איך היה לכולם שבת וסוף השבוע???

אה יעני בצחוק?? חח איזה מפגרת

אני
ידעתי שאני לא מבינה משהו
ותספרי.....עוד 10-12 שנים זה יוצא גיל 23-25.......מה רע בזה?? מלא אנשים מתחתנים בגיל יותר מאוחר!! את גם לא הולכת להתחתן בגיל 18 נכון?!

-בעזרתך אבא-

לא 18 אבל גם לא 25!!![ (טוב, מי אני שאני אקבע מתי להתחתן?!?! נראה מה יהיה איתי מחר, אח"כ נדבר על חתונה... חחח... אבל מה שכן, אני לא יכולה שזה יהיה בגיל 25, עד אז שרון כבר לא ישאיר לי התנחלויות לגור בהם
)

-בעזרתך אבא-

טוב, צודקת. עד אז ירושלים תהיה גם הצפון, גם המרכז וגם הדרום. אז אני אגור במרכז ירושלים. או שבמחשבה שנייה, עד אז רק אילת תשאר לנו, כי כולכם תהיו נגד
25 אני כבר זקנה לחתונה... סתם,זה לא משנה לי עכשיו. מי?! הקב"ה!

גם אילת זה טוב../images/Emo8.gif

גם אילת,גם ירושלים,ישראל גדולה
(טוב, מספיק גדולה
) ואם לא בא לך את תמיד יכולה לבוא לגור בתמרת
אגב למה ישר להתחתן?? למה זה טוב?? החיים יפים
יש זמן.....

סורי, ממה שאני יודעת

תמרת זה לא התנחלות
התנחלות זה נגד החוק!! את בכוונה מחפשת לעבור על החוק?? פושעת קטנה
נ.ב.שמישהו יסביר לי מה רע בלהתחן בגיל 24-25?!

-בעזרתך אבא-

עד שאני אתחתן זה כבר יהיה התנחלות. בשבילך-להתנחל זה עבירה על החוק. בשבילי-להתנחל זה מצווה!! מצוות ישוב הארץ!!! ואת יודעת מה, כבר לא אכפת לי לעבור על החוק. אם פעם לא הייתי הולכת לחסימת כבישים-היום כבר לא אכפת לי ללכת... שום דבר לא רע. אבל למה לחכות? נכון שגיל 18 זה צעיר מידי, את לא מבינה כלום מהחיים. אבל 25 את כבר זקנה מידי. אמא שלי תמיד אומרת שהיא הרוויחה מזה שהיא התחתנה צעירה (גיל 20), עכשיו יש לה זמן לעשות מה שהיא רוצה...

למה כן??

אם תתחתן בחיים לא תהיה שוב רווק!! למה ישר להתחתן?! למה זה טוב?! חוץ מזה 20 זה גיל צבא
מי משוגע שהוא יתחתן ישר אחרי צבא?! (ולבנים זה בכלל עד 21....)

noooga

New member
שידוך? עדיין עושים את זה בימינו?

חחח לא ידעתי.. חשבתי רק אצל הדוסים..

-בעזרתך אבא-

שידוך תמיד היה ותמיד יהיה של החרדים. אבל מה לעשות שהם "חבדניקים"?!?!?! (עלק חבדניק, פושטק כמו לא יודעת מה...)

MK respect

New member
=]

היה חראא... נמאס לי מהחיים האלההה!!! הם כאלה קקי...!! באלי למותתתת!!!! ואני רצינית..!!נמאס לי החיים האלה כאלה חרא שזה יכול לשגע אותייי!!!!

מירוושש

מה קרה לך? אני לא מכירה אותך ככה!! מירוש שלי!! תהיי בסדר!! זוכרת? "אל תגיד לקב"ה כמה גדולות הצרות., תגיד לצרות כמה גדול הקב"ה!" אוהבתותך נווווווווווווווווררררררררא!!!!!!!!!! ובהצלחה בתסים וכל זה..

MK respect

New member
=]

יעריתייי!!! עזבי אותך נמאס לי מהחיים נשבר לייי!!!!! באלי למותתת!!! די ממש נמאס... ואפילו כבר הפסקנו לדבר ובדיוק בשבץת אמרתי להדס כמה מלא זמן לא דיברתי איתך...אני ממש ממש מתגעגעתת!! נמאס לי מהחיים!! החיים פה חרא ברמותת!!! ממש מסריח פה וקקי ורע לי ואני רוצה לטאטעעע...!!!! ועכשיו עשיתי בעיות בבצפר (כרגיל..) ולא מוציאים אותי לשבת אולפנא שתהיה בעז"ה השבת...זוכרת שנה שעברה??שאמרו לי שלא מוציאים אותי כי המנהל אמר לי משו והתעצבנתי והוא זה שפגע בי וביקשו ממני לבקש ממנו סליחה ולא הסכמתי??ואחרי ה כל המורים התחנפו אליי והתחננו אליי לצאת וזה...ובסוף לא ביקשתי מהמנהל סליחה והוא ביקש ממני ויצאתי...אנלא רוצה לעשות עוד פעם כאלה משחקי כבוד, אני לא מתכוונ לצאת לשבת הזאת וא אכפת לי כלוםםם!!! לפחות אנלא יצא ואני יראה את קושקוש שלי...חח... אבל זה סתם מעצבן שנטפלו אליי ועלאק היום מילכה דיברה איתי והתחילה להגיד לי שכדאי לי לצאת וזה...והייתי עם החולצה של BLIND והוא עושה מקדימה אצבע אמצעית אז המורה התסכלה על זה כל הזמן..חח... יאללה ביי בנתיים ונדבר כבר... חולה עלייךך..!! וסורי שחפרתי ושאני חופרת כל הזמן אני פשוט מוציאה הכלל!!! =) =) יאללה בי ודברי איתיי!!!!ואת לא שלחת לי מייל מלא זמן וא ני שלחתי לך פווולים ואת לא מחזירה לי... (אהמ אהמ גם שיקה...חחח..) יאללה ביי חולה עלייךךך!!! -MF-

מירושששששיי!!

אז קודם כל: שבתות אולפנה זה בד"כ חרא! בטח לא תפיסי יותר מידי, חוצמזה זה בלעדיי, אז במילא :p אני סולחת לך על החפירה =) אני מתה לצלצל אלייכם לתסים, אבל הדס אמרה לי שאסור!! אוף... בינתיים פה אני שורדת, עשיתי שופינג גדול וזה, אני אשלח לך מייל.. אוהבתוןך נווווווווווווווווווררררררררררראא!!!!!!!!!! ומתגעגעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MK respect

New member
=]

טוב אז ככה... נתחיל מזה שממש לא מזיז לי מהשבת אולפנא הזאת אני לא רוצה גם לצאת ובסוף יכולהיות ששני לא תצא לשבת הזאת ואם היא לא תצא אז היא תבוא אליי לשבת... נמשיך עם זה שזה לא נכון מה שהדס אמרה?..טוב על זה אני כתבתי לך במייל אבל את יכולה להתקשר אליי לפלא'...אין בעיה!! את תראי את זה באימייל ששלחתי לך.. יאללה ביי ונמשיך לדבר במייל... אוהבתותך ומתגעגעת המונמוןן!! -מירי-

למעלה