איך הכרתם את אנוק???

איך הכרתם את אנוק???

יאללה תתחילו!!! צריך להעיר את הפורום שיכנסו אותנו לרישמת הפורומים של תפוז~~

Torn

New member
אנחנו כבר על המפה ../images/Emo13.gif

בדקתי עכשיו ואנחנו ברשימה *סוף סוף*

Ne§t£A Gi®L

New member
ידיד שלי...../images/Emo108.gif

שכתב פה [ויכתוב פה...], אגב:) למרות שבתכ'לס, אני הכרתי לו אותה [דרך מישל], אבל אז זנחתי...והוא נשאר ושמע- והחזיר לי, עם dance with you. הדרך משם הייתה מאד קצרה- והנה אני, מכורה. ואנחנו כבר ברשימה...כ"כ שמחתי לראות את זה!!!

ילדת גן

New member
השמיעו שיר שלה במועדון שהייתי

לפני כמה שבועות... וחברה שלי שלחה לי את כל השירים שהיא זכרה שהיו במועדון...

utopia 111

New member
אני לא זוכר בדיוק ...

אני זוכר ששמעתי את r u kiddin me איפשהו, ומיד התאהבתי. קניתי את הדיסק שממנו נלקח השיר (יש לי אותו במהדורה מיוחדת כזו, מקרטון, משהו ממש יפה), והשאר היסטוריה, עד היום זה אחד הדיסקים הכי טובים שיש לי.

bleeding rose

New member
מיאו....

אחותי פשוט תמכרה לשיר "נובדי'ס וואיף" אז שמעתי אותה כל זמן...

love_asp

New member
ראיתי את Nobody's Wife בMTV כשהייתי

ילד קטן... נורא אהבתי את השיר, קניתי את האלבום Together Alone. במשך שנה לא שמעתי כלום חוץ מהאלבום הזה, וכל היום שרתי אותו. אתם מתארים לעצמכם מה היתה השמחה כאשר יצא Urban Solitude... וכו'..... השירים של אנוק הם חלק בלתי-נפרד מהחיים שלי כבר כמה שנים...
דרך אגב - שמתם לב שהשמות של הלאבומים של אנוק תמיד לקוחים מתוך שם של שיר באלבום ותמיד זה שתי מילים....?

Ne§t£A Gi®L

New member
יותר מזה...../images/Emo108.gif

הוא תמיד מורכב מ2 הפכים: בדידות עירונית, לבד ביחד, סיימתי [לימודים] כטיפשה, להיטים אבודים...

המממ...

את אנוק הכרתי עם Nobody's wife....מזמן... הדיסק השני שלה ליווה אותי הרבה זמן...ואז היא דיי נעלמה לי מהאופק.. עד שלפני כמה חודשים ששמעתי שיצא לה דיסק חדש...פשוט אהבתי אותו! וזהו... :)

just4fun

New member
Are you kidding me?!

הושמע לאוזניי לפני כ...ארבע שנים?
ומאז...
she's o.k!

R W B

New member
מאח שלי!

הוא היה (ועדיין) מוריד שירים למחשב אז הוא שמע את michel ו-nobody's wife ואני פשוט התאהבתי ! ד"א אני חושבת שהזכרתי את זה לא??? טוב, בכל אופן אני לא מכירה את אנוק הרבה זמן... ממש חודשיים שלושה אז רציתי לשאול איפה אני יכולה למצוא את הדיסקוגרפיה שלה??? אני רוצה לראות איזה דיסק יותר שווה לקנות!

איך?

מהשיר המפורסם nobody`s wife, אבל באמת התאהבתי ב- R u kiddin` me ו-michelle. מהאלבומים אני הכי אוהבת את האמצעי, השני. ואל.

shmez

New member
אמממ...קודם כל סליחה../images/Emo70.gif

הזנחתי קת את הפורום היתה לי מסיבת סיום י"ב אתמול והייתי צריכה לקנות בגדים והכל.. אבל אני כאן "אנד איימ היר טו סטיי!" בקיצור אני מכירה את אנוק כבר מ96 נראה לי...בשניה שהיא הוציאה את nobody`s wife בקיצור אני חולה עליה...יש לי את כל הדיסקים... אהה..וד"א.. ברוכים הבאים לכל המצטרפים החדשים

shmez

New member
היה מטורף../images/Emo70.gif

קודם כמובן היה את המסיבה הרשמית עם ההצגה...היה דווקא נחמד יש לל כיתה מטורפת (29 בנים ו-10 בנות= מגרש כדורגל..) עלינו עשינו מורל וקפצנו על הבמה...אחרי שכל הכיתות עלו היתה ההצגה בכינו צחקנו עפנו הביתה להחליף בגדים והופ... למסיבה של אחרי.. אלכוהול ואוכל חינם והמווווון
אמ...היתה מוזיקה נחמדה..לא הסגנון שלי...ואז שמו את ...מה אם לא.. "נו באדיז וואיף"!!! כמובן שכל החברים שלי רצו אלי ושרנו ביחד והשתוללנו.. ו חבל לכם על הזמן.. אח"כ כמובן מכל האלכוהול ישר ומיד נשכבתי באמצע הרחבה..שניה אחרי שנגמר השיר.. הרימו אותי..תפסתי נומה על הדשא...עד השיר הטוב הבא... חזרנו ו....היה מטורף
ההבאסה זה שידיד שלי הדביק אותי ועכשיו יש לי דלקת גרון במקום לסוע עם כל החברים לכינרת אני תקועה פה...
לא נורא שבוע הבא...

למעלה