איך היה?

gaia20

New member
איך היה?../images/Emo8.gif

הי כיף, היה נחמד, לדעתי היה ממש מרגש לראות את בנות הפורום... מקווה שנהנתן כמוני

שניתכ

New member
ריטוש ... בהחלט הוכתרת אתמול כאמא

של כולנו, אמא אוהבת שמקרינה המון חום, מצחיקה ומלאת שימחת חיים. וכמו כל האמהות- מתעניינת, דואגת וממליצה. אני מאוד שמחה שאת איתנו, כולי תקווה שלבתך ימצאו את הפתרון(והלוואי שהיא לא חולת לופוס) , מה שבטוח אנחנו הרווחנו. על כן הינה ה-
. אוהבת

ritosh

New member
תודה../images/Emo9.gif

ואתן, כולכן, הייתן מקסימות. ורק בריאות לכולם!
ריטה

ל3

New member
חוויות, חוויות, חוויות

טוב, הגעתי עכשו הביתה והייתי חייבת להיכנס לפורום כדי להגיד שהיה מאוד כיף ונחמד לפגוש את מי שבא. תודה לכל הבאות על ההענות להצעה, תודה לכל המגיעות מקרוב ומרחוק. אני חושבת שבהחלט אפשר להפוך מפגשים אלו למסרות , בתקווה להגדיל את מספר המשתתפים אני נהנתי

שניתכ

New member
שירי היקרה! את היחידה מכולם שלא

הצלחתי לפתח איתה שיחת נפש )ישבנו רחוק( אנחנו צריכות לפצות את עצמנו על זה ולכן מותק שלי את לא משוחררת, במפגש הבא את יושבת צמוד ככל האפשר )וזו לא הצעה מגונה - לכל קופצי התביעות למינהם(. שולחת
שרית

champ

New member
נו...איך היה? מי היה??

ספרו...ואל תחסכו במילים... מצטער שלא יכולתי להגיע ואני מקווה שאוכל לבוא למפגש הבא..

פנפוני

New member
היה כייף../images/Emo13.gif

הרגע נכנסתי הבייתה( נסיעה חזרה לבאר שבע) , היה לי כייף... מקווה שיהיו עוד מפגשים כאלה..... לילה טוב. דניאלה

champ

New member
היי!

את באר שבעית? חבל שלא אמרת...
לא נורא, בפעם הבאה.....

פנפוני

New member
אתה אבי../images/Emo13.gif?

אתה הבאר שבעי?? אמרו לי שיש מישהו מבאר- שבע יום לפני הנסיעה שאלתי אם יש מישהו מהדרום, ואמרו לי אבי, אבל לא ידעתי מה השם שלך בפורום. אז נעים מאוד אני דניאלה. שיהיה יום טוב לכולן וכולם.

champ

New member
אכן כן ../images/Emo127.gif

אני אבי, נעים מאוד גם לי
מקווה שנוכל להיפגש במפגש הבא...

שניתכ

New member
חברים היה מפגש שופע רגשות../images/Emo127.gif

בוקר טוב ושטוף
לכולם. תשמעו היה יותר טוב ממה שציפיתי אפילו מעל ומעבר, הייתה התחברות ריגשית שהיא מאוד מאוד שונה מהתכתבות. הרגשתי שהתחברתי לאנשים, שהבינו, חלקו והיזדהו איתי. הייתה פשוט תיקשורת מדהימה, אנשים הרגישו לא טוב ובכל זאת התאמצו והגיעו מרחוק. ישר כח לכולם על המאמץ והרצון, מי יתן ויירבו מפגשים אלו וכמו שאמרתי כולם מוזמנים אליי מתיי שרק תירצו, יש לי גינה ואפשר לממש את חלומכם לעל-האש - בכיף. שולחת
שרית

שניתכ

New member
דניאלוש אני שמחה שיצאת קצת מהארון

מותק תתחילי לעשות חזרות וק"מ עם יניב, כדיי שתלמדי להגיע לת"א וירושלים כי ניפגש עוד הרבה. פונפוני זה הזמן לצאת מבאר-7
לצאת אל העם האמיתי. אני לא מבטיחה שכל פעם נרשה לעצמינו כזאת עוגה אבל אין ספק שנמצא לנו תחליף. היה לי כיף, אוהבת - שרית

פנפוני

New member
היי שריתוש ../images/Emo23.gif

היי מתוקה. היה לי יום ממש עמוס , רק עכשיו נכנסתי הבייתה, הייתי בעבודה , ארוחת צהריים, רופא שיניים , שיעור ספורט ( זה טוב לנשמה ולגיזרה) שמחתי לפגוש אותך , לשוחח איתך, אני שמחה שהגעתי למיפגש . ד"ש להורים שלך. ואל תשכחי לשתות קלציום. ההורים שלך מינו אותי להיות אחראית שתשתי את הסידן. זה לבנתיים . דניאלה . תרגישי טוב מתוקה.

פנפוני

New member
../images/Emo23.gifלילה טוב לכולם../images/Emo41.gif

שיהיה רק טוב והרבה. דניאלה.

gaia20

New member
שרית היקרה

מסכימה איתך במאה אחוז, המפגש היה מאוד מוצלח התקשורת- פשוט נפלאה... בנות אתן כולכן מקסימות!
חייבים לעשות את זה שוב

gaia20

New member
ועוד דבר קטן

אנא הקפידי לשרשר הודעותיך שרשור- פותחים הודעה, ואם רוצים להגיב עליה, לוחצים על "הוספת תגובה" במקום לפתוח הודעה חדשה בצורה כזאת, גם הפורום יותר מסודר וגם הגולשים מבינים שרצית להגיב להודעה הספציפית הזאת, וכך נוצר קשר בין ההודעות ההודעה שאני כותבת עכשיו, היא הודעה משורשרת להודעה "שרית היקרה". יום נעים!

למעלה