איך הכרתם את אנוק???

Ne§t£A Gi®L

New member
יפה יפה...../images/Emo108.gif

בכיתה שלי [לשעבר
] יש [היו
] הרבה יותר בנות מבנים... אני נוטה להאמין שגם בכיתה החדשה שלי [
] יהיה ככה. שמחה שנהנת:) מה לבשת, אגב?

shmez

New member
מה לבשתי../images/Emo35.gif ז\ה סיפור ארוך....

אמממ....חיפשתי כל השבוע בגדים ולא מצאתי משהו שיביע את רצוני.. הכל היה או יותר או פחות מהמידה שלי...אווווווף.. בסוף מצאתי גופיה ועוד חולצה מכופתרת כזאת של בנים שהיה לי תכנון ממש מגניב בשבילה.. מה שקרה הלכה למעשה היה שלטקס החלטתי ללבוש את הגופיה החדשה..של MAM'Z ולמסיבה את הגופיה הרגילה הפשוטה בלי החולצה המכופתרת...אבל שכחתי את השקית איתם במכונית של החבר הכי טוב שלי..(שכמובן שההורים שלו לקחו אותה אחרי הטקס) ונשארתי עם אותה גופיה..לא נורא...נראיתי סבבה...וקיבלתי מחמאות עליה ככה שסבבה
אהה...ולא מצאתי מכנס אז הלכתי עם אחד הג'ינסים שלי..(יש לי 20 ג'ינסים)אני לובשת או ג'ינסים או מכנסי דייגים...

Ne§t£A Gi®L

New member
אוי...לא נעים...../images/Emo108.gif

במסיבת סיום שלי השנה [ט'], היינו אמורים לבוא כולנו עם ג'ינסים כחולים, ולעלות ככה לבמה... כמובן שאני לא שמעתי את ההערה הזו, ובאתי עם...
דגמ"ח ורוד
בכל אופן, נשמע פנאן...

Angiepants

New member
אני התמכרתי בהתחלה לשיר

הראשון ששמעתי-כמובן, נובדיז ווייפ... זה היה בערך כשהייתי בת 7! עד שיצא THE DARK לא ידעתי את השם שלה בכלל, אבל עדיין מתתי על השיר הזה, כשסופסוף קלטתי את השם שלה, ישר רציתי לקנות את הדיסק שלה, אבל מה אמרו לי בכל חנות דיסקים? לא מביאים יותר את הדיסק הזה לארץ-זה מה שאמרו על כל דיסק ששאלתי... אז ככה יצא שאני מתה על השירים שלה ועליה ואין לי בכלל אף דיסק שלה....

שnobody`s wife יצא נורא אהבתי את

השיר ואז אחותי קנתה את הדיסק ולא ממש יצא לי לשמוע אותו! רק אחרי שסקרופייס יצא התחלתי ממש לאהוב את אנוק ~

Angiepants

New member
נסטי, יש לך אולי שם של איזה

חנות דיסקים שבטוח יש שם אחד הדיסקים שלה? כי תאמיני לי שחיפשתי היטב, ובכל מקום אמרו לי שכבר הפסיקו לשלוח את הדיסקים האלה לארץ...

Ne§t£A Gi®L

New member
...../images/Emo108.gif

ראיתי בטאוור רקורדס את גראטיואטד פול. ואגב, יש לי שם:) לירי.

Angiepants

New member
תודה על השמות של החנויות (או חנות)

אני אנסה שם היום, זה כנראה בדרך שלי לאנשהו....

justinsanity

New member
היv את הדיסקים בכל החנויות בארץ אבל

היה את גרטיוייטד פול בכל החנויות דיסקים בארץ בשבוע הראשון שהוא הגיע, אבל אחרי 10 ימים בערך, כשהלכתי לקנות אותו הגעתי לחנות ואמרו לי שזאת תיהיה בעיה כי הם בדיוק סיימו לארוז את כל הדיסקים בדיוק כי הם שולחים אותם חזרה.. כי אף אחד לא קונה... וזה כניראה מה שקרה בכל הארץ ובגלל זה אתם לא מוצאים אותו... לא יודעים להעריך מוסיקה בארץ :) אני נועה אגב, נעים להכיר ;)

shmez

New member
לי יש...

אני אישית ראיתי את זה בטאואר רקורדס של הקניון הגדול (פ"ת)

that girl

New member
האמת היא

שכשיצא thogethter alone, וnobodys wife, אני וחברה טובה שלי הקשבנו, התאהבנו, ומאז אני אוהבת אותה.

j u n k

New member
אתם זוכרים את התוכנית המזוויעה

קופסת הלהיטים מלפני 100 שנה בערוץ 1? קיצר השמיעו שם את NOBODYS WIFE וזה הספיק חקנות את הדיסק שלה ולהתמכר.

למעלה