בראש / פלייליסט:Boys Like Girls -Me, You And My Medication ובדיוק התחלף ל- Hoobastank -Let It Out תמונת השבוע:אקראית

O L g i T

New member
מקווה שהפעם לא ימחק

שיר השבוע של דה יוזד: X שיר השבוע לא של דה יוזד: The Human Abstract - Vela, Together We Await The Storm
להקת / אלבום השבוע: האלבום החדש של בלאק דאליה, Nocturnal
קליפ השבוע: X תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הבורר חח משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: עיצבן- איזה שבוע לא יצאתי מהבית שימח- יום שישי היה טוב.. אירוע השבוע- פחח ביקור אצל סבתא? ציטוט השבוע: X מתנגן בראש / פלייליסט: Arsonists Get All The Girls - City Of Angels Cakewalk

GD ROCKS

New member
D:

שיר השבוע של דה יוזד: Box שיר השבוע לא של דה יוזד: Alexisonfire-Sharks And Danger-גאונים. Arctic Monkeys - A Certain Romance Arctic Monkeys - Cigarette Smoke Arctic Monkeys - Dancing Shoes Arctic Monkeys - Still Take You Home להקת / אלבום השבוע: Arctic Monkeys-Whatever People Say I Am Thats What Im Not קליפ השבוע: Bayside-Duality תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: דיסטרביה וגיבורים משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ממ סתם כל מיני יציאות ציטוט השבוע: - מתנגן בראש / פלייליסט: Air Traffic-Shooting Star תמונת השבוע: אין לי כוח אני בתגובה מהירה

למרות שכבר יום שני

שיר השבוע של דה יוזד: Liar Liar שיר השבוע לא של דה יוזד: אממ.. Smells like teen spirit אבל של הmelvins להקת / אלבום השבוע: נעארף. קליפ השבוע: הזה של בריטני מהזה של MTV! ראיתי אתזה עכשיו! זה ממש מצחיק... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מלחמת הכוכבים.. חח.. (עזבו, חבר שלי החליט שאני לא מכירה סרטים וצריך לחנך אותי.) משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: מעצבן-היום היה מבחן במתמטיקה. משמח-אמא מרשה לי בינתיים להזמין את כל הדברים שרציתי, מהאינטרנט.. במקום שהיא תתעקש על לקנות לי אותם
ציטוט השבוע: אוף, זה מעצבן אותי." "מה?" "הראש שלי." מתנגן בראש / פלייליסט: Smells like teen spirit תמונת השבוע:

למעלה