איך הייתם מגיבים אם

A לוןA

New member
אני אתן לך בחינם שיעור שעלה לי די הרבה :)

אנשים מגיעים לחיים שלנו, לתקופות קצרות או ארוכות.
כמעט מכל אחד אפשר וצריך ללמוד משהו- על עצמך, על העולם, על התמודדויות או על מערכות יחסים.
מישהו שהגיע לחיינו וניסה ללמד אותנו שיעור והשיעור לא נקלט- סביר להניח שנמשיך לחזור על אותו שיעור, עד שנלמד את הלקח שלו, ולשיעור דמי לימוד (בדמות קשר מפוספס, במקרה הזה).
הניסיון שלי מלמד שדמי הלימוד יהיו גבוהים יותר בשיעור הבא, עד שהלקח יקלט.
&nbsp
אם למדת את השיעור שהבחור נשלח כדי ללמד אותך- הרי שזה אינו הרס ולא בזבוז, אלא שיעור.
מה הלקח/ים שלקחת איתך מהשיעור הזה?

NEO83

New member
אני

1. הייתי מבקש ממנה ללכת ולהחליף את הקסדה במשהו יותר נורמלי ואם זה עניין כספי הייתי גם עוזר בעניין, בטיחות מעל הכל.
2. לבריאות.
3. הייתי מבקש שלא להגזים עם העניין כי בסופו של דבר זאת הדירה שלי ואני לא צריך שיסדרו לי אותה, אם משהו מפריע לה היא יכולה לסדר אבל לא להגזים ולעשות סדר משלה.

לא הבנת

למי שיצאתי איתו הייתה קסדה אקטרה חצי שהוא נתן לי להשתמש בה כשנסעתי איתו.
אני קניתי שלמה בשביל עצמי כי נסענו הרבה ביחד והקסדה ההיא הייתה סיוט, אם לא הייתי מחזיקה אותה היא הייתה עפה ברוח והיא גם לא הגנה על העיניים, אף, פה ואוזניים... הרגשתי לא בטוחה איתה, מה שגרם לי גם לתהות עד כמה אכפת לו ממני אם הוא נותן לי כזה דבר...
(אני מניחה שזה שקניתי קסדה העיד על רצינות ועל זה שאני רוצה להיות איתו עוד הרבה וליסוע איתו הרבה, חששתי בקשר לזה... מצד שני הוא היה מדבר על מגורים ביחד...)
גם הרגשתי שאני עוד אחטוף דלקת ריאות איתה...
והוא היה קמצן...

הדירה שלו הייתה מלוכלכת וזה הפריע לי... היה ריח של שתן בשירותים. הריצפה הייתה מאוד מלוכלכת, הכיור במטבח מטונף. אין לו אפילו מטאטא ויעה בדירה... לא סידרתי, רק ניקיתי...
כנראה שזה לא ממש מצא חן בעיניו, כי הוא לא החמיא ולא היה נראה שהוא נהנה מזה, ממש השקעתי ורציתי להפתיע אותו...

אחרי כל המהלכים האלה הבנאדם סיים את הקשר, מה שגורם לי לתהות אם זה תוצאה של הפעולות הנ"ל בין השאר...
הטענה שלו היא שהוא לא מספיק נמשך אלי ושהוא חושב על אחרות בזמן שהוא איתי...

האמת שמאוד נפגעתי כי הוא כל יום רצה להיפגש וכל יום רצה שנישן ביחד, נישק הרבה, נתן תחושה שהוא אוהב אותי...
הייתי אצלו לסופ"ש מיום חמישי עד שבת... הלכנו לים בשבת וכנראה שהבנות שם סובבו לו את הראש...
הוא אמר כשחזרתי את מהמלתחות שהוא לא השתעמם בינתיים כי הוא ראה דברים יפים, בחורות יפות ו"תחתים".
חשבתי שהוא יותר רציני בקשר אלי, ופחות שיטחי...
העיקר הוא הספיק לחפור על שנגור ביחד... הכל קרה מהר וככה גם נגמר...

איך אפשר לבטוח בגברים? סתם כאב לב...

NEO83

New member
אני אסביר לך לאיזה מצב נקלעת (לדעתי)

הבחור ראה שאת בחורה ממש טובה וכייפית, וממש רצה שזה יצליח לכם ולכן דחף להיפגש איתך כמה שיותר על מנת לגרום לזה לעבוד בעצם.
כנראה שזה לא צלח לו במיוחד והשיטה הזאת לא בשבילו וברגע שהראת שאת ממש רצינית, ועשית צעדים משמעותיים לכיוון מערכת יחסים רצינית הוא נבהל וראה שאתם לא באותו מקום ובעצם ברח.
זה ככה על קצה המזלג בלי שום קשר לזה שהוא חסר טאקט ולא התבטא כמו בן אדם נורמלי.

בלי שום קשר לדעתי את צריכה להגיד תודה על זה שהוא ברח אחרת היית מוצאת את עצמך בתור המנקה שלו

תודה לך על התגובה

הקטע הוא שאני לא רצתי לשום מקום...לא היה לו ממש ממה לפחד, חתונה - אני לא רוצה, ילדים - גם לא...והוא היה זה שדיבר על לגור ביחד... (מה שלי היה נראה נמהר ומוקדם מידי) אז זה מוזר שזה הבהיל אותו...והבהרתי לו מראש שאני מחפשת קשר רציני בלבד והוא אמר שהוא מחפש חברה לחיים...

רואה 6 6

New member
מקריאת תמונה זו שנתת

אני מסתייגת מאוד מנטילת האחריות המוחלטת לסיומו של הקשר שלכם.
כאשר קשר צעיר נובט הרגישויות גבוהות יותר ואם לא נשאל לא נדע מה הם עמדותיהם ורגשותיהם של בני הזוג שלנו לגבי יוזמות שלנו.
זה לקח טוב לגבי כל הכרות.
בכל הקשור לקשר הזה,יש הבטים מאוד מטרידים בהתנהגותו של הבחור הזה,(מצב התחזוקה האישי שלו, המשפטים שאמר לך על בחורות בים)שנראה לי שטוב מאוד שנחסכו מימך. עשה לך טובה,מה שנקרא. בשולי האירועים,אם קצב מפגשים מהיר לך מדי אל תהססי לבקש להאט קצת.

הבנאדם עצמו נקי

הוא מתקלח וכו׳ הוא לא מוזנח, הדירה שלו לא נקייה ונראה לי שהרבה גברים ככה, במיוחד אם הם רווקים וגרים לבד...

NEO83

New member
גם אם הוא לא כזה

היה צריך לפחות לנקות את המקום כאשר את היית שם בצורה סבירה, אם זה כ"כ מלוכלך זה מעיד על משהו אחר.
בכל מקרה כמו שכתבו פה, לא אבידה גדולה.

זה לא שהיו שם ג׳וקים וחולדות

אני פשוט חולת ניקיון ולו כנראה ניקיון לא כל-כך חשוב... בהגדרה של החיפושים שלי אני מחפשת בנאדם נקי כי קשה לי לגור עם אנשים לא נקיים ולהיות אצל אנשים לא נקיים... אבל מהניסיון שלי נתקלתי בעיקר בגברים לא נקיים, בודדים מצוחצחים... כך שאני לא חושבת שזה כל-כך חריג... האמת שבהתחלה לא אמרתי כלום ואז ביום שישי הוצאתי כזה הכל... שאלתי אותו ״מה, אין לך חומר לשירותים?״, כי לא היה בשירותים, אז הוא אמר שיש לו והוציא מתחת לכיור במטבח... אח״כ שאלתי אותו אם אין לו מטאטא ויעה כי לא מצאתי בדירה ואמרתי לו שצריך לקנות... למי אין מטאטא ויעה בבית? שאלתי אותו איך הוא מנקה (אין לו גם סמרטוטים בדירה כי ״הם נהיים מסריחים״) אז הוא אמר שהוא שואב עם שואב אבק ואז מעביר נייר לח (נראה לי רק עם מים) ואז שאלתי אותו כל כמה זמן הוא עושה את זה והוא לא ענה... כנראה שדי נכנסתי בו בעניין הניקיון, אבל רק רציתי שיהיה יותר נעים לשנינו... והוא כן אבידה, כולם פה מסיקים שהוא איזה גבר גועלי, אבל האמת שהוא היה נורא נורא טוב אלי ונורא התחשב... הוא בחור טוב ורגיש... לא גבר טיפוסי...

NEO83

New member
אז יכול להיות שהתיאור שלך

על הניקיון היה מוגזם או שאנחנו לא קראנו נכון.
בכל מקרה, נראה שהוא לא ניקה אחריו יותר מידי, רק מידי פעם וזה שלא ראית חולדות ו/או ג'וקים זה לא אומר שאין.

עזבי אותך...

בשביל לסבול לחיות עם בנאדם כזה מטונף, צריך שיהיו לו מלא מלא יתרונות אחרים, כמו למשל הרבה כסף להחזיק עוזרת בית צמודה וקסם אישי יוצא דופן (שלא מתבטא דווקא בלנעוץ עיניים בבחורות בים...).
אני במקומך לא הייתי מצטערת יתר על המידה.

זה לא טינופת שחורגת המנורמה של גברים רווקים שגרים לבד...

אני כן חושבת שזה הפסד...הוא היה כל-כך טוב אלי, כל-כך מתחשב... לא לחץ עלי אם לא רציתי משהו...לא היה מנייאק בכלל... לא גבר טיפוסי...

בדיון אחר שאלת אותי על עצמי ולא היה ניתן להגיב יותר

אז ניסיתי להגיב לך שאין לי מה לספר על דייטים כי אני בזוגיות יותר משנה וגר עם זוגתי, והזמנתי אותך לבלוג שם אני מספר על כך ולא כאן. לגביך, הייתי במצב כזה בעבר בקשר יותר ארוך אמנם, אך כאשר ביקרתי בדירת האקסית תמיד הייתי מנקה, שוטף, מסדר, מבשל אוכל נורמלי לארוחה ולא ממתקים או "קינוח". והיא לא אהבה את זה, בכלל. למעשה היא שנאה את זה ורבה איתי על זה בווליום גבוה. לקבל את המצב בדירה של מישהו שאכפת ממנו זה יותר קשה
כי זה עבודה על עצמך.

לגבי הבחור סליחה אבל נשמע שהוא די דוחה בסגנון חייו והוא מאוד התאים לקצב המהיר של מיצוי הקשר שלך.
כן, את יכולה לבטוח ב"גברים" וגם בבן זוג אבל תני להם זמן להוכיח שהם ראויים ותוכיחי גם את עצמך. תהיי רציפה..קו. לא נקודה. התמדה בונה אמון. בונה רגשות. לא תקוות והערכות שמתנפצות כי תקופת המבחנים שאת עושה לבחור
מגיעים מוקדם מדי.

כאת בהכרות ראשונית (חודשיים ראשונים) אומרת משהו על עצמך או התנהלות בקשר או מעשה? תשמרי על רציפות במילים ובמעשים. תוכיחי אמון על ידי התמדה
וכנל גם מהבחור. כשהכל מהיר ומתנדנד יש רק רושם ראשוני ותשוקה שחונקים אותה מהר מדי על ידי התקבעות (סבונים וספונג'ה
בלי לשאול לדוגמה) לקשר ארוך טווח. אבל זה חודש כולה. מצטער. גם אם הוא זרק עליך יהלומים ומילים מתוקות. זה עדיין כולה
30 יום, 4 שבועות. אם כל יום הייתם חוזרים על אותם מעשים ומילים לאורך זמן אחרי כמה חודשים היה אמון מספיק להתקדם ולקרוא לזה זוגיות, ואפילו אחת שנוח לך בה ויש אמון, הדדי.

כמו שהגיבו לך אין שום בעיה ברצון שלך לפנק את עצמך במקלחת יותר ממה שהיה אצלו, יש בעיה חמורה שהוא מתקמצן על קסדה ובכך מראה לך כמה ערך הוא נותן לך ולבטחונך ולרעיון שלך בעתיד של חייו... ויש בעיה חמורה יותר שהדירה שלו בלי כלי נקיון, וכן, כשאת מנקה כהפתעה בלי לומר מילה...הוא חייב להיות חלק מזה. את לא רוצה באופן קבוע לנקות ושהוא יתרגל נכון?
צריך להרגיל אותו לחיים עם בחורה ובת זוג, לא להיות אמא שלו במשרה מלאה. הוא נשמע לא מוכן למשהו רציני בכל מקרה.

קחי את הלקחים שלך על עצמך מהקשר ואני רואה שאת מתקדמת קדימה והלאה מכל הכרות, בסוף תיפלי על מישהו שיהיה שווה בשבילך להאט קצת בשבילו, לתת לו לגלות אותך ולהרוויח אותך ככה שזה יתגלגל כמו קשר רציני.

לא כמו השיר של משינה...

זה נשמע כמו אנשים שרק מחפשים על מה לריב

אני לא רואה בעיה שמישהו יבוא אליי וינקה ויכין אוכל...

חשבתי בהודעה הקודמת שאתה מלגלג עלי, כי יש כאלה

בעיקר בפורום היכרויות בגלל כלמיני סיפורים הזויים של דייטים ובחורים...

תודה על התגובה החכמה, אולי בהזדמנות יצא לי להיכנס לבלוג שלך

אני רק אתייחס לזה

שזה יפה שיש לך באופן טבעי חוש סדר וניקיון (ובטיחות). כי הרבה פעמים בחורות מפתחות רק כשאין ברירה.

Berethor

New member
כל הדברים האלה בסדר לדעתי, חוץ מזה שאת לא דברת איתו על זה

קונה קסדה? אין בעיה, קונה ושמה סבונים? אין בעיה, מנקה תדירה? טוב מאוד, אבל זה גם החלק שהכי חשוב לדבר עליו איתו.

תגידי לו ככה:

אני קונה קסדה כי הקסדה שלך לא בטיחותית.
אני קונה סבונים כי אין אצלך וזה מבאס לי תתחת.
ואני מנקה קצת (אל תגזימי!!) כי זה מפריע לי.
וכל זה לא אומר כלום על היחסים ביננו- אז אל תבהל ואל תלחץ!
אני פשוט עושה את זה מתוך אגואיסטיות טהורה

למעלה