איך היה לכולם שבת וסוף השבוע???

chagiti

New member
איך היה לכולם שבת וסוף השבוע???

איזה באסה...חוזרים ללימודים מחר.. מקווה שיהיה אחלה שבוע לכולם אוהבת חגית..

-בעזרתך אבא-

הלכתי עם הורים ואחותי ל H&O והספקתי לראות שם את כ-ל מי שרק רציתי לשכוח. וכמובן שלהסתובב עם אבא שלי, זו בכלל פאדיחה, אי אפשר לדעת מה הוא הולך להגיד. כמו מה שהוא אמא היום. בעעעעעעעעעעעעעעעעעע

noooga

New member
חח אולי תהיי קצת יותר ספציפית?

מה ראית ב-H&O? ומה אבא שלך אמר?

-בעזרתך אבא-

זה לא מה, אלא מי... אח של חברה של אמא שלי. היינו איתם בטבריה בקיץ שעבר (או לפני שנתיים. לא זוכרת.) ואבא שלי כל פעם מדבר איתי על שידוך!! שונאת את זהההההההההה

לך?!?!?!

את בת 13!!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מזה את בקושי מכירה אותו לא?! חח כבר שידוך??

-בעזרתך אבא-

קודם כל, אני מכירה אותו קצת יותר מ"בקושי"... דבר שני, זה כבר דבר שיגרתי אצלי. אבא שלי מדבר איתי על זה כל יום.

חחחחחחחחחחח למה?? ../images/Emo6.gif

לא עדיף לחכות עוד איזה 10-12 שנה?! חחח ודבר שני-אז מה אם את מכירה אותו יותר מבקושי?? זה כבר אומר שאת רוצה להיות חברה שלו?? בטוח יש פה משהו שלא הבנתי
למה אבא שלך רוצה שתהיי חברה שלו??

-בעזרתך אבא-

10-12 שנה???? היית מתה!! אני לא הולכת להתחתן בגיל 40!!! וחוץ מזה, שזה ממש לא בקטע של להיות חברה שלו!!! חס וחלילה!! מה לי ולו?? אבא שלי אומר לי את זה כמעט על כל אחד (הוא, בן דוד שני שלי, שכן, הבן של חבר שלו ועוד כמה...), בגלל שהוא יודע שאני שונאת שמדברים איתי על זה...

chagiti

New member
זה מה שאני אומרת להם-ועכשיו הם רק-

בנות 15-16 מי רוצה להתחיל כבר חיים חדשים ולחפש חתן..? אני רוצה להתחתן בגיל 23-24 לא לפני זה...

chagiti

New member
היי ממצב?שנים כבר לא דיברתי איתך-

אני רוצה להיתחתן בגיל 22-23 אבל את כמו בנות בכיתה שלי שרוצות להיתחתן בגיל 17-18 למה את כבר לא עולה על המסנג'ר?

למעלה