איך היה?

שבע77

New member
איזה מעצבן שאין לי אינטרנט בבית

גם אני רוצה להשתפך גם אני רוצה להגיד שהיה לי כיף אבל אם יתפסו אותי בעבודה... חבל לי על הזמן ואני בטח אצטרף למובטלים שעומדים בתור לקבל כסף... גם אני רוצה להגיד שהיתה תקשורת והיה מעולה ומרגש וכיף וכו וכוכ ואני רוצה להיות או ליין ולא בדיליי של יומיים... אוף אוף אחרי שכולם אומרים וכותבים בטח כבר אין לכם כוח לקרא גם את ההודעות שלי ועד שאני נכנסת כבר נשבר לכם לגמרי אוף!! שלכם שבע ותקראו גם את ההודעות שלי... גם לי היה סבבה וגם אני רוצה שוב.. וזהו.

ל3

New member
שבע היקרה

מה זאת אומרת לא שמים לב להודעה שלך- בטח שכן. את כבר חלק מלהקת הזאבים המשובחת שלנו ועל זה אין עוררין. שמחה שהיה לך נחמד וזה בהחלט פתח למפגשים נוספים בעתיד שלך, שירי

רינתבי

New member
חובה שוב

אתמול היה פשוט במקום.נהנתי מאוד והמפגש פשוט עודד אותי-אני לא לבד. כולנו שותפים פחות או יותר לאותם קשיים וכאשר משתפים פנים אל פנים בצורה אינטימית יותר רגשות ותחושות הרווח גדול יותר. מה שכן חייבים עוד מפגשים כאלו וכמה שיותר יגיעו..... אוף,אני צריכה לפגוש היום את בעל הבית שלי וממש לא ב א לי.לצערי נשארתי לגור באותו מקום,רוב הדירות באזור המרכז או שצריך לשדוד בנק כדי לשלם שכ"ד או שהן זבל-החדר בצבא היה במצב יותר טוב.חסר לי מאוד הים-במקור גרתי שנים ליד הים,מרחק חמש דקות הליכה והשקט,אין כמו מושב מבחינת איכות החיים.good evening everybody,and sweet dreams to you all,צריך לתרגל קצת אנגלית,רינתבי.

ל3

New member
רינתוש'

if you wish to drill English, you have come to the right place. Tel- aviv is known in its wonderfull beaches and even if you are to take a buse to get there- it is worth it! חוץ מזה, לפחות היתרון שלך בדירה הישנה היא שאת רגילה למקום ולשטינקים של בעל הבית ואת לא צריכה להתרגל לסביבה חדשה אז חיוך גדול והמון

רינתבי

New member
הפסקה

הוא כבר שעה מאחר מאז שהיה צריך להגיע-בעל הבית.I NEED TO PRACTICE MY ENGLISH EVERY DAY TO IMPROVE MY SKILLS פשוט אפשר להשיג עבודות טובות יותר.המנהל מגמגם והמזכירה זו שפת אם שלה.שותפה שלי נוטשת אותי הערב,יש לה פגישה עיוורת.אני קצת מקנאת בה,אין לי היום האומץ והבטחון העצמי להכיר מישהו חדש.למרות ששמתי עין על מישהו מהלימודים.מה אני אוכל הערב,אני מחפשת משהו מתוק,מפתיע ומעניין-ביצת הפתעה ??שירושקה,כמו הסבתות,שיהיה לך לילה טוב וחלומות מתוקים רינת

שבע77

New member
רינתי, אומץ?? זה מה שחסר לך?

אני לא מאמינה... ישר לגשת אליו ולהתחיל איתו... הוא לא יעיז להגיד לך לא!!! תאמיני לי בהצלחה. שלך שבע

gaia20

New member
רינת, לכי על זה!

בלי להתבייש... זיכרי חמדתי- מי שמתבייש- מ ת י י ב ש...... ואין אנו רוצים שחלילה תתייבשי לנו........ אז במטוטא ממך.... וכמובן, אם וכאשר יש התקדמות, שלא תעיזי לייבש אותנו מיד לבוא לספר לנו על מעלליך....

היה נחמד מאד עכשיו התאוששתי

למזלי שירי לקחה אותי עד המונית הביתה. שירי ממש תודה. היה מיפגש נחמד . היו חסרים הבנים אבל זה כנראה כדי שיהיה לנו טעם של עוד. עכשיו קמתי מהמיטה הייתם מאמינים?? גאיה גלי לי מה דחפת לי למים ששתינו כשנפגשנו לפני שהאחרות הגיעו?

gaia20

New member
שמתי שם....

חומרים סודיים.....
אבל זה סוד, אסור לי לגלות...

זאביתאולא

שעה שלמה אני כבול בפרדוקס "זאבית או לא" , רגשות מעורבים מציפים אותי. הריח של העוגות והקפה מתקשה לרחף בחלל החדר ולהפציע דרכו מבעד למסך המחשב ! התחלת לקושש עצים ל-קומזיץ בלב עזריאלי ? (לא תותר כניסה למעשנים !!!!!!!!!!!!)

gaia20

New member
אני מקוששת עצים...

שירי אחראית על תפוח אדמה (שיהיה שרוף,שרוף...) אבי אחראי על האוכל.... הרבה אוכל... ריטה, תכין לנו עוגה עם הקפה לקינוח... ואתה- יש לי תפקיד מאוד חשוב בשבילך- אתה אחראי על ה... מרשמלו!!

champ

New member
ואסף על המנגל? ../images/Emo8.gif

יאללה! רק תגידו מתי ואיפה...

שניתכ

New member
אצלי ../images/Emo82.gif מתיי שתירצו - בכיף

כולם מוזמנים לעל-האש רק תודיעו מתיי

בהמשך ל-בירבורים

ריטה לדעתי צריכה להיות אחראית על השירה (עם כתף חשופה !) לופלנד חייב להיות אחראי על ה-צ'יזבט לעומקו של הלילה (נקווה שהוא יסיים אותו בטרם יפציע השחר !) ומתושלח - ניראה לי שמתאים לו יותר להיות אחראי על השטויות !

שבע77

New member
היה מעולה!!

נורא נהניתי, התרגשתי, למדתי, החכמתי, שאבתי כוחות וכו וכו החיים סבבה שבע כל הכבוד על היוזמה והיישום

שבע77

New member
שמתם לב..

שמאתמול כולם יותר פתוחים ויותר כותבים?? גם פונפוני - דניאלה, גם רינת, גם שרית??? שבע

פנפוני

New member
אין ספק......./images/Emo6.gif

היי. אין ספק שאני מרגישה יותר בנוח לכתוב בפורום, אני מרגישה יותר שייכת לפני המיפגש רק קראתי את מה שכתבתם עכשיו אני מרגישה יותר חופשיה, לכתוב בגלל העובדה שאני מקשרת מילים לפרצוף ( יותר קל לי) לפני שראיתי אתכן זה היה לכתוב ל.... מקווה שהבנתם את מה שרציתי להביע. שיהיה רק טוב והרבה. דניאלה.

למעלה