איך היו החמות שלכן לפני הנישואין?

הגנובה

New member
איך היו החמות שלכן לפני הנישואין?

האם גם אז הן היו מפלצות כאלה או שכל העניין נפל עליכן כרעם ביום בהיר?

לגנובה- החמות נולדו מפלצות ../images/Emo59.gif

על מנת שהכלות יסבלו. תארי לעצמך שהחמות לא היו קיימות? מה היינו עושות? ואיך היינו מוציאות את התיסכול שלנו? תודה לכן חמות יקרות (גם אני) שאתן קיימות

Almost me

New member
שלי דווקא היתה בסדר

עודדה אותנו לעבור לגור יחד... הבטיחה הרים וגבעות, רצתה לקחת אותי איתה לטיולים, הכל התקלקל כשהגיע התכלס.. (למרות שלדעתה אנחנו לתפארת)

חמותי היתה אותו הדבר

כמובן שלפני החתונה עמדתי פחות על הרגליים האחוריות (למרות שגם אז היא נעלבה שביקשתי שלא להתקשר אלי 3 פעמים ביום לעבודה ועוד 3 פעמים ביום אחה"צ כדי לדעת בדיוק מה אני עושה, או לחילופין היא לא הבינה למה אני כועסת שהיא שולחת את אחותו לנקות לי את הבית...). אחרי שיואבי נולד אמרתי מספיק ודי. לגבי דברים שקשורים אלי אני עדיין לא מקפידה (וגם לא אכפת לי), אבל מה שקשור לילד - חבל על הזמן גם במחיר של ריב עם בעלי (כי כמובן שהוא לא מבין מה אני רוצה ממנה). למזלי אמא שלי נמצאת שם כדי להקשיב לשחרור הלחץ שלי וגם להכניס בקטנות לחמותי מידי פעם (בכל זאת - מישהו צריך להגן גם עלי, לא???)

אני בשוק...

הסיפור שלי הוא נופת צופים לעומת שלך. מעולם לא התקשרה אלי לבלוש אחריי... רחמנות עלייך.

לפני הנישואין היא הייתה

הרבה יותר גרועה. למזלי אחרי החתונה היא הבינה שזה מה יש- ושהיא פוגעת בבן שלה לא פחות ממה שהיא פוגעת בי.

עדה ב

New member
על חמותי אני לא יכולה להגיד שהיא

מפלצת, אצלה הבעיה היא אחרת, מרוב שהיא רוצה לעזור ומרוב כוונות טובות היא רק פוגעת. לא מקשיבה למה שמבקשים ממנה, מקשיבה רק לעצמה. בכל אופן, לפני הנישואין לא היתה לי שום בעיה איתה מהסיבה הפשוטה שבמשך כל התקופה שיצאנו עד החתונה (שלוש וחצי שנים) כף רגלי לא דרכה בביתם, כיוון שהם לא רצו אותי

עדה ב

New member
אני כבר מזמן לא עצובה../images/Emo13.gif

היום אני מאוד מאוד מאושרת, מנסה לתת לדברים לעבור על ידי, והיא והבנות שלה אוכלות את הכובע. אני בטוחה שהגיסות שלי היו רוצות שיהיו להן עם הבעלים שלהן יחסים כמו שלי יש עם בעלי

popo11

New member
שלי היתה בסדר

ואפילו היו בינינו יחסי קרבה וחיבה. אחרי הילד זה התחרפן עמוקות. עכשיו אני ממש הייתי מעדיפה שהיא תהיה ביבשת אחרת. הכי רחוק שאפשר.

rona25

New member
שלי היתה ממש בסדר לפני החתונה

והיתה נגד הכלה השניה שלה (הן לא מדברות עקב פיצוץ ביניהן) אני לא יודעת אם היא הייתה צבועה או שבאמת אהבה אותי אבל החיכוכים התחילו בתקופת סידורי החתונה והדרישות הפרימדוניות שלה, ואח"כ היא פשוט קלטה שהיא איבדה את הבן שלה לטובתי ופשוט סימנה עלי X גדול בקיצור - היחסים התערערו בעקבות החתונה כיום היא מתעלמת מקיומי ומתייחסת רק לבן שלה כאילו אני אוויר ואני שותקת ומתנהגת יפה עד שקופץ לי הפיוז אחת לכמה זמן ושולחת את בעלי לדבר איתה \ אגב - כיום אני בהיריון והיא עדיין לא יודעת ומעניין איך היא תתייחס אלי כשהיא תדע (אל הכלה השניה היא התייחסה פשוט ככלי קיבול לנכדה הבכורה שלה)

בולי27

New member
רונה25 יש לי שאלה שלא כ"כ קשורה

בעלך לא לוחץ עליך לספר לאמא שלו? גם אמא שלך לא יודעת? אמנם אני לא בהריון אבל כשדיברתי על הנושא עם בעלי, הוא אמר שהוא לא ירצה לשמור בסוד...

rona25

New member
בעלי ביקש ממני לא לספר לאף אחד

עד סוף השליש הראשון - אני רציתי לצרוח משמחה ולבשר לכולם את הבשורה המשמחת.... אז אנחנו מחכים שהזמן יעבור (אני רק בשבוע 10)

בולי27

New member
אז הצלחת לשמור אפילו מאמא שלך?

ואף אחד גם לא חושד? איזה חברה אולי?

rona25

New member
כן וזה ממש קשה לי

סיפרתי רק ל 2 חברות טובות שאחת נסעה לחו"ל ישר אח"כ ובעבודה התחילו לחשוד קצת... את המשפחה שלי אני לא פוגשת על בסיס יומיומי אלא שבועי (ההורים שלי גרים רחוק) אז קל להסתיר עם בגדים קצת רחבים (אין כ"כ בטן אבל אני מרגישה ששמנתי לאללה) בכל מקרה מחכים שהשליש הראשון יגמר הכל יהיה בסדר ואז נספר - גם ככה בסוף כולם ידעו, לא?

בולי27

New member
האמת היא שאני פשוט בטוחה

שאני לא אצליח לשמור את הסוד. קודם כל אני עובדת עם ההורים שלי, וגם מאוד קשורה לאמא שלי כך שפה אין שום סיכוי שאני אצליח לשמור סוד (ואני גם לא רוצה) חברות שלי, כל היום רק שואלות אותי נו כבר, ונו כבר, מתי ומתי....(ואני לא אצליח לשקר אני בטוחה) אבל מהמשפחה שלו....הם כולם עושים לי כזה נאחס, שאני בטוח לא ארצה לספר להם.... שיהיה לך הריון קל והמון המון מזל טוב!

למעלה