איך הייתם מגיבים אם

איך הייתם מגיבים אם

מישהי שאתם יוצאים איתה חודש (אינטנסיבי מאוד שנפגשים כמעט כל יום וישנים אחד אצל השני כמעט כל יום) הייתה:
1. קונה קסדה (כי יש לכם קטנוע וקסדה אקסטרה חצי נוראית שכמעט עפה עם הרוח וכמעט חוטפים איתה דלקת ריאות)
2. קונה מלא סבונים ושמה אצלכם בדירה (כי אין לכם ממש ואני שם כמעט כל יום, רוצה להתקלח נורמלי)
3. מנקה לכם את הדירה, ספונג'ה, אבק, שירותים, כיורים...

הייתם נבהלים?

וד"א - הפגישות כל יום הגיעו ממנו...
עלי זה קצת הכביד אבל גם החמיא...

רואה 6 6

New member

שאלה של ה"איך" ולא של ה"מה".
אני חושבת שאנשים מעדיפים שיכבדו את המרחב שלהם ועל זכותם לשלוט בו. רצוי לדבר,לשאול לפני מעשה.
אם כל זה נעשה ביידוע,ברוח טובה אז...השמים הם הגבול .

NEO83

New member
היית צריכה

להתייעץ איתו על איזו קסדה לקנות כי כנראה הוא מבין בזה הרבה יותר ממך.
וכם, היית צריכה לשאול אותו לגבי הסבונים והניקיון, צריך לדעת לכבד את המרחב של הבן אדם.

התביישתי להגיד לו שאני קונה קסדה...

כי חששתי שהוא יבהל או ירגיש שאני לא סומכת עליו... (על הקסדה שהוא נותן לי)
לגבי השאר -

מסכימה

ברור שהכוונה טובה, אבל מהצד זה נראה שאת טיפה השתלטת לו במיוחד בכל הנוגע לנקיון.
אפשר להציע, אפשר לשאול-לא לכפות עליו את הניקיון.
&nbsp
לא נשמע שהוא הפסד גדול במיוחד...

A לוןA

New member

זה נשמע לי כמו מקרה של הרבה מדי מהר מדי ולא מתוקשר מספיק.
כל מקרה לגופו יכול להיות שהיה בסדר גמור, אם היה מתוקשר בצורה טובה יותר.
בקשר לקסדה- לחלוק איתו את החשש וחוסר הנוחות מהקסדה הזו, ולהציע לקנות קסדה- אפילו ללכת איתו ביחד לבחור
בקשר לניקיון-לשתף אותו (בעדינות) בתחושות שלך, ולשאול אותו אם יפריע לו שתסדרי קצת, כדי שיהיה לך יותר נוח ונעים
כנ"ל לגבי כל דבר אחר.
&nbsp
יכול להיות שהוא באמת לא נמשך מספיק, וכל התקשורת בעולם לא היתה עוזרת פה, אבל כמו שזה נקרא, נראה כאילו היית פזיזה מדי, וקצת "דרסת" אותו בדרך.

אפשר להציע לך משהו?

1. קודם כל לדעתי הקשר לא הרוס... אם את זו שהלכת ממנו כי הוא מסתכל על בחורות חצי ערומות בבגד ים... כי בסך הכל שידרגת את הגבר המוזנח הזה...והוא יודע שלא כל כך מהר תגיע עוד בחורה לנקות לו את הבית ולשים שם סבונים...
אז חכי יום יומיים ותשלחי לו SMS "אני מתגעגעת"ו לקנות

וגם אם הוא זה שנפרד ממך אז .. את גם יכולה לעשות את זה..

2. את לא כל כך יודעת איך להתנהג עם גברים.. הרבה לא יודעות...
כדי לקבל ידע איך הראש של גבר פועל ומה כן לעשות ומה לא לעשות -יש ספרים שאני ממליצה לך לקרא
את יכולה גם להשאיל בחינם מהספריה העירונית או לקנות לך - כי זה ספרים שצריך לקרא כמה פעמים.

"למה גברים אוהבים ביצ'יות"
"למה גברים מתחתנים עם ביצ'יות".

ושיהיה לך בהצלחה

הוא זה שחתך את הקשר

ואני ממש לא הולכת להתרפס בפניו ולבקש שיחזור אלי, מבחינתי הקשר הזה נגמר ואני לא בעד צ׳אנסים נוספים...הקטע עם הבחורות בים לא היה הכי נעים, אבל בסה״כ אמרתי לו שאם ככה הוא יכול לחכות עוד קצת והלכתי לשירותים...יש לי חברה שדוגלת בכל העניין הזה של הביצ׳יות, אני ממש לא מסכימה עם זה, אני לא הטיפוס ולא מחפשת גברים שנמשכים לכאלה נשים...ובטח שלא כל הגברים כאלה... בסה״כ אני ביצ׳ית טבעית עם סתם גברים...
אבל לא עם מישהו שאני רוצה ויוצאת איתו...

זה שם גרוע לספר

אין קשר אמיתי בין השם למה שמתואר בספר.

לא הבנתי למה הוא נפרד ממך?

ואם הוא ינסה לחזור אלייך תקבלי אותו?

ומה את מרגישה לגביו? מעבר להשפלה ודחייה וכאב- נקודתית מהפרידה?
את מרגישה שהיה יכול להיות לכם טוב יחד?

כתבתי למה הוא נפרד ממני באחת התגובות

הוא אמר שהוא לא נמשך אלי מספיק, שהוא רוצה מישהי שתהיה לו תשוקה יותר עזה אליה.הוא אומר שהוא נמצא איתי וחושב על בנות אחרות, מהעבודה וכו׳.ושהוא לא יכול להמשיך ככה, שזה לא הוגן בשבילי ושמגיע לי יותר בלה בלה...הוא אמר שאותו דבר קרה לו עם הבחורה הקודמת שהוא יצא איתה...הוא התנצל בלי סוף וממש הרגיש רע עם עצמו על זה...לא נראה לי שהוא ינסה לחזור אלי, הוא חסום אצלי מכל הכיוונים (פייסבוק, וואצאפ, שיחות והודעות).וגם אם כן - אני לא ארצה... קשר זה לא משחק... החלטתי לא לתת יותר מהזדמנות או שתיים מקסימום לאור ניסיון העבר, הדברים שהפריעו יחזרו על עצמם, וגם לי היו לא מעט דברים שהפריעו...מה שעצבן אותי זה שהוא לא אמר לי קודם שהוא לא נמשך אלי מספיק, ורצה שניפגש כל יום והראה אהבה...ואז פתאום הוא בא אלי ביציאה הזו...הייתה התאמה בינינו הוא ממש התחבר אלי רגשית ואישיותית וגם אני ממש הרגשתי התאמה ודימיון... הרגשתי שהוא בנאדם טוב, הוא היה מאוד טוב אלי ומאוד מתחשב...

יש התנהגות שמלבה תשוקה ויש התנהגות שמכבה תשוקה

יכול להיות שהוא נמשך אלייך בהתחלה
ואת גרמת לו לאבד עיניין.

את הפירוט המלא בנושא: תמצאי בספרים שהמלצתי

אין ספר טיפשי ומזיק יותר.

השם האמיתי שמתאים לו זה "איך תצליחי להשיג ילד מגודל". אם תפעלי לפי הספר אין לי ספק שתצליחי
ותשיגי מישהו אולי אפילו מישהו שנראה לטעמך אבל אני מבטיח לך זה הבחור האחרון שרובכן היו מאחלות לעצמן.
זה יכול במקרה הטוב להתאים למשהי בעלת אופי כל כך אימהי שבאמת תרצה לגדל גם את האבא.

תודה על הביקורת

אני באופן כללי מעדיפה להיות אני = טבעית, בלי להתנהג לפי מה שמכתיבים לי...

גם כאן מכתיבים לך בפורום.. למה את מתייעצת?

ואם היית יודעת נוסחה שבה תתנהגי כמו שאת רוצה באמת
וגם הגבר שלך יימשך אלייך ויידלק עלייך כל יום מחדש
והוא זה שיקנה לך קסדה
וסבונים

את לא חייבת להתנהג כמו בספר, אבל כדאי לך ללמוד על ראש של גבר
כי עובדה שאת לא יודעת

אף פעם אל תתביישי במה שנתת

כל דבר יפה שנתת זה משהו טוב שחסר עכשיו לאותו בחור. אנשים בריאים אוהבים גם אחרים וגם את עצמם ונמשכים לדברים שעושים להם טוב.

אחלה ספר שבעולם

או שלא קראת
או שיש לך בעיות בהבנת הנקרא
שכן אין קשר בין מה שכתבת לבין מה שהספרים האלה אומרים

למעלה