איך הכרתם את דה יוזד??

Misty Cat

New member
את השני אין בעיה למצוא

אני קניתי בטאוור רקורדס את השני. הראשון לא קניתי אבל תמיד תוכלי לבדוק אם את יכולה להזמין בחנות ואם אין אז תזמיני מהאינטנרט.

yaelrs

New member
נאממ..

אם את גרה באזור של כפר סבא אז בצליל בקניון יש את הראשון..

whatascene

New member
באוזן השלישית ראיתי את האחרון

והראשון מסתובב בטאוורים למיניהם ובדיסק סנטר. אבל את תמיד יכולה לבקש שיביאו לך, שניהם עולים 80 ככה

Unaffected

New member
אין לי מושג..

נראה לי שמישהי כתבה על זה באיזה פורום והורדתי שירים כדי לשמוע. ונמ.זהו. נראה לי זה היה בערך לפני חצי שנה..

Unaffected

New member
או שלא..

יש לי קליפ שלהם במחשב מספטמבר 2004
לא ידעתי שאני מכירה אותם כ"כ הרבה זמן..

Neon taichou

New member
זה דיי דבילי, האמת.

לאיזה אחת בניאופטס היו מילים מ-"All That I've Got" בחתימה, ולפי המילים זה נשמע לי כמו אחלה שיר, אז הלכתי והורדתי אותו, ואהבתי אותו, אז הורדתי עוד שירים. ם.ם

Sideitself

New member
חח

מצאתי את Noise And Kisses במחשב של אחי וסיקרן אותי השם אז שמעתי ואהבתי, אחר כך הורדתי עוד שיר ועוד שיר ועוד שיר ועוד שיר ואז אחי כבר חסך לי את העבודה והוריד לי את כל האלבום P:

Adi Chan

New member
מממ..

ראיתי מין קליפ קצר כזה על חבר דמיוני שאותו ילד שדמיין אותו עזב כי הוא התבגר וזה היה עם השיר all that ive got וזה היה כל כך עצובT_T וחיפשתי בכל מקום (פורום זיהוי שיריםXD) והם אמרו שזה דה יוזד. הורדתי. אהבתי. המשכתי לשמוע, והנה אני

kayama

New member
חבר שלי המליץ XP

לפני שנה... פתאום הוא בא לבצפר ואמר שדה יוזד הכי טובים שהוא שמע בפאנק.. אז ענין אותי לדעת אם הם באמת כ"כ טובים... ואז הלכתי אליו והוא הראה לי את הקליפ של all that i've got וזה היה כ"כ שלאט ><" אז הורדתי את שני האלבומים..והתמכרתי =] .....

למעלה