איך הייתם מגיבים? -

Blue Potion

New member
האמת,

לא יכולה לדבר בתור הורה, אבל בתור הבת, הייתי משמיטה את עניין הגיל... ולא מספרת להם... עד שהם שואלים באופן מפורש

togi12

New member
אני מריחה פה....

מסתנן לפורום 20+!!!

:p

חח סתם זאדק, כפרעלייך, בטח הגור שלך הכי חמוד מכולם!

Purple Mushroom

New member
זאדק התחיל לכתוב כאן בערך באותה שנה,שהיה בן 2

שהיה בן 25. ואני הייתי בן 24, כמעט 25. זה לא אשמתו\אשמתנו שעברו להם יותר מ12 וחצי שנים. אנחנו מהותיקים, שעברו את הגבול, אבל נשארו. אולי באמת צריך לבדוק שוב מה קורה בפורום שלושים פלוס. (פעם אחרונה שבדקתי, נסגר):

spaysi8

New member
לא רואה בעיה

בגיל 17 יצאתי עם בחור בן 22,
ההורים ממש קיבלו,
וגם עכשיו יש לי אחיות תאומות בנות 18 ואמא שלי תמיד אומרת שהן צריכות לצאת עם מבוגרים יותר..
זה ממש טבעי, והרבה זוגות ככה..

ofleibo

New member
אני בן 23- מספיק בוגר לדעתך?!

אם לא הובנתי כהלכה- אני ציני ולא מתכוון לגרום לכעס...

Purple Mushroom

New member
הייתי מאחל לה בהצלחה

אגב, אחיינית שלי עוד פחות מ 15 שנים תיהיה בת 18 :)
שנה טובה*

togi12

New member
אפשר לשדך לה את אחי?

הוא בן 7, קליל, נראה טוב, אינטיליגנט. עוד 15 שנה יהיה בן 22.

:p

Purple Mushroom

New member

אפשר. ברצינות, כך עשו שידוכים פעם, גם בשנות ה20 בטריפולי. ככה שידכו במשפחה בין סבא שלי ז"ל, לסבתא שלי שתחיה עד 120 כ20. הם בני דודים :)

togi12

New member
:S

ראיתי היום בטלויזיה את השידוכים אצל החרדים... זה מפחיד מה שהולך שם...

Berethor

New member
שאלה לא קלה

אני מניח שבגלאים כל כך צעירים ההפרש הזה יותר מורגש, למרות שארבעה שנים זה לא הפרש עצום.

Mor L

New member
אוי התמונה בראשי הראתה בדיוק ההיפך...

שהאישה היא המבוגרת בסביבות 30 ויוצאת עם בחור בן 22...

כמו שזארק רשם, גם אבא שלי התחתן עם אמא שלי כשהוא בן 24 והיא בת 19

אני אישית מבחינתי יש בארץ הזאת חוק שמגיל 16 ומעלה מותר לכל נער ונערה להיות עם כל מישהו שמגיל 16 ומעלה
וכמו שאני שנאתי שההורים שלי לא הרשו לי לישון עם החברים שהיו לי למרות שהייתי בת 21, 22, 23 והם היו צריכים לישון על הספה אצלי בבית!
ככה בדיוק ההיפך אני אעשה
מגיל 16 הם חופשיים לעשות מה שהם רוצים בתקווה שנתתי להם חינוך טוב שהם יכבדו את עצמם ולא ילכו עם כל אחד שעובר ברחוב

אנחנו לא בערב הסעודית או באיראן, אבל שכן ישמרו על השם הטוב שלהם
אבל אם יש להם בני זוג יציבים שהם אוהבים ומכבדים אחד את השני אז אין שום בעיה

PantherettePitz

New member
הגעתי מהראשי

אני הייתי בת 18 כשהתחלתי לצאת עם מישהו בן 27. סיפרתי להורים בהתלהבות הכללית שהייתה לי ממנו ואם הם חששו הם נרגעו כשהם פגשו אותו וראו את האהבה בינינו. בקרוב נחגוג את יום הנישואים השני שלנו, ולדעתי ההורים שלי אוהבים אותו יותר מאשר אותי

בעיני 18 ו-22 זה ממש לא פער גדול, אבל בכל מקרה אם תציגי את מרכז מערכת היחסים שלכם ומה שיש לך לספר עליה כ"אני בת 18 והוא בן 22" זה בטוח לא יעבור יפה. אם אתם יוצאים וטוב לכם יחד והרגשת שהגיע הזמן לספר להורים ותציגי את זה כך (ורצוי שהם גם יפגשו אותו), יש יותר סיכויים שהם יתמקדו בשאלה אם הוא אדם טוב ומערכת היחסים שלכם טובה לך ופחות בשנת הלידה שלו.

למעלה