איך היו החמות שלכן לפני הנישואין?

עדה ב

New member
איזה כייף לך../images/Emo24.gif

שיהיה לך הריון קל ותנסי להנות ממנו כמה שיותר, התקופה הזו היא נהדרת

שלי הפחידה אותי בהתחלה

כאשר ישנתי אצלם ועשינו קצת צחוקים באמצע הלילה בבוקר היא שאלה אם אנחנו לא יכולים להיות בלילה בשקט. אז הבנתי עם מי שיש לי עסק. אמא שלי לא היתה מעירה בכזה חוסר טאקט. ואח"כ היחסים התחילו להתחמם כאשר נכנסתי להריון ראשון שהיא לא ליוותה אותי אבל היתה שותפה להחלטות שלנו בטלפון על בדיקות וכו´. אחרי הלידה ומאז הילדה הראשונה אנחנו די חברות. אז מצטערת אם אני קצת מקלקלת לכן את היחסים פה אבל אצלנו די זורם במנוחות כל העסק.

לא סתם נבחרה המילה "חמה" ../images/Emo46.gif

מהרגע הראשון היינו חתול ועכבר. כי היא אישה קרה. מהפגישה השניה שלנו כשלבשתי מכנסיים היא כבר בטח שנאה אותי והתחילה להעיר הערות שדוקא חצאית מתאימה לי. שבוע לפני הנישואים, כסטודנטית גרתי אצלם והיא "זרקה" אותי מהבית, בגלל "מה יגידו השכנים" שאני יוצאת משם בבוקר. אח"כ, כשהייתי בהריון - היא כיבדה אותי באבטיח במקום בארוחת צהריים וכשהגיע אחד הבנים שלה הכינה לו מטעמים ולי כאבה הבטן מהריח ומהרעב. (נאלצתי לבלות שם עד הערב למשך תקופה מסויימת) אבל זה כבר סיפור אחר ולא ממש עונה על השאלה שלך.

נופר30

New member
אני אומרת תודה כל יום על חמתי

אישה נהדרת עם לב זהב ולפעמים היא עושה דברים רק מתוך אהבה ( ולא רק לי אלא לכולם ) הרבה הרבה לפני שאנחנו אפילו חשבנו על להתחתן היא אמרה לי שהיא תישמח להיות חמתי ומאז החתונה ? שום שינוי רק מאז שאני בהריון היא קצת בהיסטריה וכל הזמן מפחדת שאין לה לתת לי אוכל שאני אוכלת ותמיד דואגת שאני אוכל ( בעלי היה שבוע באיטליה וכל יום קיבלתי טלפון לבוא לאכול כאילו שלא הייתי עושה את זה לב )

limor 2

New member
לפני כן היא היתה נופת צופים

בהכנות לחתונה ובשבת חתן היא השתגעה שלא הסכמנו איתה ו"התערבנו" בארגון.

למעלה